Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Back to reality....



dear sardela and other συνbloggers

first of all, happy new year kai xronia much!

...συγνωμη για το αγγλικό αλλά μετά από δυο βδομάδες στο χωριό και άπειρα ποτήρια Moet... ξέχασα τα ελληνικά μου...και όχι μόνο!!

anyway και by the way θα agree μαζί σου 'cause όλες οι ομάδες μας έχουν το μαύρο τους το shit! οι president δεν...δεν..δεν..πως το λέτε εσείς...δεν vazoun to cheri sti tsepi mates! κουράστηκα να ασχολούμαι με την πάρτη τους! πλέον θα στηρίζω μόνο τον Teodoros Zagorakis και την super3 - "λέσχη φίλων Άρη", όχι μονό επειδή δουλεύουν οι δε του Άρη με μοντέλο ομάδων του εξωτερικού αλλά because και οι δε του PAOK Thessalonici αν και έχουν κάποιους μετόχους, μεγαλύτερος είναι ο κόσμος. Εύχομαι όλες οι ομάδες να κάνουν ανάλογες κινήσεις και ας μην έρθουν παιχταράδες και ευρωπαϊκά τρόπαια...μιας και από αυτά πήραμε αρκετά με τους μεγαλομετόχους! ας ρίξουμε το επίπεδο μας το αγωνιστικό και ας ανεβάσουμε το εμπορικό και εξωαγωνιστικο. Ας φύγουν οι στρατιές και να καταργηθούν οι χιλιάδες σύνδεσμοι και ας δουλεύουν όσοι πραγματικά χρειάζονται ώστε να βρίσκει ο κόσμος εισιτήρια και να πηγαίνει εκδρομές σε όλη την Ελλάδα και όχι μονό. Ας γίνουν τα εισιτήρια 10 και 15 ευρώ, αλλά με σωστό έλεγχο και όχι με ανοικτές τις θύρες...7, 13, 4 και άλλες...και όσες ομάδες δεν έχουν κόσμο για να επιζήσουν πολύ απλά ας πέσουν κατηγορίες ή ας διαλυθούν...γιατί και έτσι που κάθονται τζάμπα απλήρωτοι είναι οι παίκτες!! ας ανεβούν ομάδες σαν τη Δράμα και το Αγρίνιο που έχουν κόσμο που μπορεί να πληρώνει! Γιατί να πρέπει να μπει πρόεδρος και να κάνει βρομοδουλειές...προσπαθώντας να κερδίσει οπαδούς;; Οι οπαδοί να διαλέγουν την ομάδα τους και όχι να γίνονται θύματα εμπορικών τεχνασμάτων ή ακόμα χειροτέρα μέσο πίεσης κυβερνήσεων για την fucking vote!

Μέσα στις γιορτές διάβαζα φιλοσοφία και μέσα στα σπουδαία που "είδα" ήταν και ότι ο Πλάτων, μαθητής του Socrates(όχι ο θείος....χοχοχοχοχο) ,είπε ότι η δημοκρατία είναι για τους πολιτισμένους...και επειδή εμείς πολιτισμό δυστυχώς εννοούμε τις βραδινές εξόδους, τα cinema και τα theaters...καλύτερα να μην γίνουν τα παραπάνω ,όπως και πολλά άλλα σε αυτή τη χώρα με δημοκρατικό τρόπο...

Thats all Folks!! All the best!!

1 σχόλιο: