Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Παράλογο;; Δεν απαντά, αρα λογικο....


Με κίνδυνο να εκτεθώ θα ήθελα να πω για έναν παίκτη που πήραμε την περασμένη χρονιά και ξεκίνησε με απίστευτα παιχνίδια και ανέβασε τις μετοχές του τόσο που γράφτηκαν και κάποια απίστευτα σενάρια μεταγραφής του.
Ο λόγος για τον Luis Santos Diogo που πια έχει απαξιωθεί δίκαια, καθώς η απόδοσή του έχει φτάσει στα τάρταρα...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑΑΑΑΑΑ!!
Αν εξετάσουμε λογικά ως αθλητή τον Ντιογκο είναι ένας παίκτης ο οποίος ήρθε από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερη ξεκούραση και έπαιξε μια φουλ σεζόν με τον θρύλο σε όλες τις διοργανώσεις, με την ατυχία, να έχει το σοβαρό πρόβλημα του Ντάρκο. Πράγμα που τον οδήγησε να μην έχει την ξεκούραση που θα ήθελε. Προς το τέλος της χρονιάς η απόδοσή του έπεσε και ήταν φανερό πως ήταν εξαιτίας έλλειψης δυνάμεων. Ο σωματότυπός του είναι τέλειος για την θέση του και γενικά ως αθλητής. Αλλά ακόμα και αυτό του το προσόν δεν ήταν αρκετό για να ξεπεράσει την δύσκολη χρονιά που πέρασε πέρυσι, καθώς δεν είχε και την καλύτερη προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Τιμουρ. Ο Ντιόγκο δεν είναι ο βαρύς παίκτης που μετά από τον τραυματισμό που είχε θα χάσει μια ολόκληρη χρονιά. Πιστεύω τώρα πια που γεμίζει παρουσίες στις προπονήσεις θα πρέπει να έχει στήριξη από τον κόσμο του θρύλου για να ζήσουμε κι άλλες γκολάρες σαν αυτές με Μπενφίκα(ακόμα τον ψάχνουν τα σέντερ μπάκ) και Χερτα.
Τακτικά τώρα ο Ντιόγκο δεν έχει ντρίπλα και τεχνική για να παίξει ως δεύτερο φορ. Το μόνο που είναι σίγουρο για τον Ντιόγκο ακόμα και αυτή τη στιγμή που έχει το χάλι του, είναι ότι η θέση του είναι φορ περιοχής. Ο ίδιος λέει ότι θέλει να παίζει πιο πίσω. Τακτικά αν τον βάλεις στο 4-2-3-1 πίσω από τον φορ χάνεις τρεξίματα και πάσες που μπορεί να δώσει ένα χαφ. Ο Βαλβέρδε επειδή είναι προπονητάρα προσπαθούσε αυτήν την κινητικότητα που έχει ο Ντιόγκο να βάλει στο ρεπερτόριο του ως φορ, πράγμα που δεν θα γινόταν αν δεν είχε δίπλα του τον Μπελούτσι. Που είχε την κοφτή τρίπλα και την γρήγορη σκέψη για να τον εκμεταλλευτεί στον χώρο πο δημιουργούσε ο ίδιος ο Ντιογκο από τις κινήσεις του. Θυμίζω το ματς με αστέρα που ουκ ολιγες φορές ο Ντιόγκο επιτάχυνε και προσπερνούσε τους αντιπάλους λες και είχαν βαρίδια δεμένα πάνω τους. Βέβαια αυτό για να γίνει πρέπει να την δουλέψεις την ομάδα και όχι να τους δίνεις 9 μέρες άδεια επειδή θες να πας στο Μπραζιλ κυρ Ζίκου!
Πιστεύω οτι ο Ντιόγκο με ΠΑΟΚ θα βάλει ένα γκολ και θα δείξει να ανεβαίνει, μονο και μόνο επειδή δεν είναι λογικό να είναι τόσο ντεφορμέ αλλά αν πιστέψουμε οτι ανεβαίνει θα γελαστούμε, καθώς ο μόνος τρόπος για να ανέβει πραγματκά και να έχει ρυθμό και όχι παρουσίες φωτοβολίδες θα πρέπει να παίξει στην κορυφή με έναν παίκτη αντάξιο του Μπελουτσι και όχι τον Όσκαρ...εκτός και αν ο τελευταίος θυμηθεί οτι τελειώνει το συμβόλαιο του και πρέπει να παίξει την μπάλα που ξέρει αλλιώς ούτε στην Πανσερραικάρα τον βλέπω να παίζει τα επόμενα χρόνια.
Καλή τύχη στη Θρυλάρα πιστεύω οτι δύσκολα θα κερδίσουμε,αν κερδίσουμε, αλλά βλέπω τον ΠΑΟ να φέρνει Χ στο Χαριλάου οπότε θα την παλέψουμε. Νομίζω ότι στα μέσα Φεβρουαρίου η ψαλίδα θα κλείσει και πια το πρωτάθλημα θα κριθεί στο μάτς του ΟΑΚΑ και με το αδερφικό σωματείο του ΠΑΟΚ, που είναι καιρός να πετάξει απο πάνω του τν ταμπέλα του "μαγαζιού" που όχι άδικα του έχει φορεθεί. Αν και δεν το βλέπω καθώς απο τώρα παίκτες του ΠΑΟΚ πχ Φιλομένο λένε ανοιχτά ποιος θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Και να το λέει ο φίλος μου ο σαρδέλας αυτό δεν θα με πειράξει, αλλά να το λέει ένας απο τους "παράγοντες" της εξίσωσης του πρωταθλήματος μάλλον δεν θυμίζει τα μαθηματικά που δημιούργησαν οι πατέρες μας.
Όπως και να χει καλό ματς και ηρεμία στις κερκίδες ότι κι αν γίνει, ο Ζαγοράκης είναι κόσμημα για την Ελλάδα και αν κάποιες φορές προκαλεί κάποιους, όχι εμένα πάντως, είναι δουλειά του να το κάνει...ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ είναι ρεεεε!!

4 σχόλια:

  1. νομιζω οτι νικησαμε...ναι το νομιζω..μαλλον ετσι ειναι,ετσι με ειπανε..καλη η αναλυση μεσιε για τον ντιογκο,αλλα δε νομιζω να δαπανηθηκαν τα ποσα που ακουστηκαν..καλος παικτης αλλα μεχρι εκει,για αναπληρωματικος ενος καλου φορ που δεν υπαρχει στον Ολυμπιακο ειναι μια χαρα..εγω ενα μπραβο θα πω στα παιδια,που θα συνεχισουν ετσι και στα πλαη οφ εκτος αν...
    απο κει και περα ο φιλομενο ειπε οτι δεν θελει να παρει το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος και δεν ειπε να το παρει ο Παναθηναικος οπως ειπε μια ψυχη και αρχηγος ομαδας σουπερλιγκ..τωρα το αν ειμαστε μαγαζι του ΠΑΟ ή οχι δεν ξερω..αλλωστε ολες οι μικρες ομαδες μαγαζια ειναι ΠΑΟΚ,ΟΦΗ,ξανθη,Λιβαδεια...καποτε θα μεγαλωσουμε και εμεις,που θα παει..
    εντινιο γερα παμε μουνιαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sardela bazela peta ti fanella

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. zastro εχεις χαθει φιλε.κανε κανενα ποστ για ρομα....να γουσταρουμε! ακομα ιταλια δεν εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εχω χαθει.Σχολιαζω οποτε μπορω τα ενδιαφεροντα που γραφετε.
    Ποστ για Ρομα δε το βλεπω γιατι θα ειμαι πολυ υποκειμενικος.
    Μπορει να κανω καμια χειρουργικη παρεμβαση στα ερτζιανα ομως.Εχω καιρο να εκτεθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή