Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΠΟΙΟΝ;;

«Υποτιμούν την νοημοσύνη και την Μακεδονία μας» είναι ο τίτλος των ,πολύ αγαπητών στα ΜΜΕ, Οικολόγων Πράσινων για το θέμα της Μακεδονίας, στο πρόγραμμα τους για τα διεθνή θέματα που το έχουν ανεβάσει και στο site τους. (Μπορείτε να το δείτε εδώ κάτω από την πραγματικά «ανελέητη επίθεση» τους στο ΝΑΤΟ)

Σύμφωνα λοιπόν με τις απόψεις τους η Μακεδονία καθώς υπάρχει εδώ και αιώνες πέρασαν διάφορα λαοί από τα γεωγραφικά της εδάφη και έτσι αποτελεί ένα πολυεθνικό κράτος, που με την νέα μόδα του «αυτοπροσδιορισμού» μπορούν εύκολα οι Σλάβοι που πριν 15 περίπου χρόνια λέγονταν Βαρντάσκα να ονομάζονται πλέον «Νέα», «Πάνω», «Κάτω», «Δεξιά» «Αριστερά» ….αλλά… Μακεδονία. Το εντυπωσιακό είναι πως αυτή την άποψη την «γέννησαν» οι ίδιοι οι Σκοπιανοί ,φυσικά ορμώμενοι από τους φίλους τους Αμερικάνους, έτσι ώστε να έχουν πάτημα για να στηρίζουν τα απίστευτα λεγόμενά τους. Έτσι ξεκίνησαν οι Σκοπιανοί να μιλούν για Μακεδονική γλώσσα, Μακεδονικό στρατό και έθνος. Το ξεκίνησαν χαμηλόφωνα έτσι ώστε οι αντιδράσεις να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες. Δουλεύοντας με στόχο να ξεχαστεί με τα χρόνια από την Ελλάδα ,αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία στα σχολικά τους βιβλία, γεννώντας Σκοπιανούς «Γενίτσαρους». Φτάσαμε στην εποχή μας ,χάρη στις εξωτερικές πολιτικές της χώρας μας και την αδυναμία να πατήσει πόδι η Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς πίσω από τα Σκόπια είναι οι Αμερικανοί, να έχουμε «αποδεχτεί» τον όρο Μακεδονία και να περιμένουμε το πρόθεμα. Με αυτή τη λογική θα μπορούσε και η Ελλάδα με πιο πρόσφατα παραδείγματα όπως η Κωνσταντινούπολη ,ο Πόντος και πολλά άλλα μέρη να τα διεκδικήσει ώστε να ονομάζονται Ευρωασιατικη Ελλάδα π.χ. αλλά αυτό μάλλον είναι αδύνατο καθώς φαντάζει πολύ «μικρή» για να κάνει κάτι τέτοιο…. ποσό μάλλον τα Σκόπια. Αυτό αποδεικνύει σε όσους ακόμα δεν πιστεύουν πως τα Σκόπια είχαν την βοήθεια της Δύσης. Ο Αίσωπος σε ένα παραμύθι του έλεγε, αν δεις ένα ποντικάκι να το παίζει ήρωας μπροστά σε μια γάτα, τότε από πίσω του μάλλον θα έχει κάποιο θηρίο…

Αυτό κατάφερε ο «αυτοπροσδιορισμός» στην περίπτωση των Σκοπιών. Αυτή η σκέψη πρέπει να σας έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που ακούτε αυτή τη λέξη. Και μάλιστα τρέμω στην ιδέα πως όλα τα κόμματα είναι υπέρ του αυτοπροσδιορισμού κάθε μειονότητας στη χωρά μας εις το όνομα του πολιτισμού και της ισότητας, πλην του ΛΑΟΣ. Φανταστείτε λοιπόν την Ελλάδα που ονειρεύονται να φτιάξουν όταν ήδη μιλάμε για Μακεδονική μειονότητα στη Θεσσαλονίκη, Τουρκική μειονότητα στη Θράκη ,ανεξαρτησία της Κρήτης κ.ο.κ

Φυσικά δεν θέλω να πω πως όταν και αν μπουν οι οικολόγοι στην ευρωβουλή ή και στην ελληνική βουλή όλα αυτά θα γίνουν αμέσως. Αν αποτυχουν αυτοι θα βρουν άλλο περιτύλιγμα όπως η οικολογία για να περάσουν τα σχεδία τους , τα οποία αν δεν τα αρνηθούμε σθεναρά θα διαλύσουν κάθε έννοια Ελληνικού και όχι μονό κράτους στο όνομα της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/6/09, 5:48 π.μ.

    Elf συμφωνώ μαζί σου απόλυτα σε αυτό το θέμα.
    Ελπίζω ο θεός να μας δίνει"φώτιση" και να μην βάζουμε σε κίνδυνο την χώρα μας με τις επιλογες μας. Μένω στο κέντρο της Αθήνας και βλέπω τους ευνουχισμένους συμπολίτες μας (μαζί με αυτούς και εγώ).Εχουμε φτιάξει μια φυλακή για μας...και μένουμε στο ίδιο κελι με τους βαρυποινίτες. Θέλουμε αέρα... για να αναπνεύουμε...Θέλουμε να αφήσουν όλες τις αισθήσεις... μας να λειτουργούν... Εύα (Πανάθα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή