Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ο Θρυλος που ολοι θελουμε!!







Ο νέος πολυμετοχικός και πολυτάλαντος ολυμπιακός της νέας περιόδου. Επειδή όπως το κόβω ούτε για το ΟΥΕΦΑ πάμε, προτείνω στο σπουδαίο υλικό του θρύλου να ανοίξουμε ένα Bar-Restaurant με live Latin-salsa μουσική….

Φτάνοντας στο μαγαζί θα βρείτε τον ευγενέστατο παρκαδόρο που με το χαμόγελο στα χείλη θα παρκάρει το αυτοκίνητο σας στο καλύτερο σημείο με ασφάλεια…. Δώστε του και τίποτα για άνεργος θα μείνει ο άνθρωπος σε λίγες εβδομάδες….

Μην τρομάξετε στην πόρτα από τον θηριώδη γίγαντα είναι ακίνδυνος καθώς φοβάται ακόμα και τα άψυχα σουτ του Belluschi… οπότε μονό μπόι είναι!


Μόλις καθίσετε θα έρθει η κοπέλα οπού μπορείτε να παραγγέλλετε κάθε είδους κοκτέιλ καθώς ο πολύπειρος μπάρμαν μας Raul Bravo γνωρίζει καλά την τέχνη!!
Αφού δημιουργήσει το κοκτέιλ σας ο πολύπειρος ισπανός sexy barman μας…. Το κοκτέιλ σας παίρναει «κάθετα» στο τραπέζι σας από την πασσα του «σερβιτόρου-χαμάλη» των φτωχών Dudu…

Το warm-up της ζωντανής μουσικής θα επιμελείται Λατίνος dj….ο μπουκαδορος , ζογκλέρ , «το μακρύ κοτσιδάκι» , «η μεγάλη περιφέρεια» , «το μαύρο πολυεργαλειο» … δεν είναι άλλος από τον από τον άνθρωπο που κάθε φωτογράφος τρέμει να του πει «cheeeeeeeesee!!» και να αποτυπώσει τη μούρη του…

καθώς ακούτε τη μουσική σας μπορείτε να φωνάξετε τον «καγκουρα»…. Ένα ανθρωποειδές που μπορεί να σας κάνει όλων των ειδών τα μασάζ για ατέλειωτες ώρες… με ένα γέρο φιλοδώρημα σας κάνει και αέρα…

Φεύγοντας αφήστε ένα καλό φιλοδώρημα και για τους βοηθούς μας που κάνουν όλες τις βαριές δουλείες του μαγαζιού… είναι αυτοί που θα καθαρίσουν το τραπέζι σας , θα αδειάσουν το τασάκι σας , θα μαζέψουν το ποτήρι που σπάσατε και όλα τα καψώνια που θα σας έρθουν στο μυαλό….


«ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ αυτός είναι ο Θρύλος που ονειρεύομαι… και ζητώ πολλά tips γιατί σιγά μην τους πληρώνω κι άλας!! χο χο χο χο χο!!»

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/6/09, 5:12 π.μ.

    Elf το κείμενό σου έχει γεύσει πικραμύγδαλο για τους φίλους μου τους Ολυμπιακούς και δεν θέλω να τους πληγώνεις...Εύα (Πανάθα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομίζω ότι αξίζω και εγώ να δουλέψω στο πολυαγαπημένο μου σωματείο..θέλω τη θέση του σεφ..σπεσιαλιτέ μου είναι τα μακαρόνια και οι πατάτες..χμμ,θέλω και κόκκινη ποδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/6/09, 7:27 μ.μ.

    Συγνώμη παιδιά που δεν μπορώ να ασχοληθώ εγώ με την κουζίνα της Πανάθας... γιατί είμαι του καλλιτεχνικού πατινάζ...Ισως αν μου έδιναν μια Θέση... στις κοπέλες που κυλιούνται και καθαρίζουν το παρκέ από τον ιδρώτα των ένδοξων, των τιμημένων παικτών μας στα ταϊμ άουτ, δεν θα ήταν καθόλου άσχημα. Εύα (Πανάθα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/6/09, 11:05 π.μ.

    Αν δε μεινει ο Λετο δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχοληθουμε με τη συμπαθη ομαδα του Γεωργιανου υπερκοουτς.
    Αν απο την αλλη μεινει ο καρδιοκαταχτητης με το σπινθηροβολο βλεμμα θα προτεινουμε ομου στην τακτικη φιλη του ιστιολογιου Εύα (Πανάθα), να το γυρισει απο το καλλιτεχνικο πατιναζ στο γυναικειο wrestling με μπικινι στη λασπη.
    Ο δε sardelas θα αναλαβει την «κουζινα της μαμας» και ο πανταχου παρων γοης boufos θα ακολουθησει διεθνη καριερα στη θεση του Νικου Αλιαγα στο TV5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/6/09, 5:40 μ.μ.

    Sastro τώρα που ο Λέτο έρχεται στον ΠΑΟ σίγουρα "η τακτική φίλη του ιστολογίου* Εύα δεν το γλιτώνει το γυναικείο wrestling με μπικίνι στη λάσπη". Αν και αυτός μου θυμίζει την ταινια στην Φωλιά του Κούκου και μάλλον νοιώθω οτι Θυσιάζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή