Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ Η΄ΠΑΡΑΛΙΑ ? ? ?


Αυτό το ανόητο δίλημμα αναφέρεται πολλές φορές αυτές τις ημέρες για τις ερχόμενες εκλογές...Ενα δίλημμα που κατά τη γνώμη μου δεν υφίσταται...Η άποψη που υπάρχει και δικαιολογία ταυτόχρονα είναι ότι πολλοί ¨Ελληνες έχουν σιχαθεί τους πολιτικούς μας,έχουν αγανακτήσει με τα ψέμματα τους και δεν πιστεύουν πλέον κανέναν..Θα συμφωνήσω εν μέρη και εγώ με αυτή την άποψη,και εγώ είμαι απογοητευμένος που βλέπω τη χώρα μου να βουλιάζει καθημερινά,όμως δε θα απέχω από τις εκλογές..Πιστεύω ότι η αποχή δείχνει αδιαφορία για το μέλλον μας και για την πατρίδα μας..Ας μην υπάρχει κάποιο κόμμα το οποίο μας εκφράζει,ας πάμε και ας ρίξουμε λευκό ή άκυρο, όχι όμως αποχή..Να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε,ότι είμαστε εδώ και περιμένουμε πολλά από τους πολιτικούς μας..Διότι αν δεν ψηφίσουμε δεν πρέπει να έχουμε και την απαίτηση να αλλάξουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο..




Υ.Γ. Ας πάμε λίγο πιο αργά στην παραλία,θα ναι καλύτερα για όλους μας..

9 σχόλια:

  1. Κατ΄αρχάς να συνεννοηθούμε να πάμε διαφορετικές ώρες να ψηφήσουμε για να μη βρούμε πολλή κίνηση και στις παραλίες και στα εκλογικά κέντρα και στους δρόμους...
    Τώρα πέρα από την πλάκα και γω συμφωνώ ότι η αποχή δεν είναι λύση. Άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους για να έχουμε αυτό το δικαίωμα... Πάμε να ψηφήσουμε και να αψηφήσουμε την αδιαφορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωναω και γω αν και εισαι ψαρακας(σαρδελα)...καλα τα λες! ομως ψηφος καλος ειναι μονο καρατζαφερικος!!! σεισμος σεισμος ερχεται ο ΛΑΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/09, 6:27 μ.μ.

    Εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που ενώ 4 χρόνια σε καθημερινή βάση βρίζουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση , μεθαύριο θα παν να ψηφίσουν πάλι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ..'Αρα εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί και έχουμε και τους πολιτικούς που μας ταιριάζουν..Και δεν θεωρώ και κάποιο από τα άλλα "μικρά" κόμματα πιο ικανά ή πιο άξια,αλλά τουλ. αυτά δεν έχουν κυβερνήσει για να ευθύνονται σε τέτοιο βαθμό για το χάλι αυτό όπως τα 2 "μεγάλα".
    Αλλά πιστεύω πως και η αποχή είναι πολιτική θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/09, 5:02 π.μ.

    Επιτέλους Boufos7, είχες καιρό να εμφανιστείς. Συμφωνώ με τον Sardelas4 πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε (αρκεί να ψηφίζουμε Ν.Δ. χα χα χα όπως εγώ.. δεν θέλω να με βρίσουν αυτοί που διαφωνούν μαζί μου).Fabregas να ξέρεις ότι όσοι είναι απέξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουν (αυτό για τα μικρά κόμματα).Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για ότι μας συμβαίνει..Ψηφίζουμε όπως ακριβώς μας αξίζει...Οταν θέλουμε πολιτικούς που ούτε την σημασία των λέξεων δεν ξέρουν όταν μιλάνε, άντε αυτοί να στηρίξουν τα συμφέροντα της Ελλάδας.
    Αλλά περνούσαμε καλά... γιατί μπορούσαμε όλοι μας να κλέβουμε. Όμως όλα διαλύθηκαν και είμαστε υπεύθυνοι. Θέλουμε να καθόμαστε στις καφετέριες,θέλουμε με τις αντιγραφές να πάρουμε ένα πτυχίο,θέλουμε να κάνουμε το κομμάτι μας με πράγματα ασήμαντα, θέλουμε....θέλουμε....θέλουμε.
    Δεν θέλουμε όμως να είμαστε υγιή κυτταρα και να βάλουμε.. ψηλούς στόχους. "Για σένα, για μένα για την κοινωνία ολόκληρη".Εύα (Πανάθα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η αλήθεια είναι ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν..τρώμε ''σκατα'' τόσα χρόνια και πάντα όταν έρχεται η ώρα της κάλπης για να εκφράσει κάποιος την αντίθεση του στην κυβέρνηση ψηφίζει το κόμμα της αντιπολίτευσης,το οποίο κόμμα ρωτάω εγώ,τι έκανε όταν ήταν στην εξουσία??
    Ευα,ας μπουν στο χωρό τότε και τα μικρά κόμματα να δούμε τι μπορούν να κάνουν και αυτά,και αν δεν μπορέσουν να κάνουν τίποτα τότε ας τα αποδοκιμάσουμε..Διότι βλέπουμε τι κάνουν και αυτοί που είναι μέσα στο χωρό..Μας κλέβουν,κλείνουν τη βουλή και θα τους ψηφίσουμε κιόλας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/6/09, 7:51 μ.μ.

    Sardela μου δεν ψηφίζω ποτέ κάποιον που δεν γνωρίζω. Εννοώ να τον ψυχολογήσω να δω τι λέει και πόσο αδιάβαστο θα τον πιάσω. Πάντα αυτόν που θα κάνει το λιγότερο κακό...Τώρα αν είναι και μικρό κόμμα ποιος ξέρει; Ποτέ μην λες ποτέ..Αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι κάποιος έντιμος δεν μπορεί να σταθεί στην πολιτική; Ας πούμε ότι είναι κάποιοι που θέλουν να μπροσφέρουν...τους έχουν φάει στην πρώτη στροφή γιατί πως να το κάνουμε το μικρό ψαράκι τρώγεται ευκολα και αν είναι και... γαύρος(αστείο ).Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/6/09, 7:57 μ.μ.

    Πόσα πράγματα για την ΕΕ ακούσαμε στις ομιλίες των πολιτικών μας; Τίποτα..Μόνο θέματα για εσωτερική κατανάλωση...Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έυα σαφέστατα και εγώ δεν πρόκειτε να ψηφίσω κάποιον που δε γνωρίζω,και νομίζω ότι αναφέρεσαι στους οικολόγους που όπως όλα δείχνουν θα πάρει ένα ποσοστό περίπου το 5% χωρίς να τους γνωρίζει κανείς,ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους τους..
    Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποιος έντιμος δεν μπορεί να σταθεί στην πολιτική..χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κύριος Τατούλης ο οποίος έκανε κριτική στην κυβέρνηση.το αποτέλεσμα ήταν να τον διαγράψουν από το κόμμα του.και εγώ που νόμιζα ότι το να υπάρχει και αντίθετη άποψη είναι υγεία,έκανα λάθος..είναι προτιμότερο να υπάρχουν πιόνια και να κάνουν ότι τους λέει ο αρχηγός τους,το θέμα είναι ότι οι βουλευτές εκλέχθηκαν από το λαό και όχι από τον Καραμανλη,οπότε ας φροντίσουν να υπηρετούν αυτόν και όχι να ακολουθούν διαταγές..
    Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι η μαλακία που έχει στον εγκέφαλο του ο ¨Ελληνας,ο οποίος για ένα ρουσφέτι είναι ικανός να πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο,έτσι πράττουν πολλοί και στις εκλογές,ψηφίζουν για ένα ρουσφέτι..
    Σίγουρα όλα αυτά είναι προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω έλλειψης παιδείας,στοιχεία που δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό στην Ελλάδα δεν έχει κρίση για να ψηφίσει τον καταλληλότερο για αυτόν και τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/6/09, 10:44 μ.μ.

    Sardelas4(το 4 για να μην ξεχνάμε την ομάδα) όλοι πιστεύουμε ότι έχουμε κρίση...τα ρουσφέτια για τους άλλους είναι....εγώ πιστεύω ότι δεν μας έχει δοθεί η ευκαιρία...για υτό ειμαστε και ιδεολόγοι....
    Εύα (Πανάθα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή