Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Τεν Κάτε, παρτ του(meros deutero)!

Δε θα μας αφήσει ν' αγιάσουμε. Κάναμε το λάθος ν' ασχοληθούμε με την πάρτη του μία φορά. Κάναμε την αρχή δηλαδή. Τώρα δεν μπορούμε να το αφήσουμε στη μέση. Πρέπει να ξανασχοληθούμε. Όλα αυτά τα λέω για να καταλάβετε ότι δεν το κάνουμε επειδή θέλουμε ούτε γιατί είναι προπονητής στον αιώνιο αντίπαλο της ομάδας που εξ απαλών ονύχων(τσσσσσσ...ς) υποστηρίζουμε. Το κάνουμε γιατί υποχρεούμαστε. Σίγουρα θα το 'χετε δει το βίνδεο γι' αυτό και το κύριο θέμα μας δε θα είναι να σας το παρουσιάσουμε απλά, αλλά να σας αποκαλύψουμε και τους ακριβείς διαλόγους, την ακριβή στιχομυθία αν προτιμάτε, μεταξύ του τεχνικού του ΠΑΟ και των τεχνικών των ΜΜΕ της Ρουμανίας. Για αρχή δείτε το περιστατικό και τι είπαν ότι ειπώθηκε(πόσο αφελείς είναι...) (α βάλτε το στο mute για καλό και για κακό για να πιστέψετε μόνο εμάς) (αυτά) (δεν έχει άλλη παρένθεση) (εντάξει άλλη μία) (αλλά τελευταία) (αυτή) ():
Ο Τεν Κάτε πλησιάζοντας την κάμερα τον ρώτησε για τα πλάνα που τραβούσε. "Μου ζήτησες άδεια για να τραβήξεις" ήταν η πρώτη κουβέντα του προπονητή του "τριφυλλιού", που απώθησε την κάμερα με το χέρι του.

Αυτά λένε οι αφελείς Έλληνες δημοσιογραφίσκοι. Η αλήθεια όμως βρίσκεται αλλού. Όχι μη φεύγετε, εδώ εννοώ. Το αλλού πήγαινε στο ότι δε βρίσκεται εκεί που λένε οι Έλληνες. Δημοσιογραφίσκοι. Ωραία σας τσάντισα λίγο, πάμε τώρα και στο ψητό:

Τεν Κάτε: "Από πού πήρες την κάμερα αδερφέ γιατί θέλω και γω μία να βιντεοσκοπώ τις σαβούρες μου, γιατί κάνουμε διαγωνισμό με τον Καραγκούνη. Για τράβα λίγο να δω πως τραβάει"
Καμεραμάν 1: "Εντάξει κανένα πρόβλημα. Για δείτε όμως και του συναδέλφου δίπλα..."
Τεν Κάτε(απευθυνόμενος στο δεύτερο καμεραμάν): "Το ίδιο ισχύει και για σένα, τράβα με"
Καμεραμάν 2: "Έγινε αφεντικό"
Τεν Κάτε(απευθυνόμενος στον πρώτo καμεραμάν): "Φύγε από μπροστά μου, θέλω χώρο για να πέσω.. Άχρηστε! Δεν είμαι και ο Ντιόγκο που μπορεί να πέσει ακόμα και σε ασανσέρ για 2 άτομα που στην πραγματικότητα χωράει ένας κι αυτός με το ζόρι... Ρουμάνοι..."


Έτσι έγιναν τα πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Πιστέψτε ό,τι θέλετε αλλά πιστέψτε κι εμάς ταυτόχρονα. Πιστέψτε και μη ερευνάτε. Το κάνουμε εμείς για σας κι εμείς για μας

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/10/09, 8:36 μ.μ.

    xaxaax wraiosssssss re..!!!!!!!! nikos kerkyra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/10/09, 7:19 μ.μ.

    Boufos7, πω πω πω " έγραψες" πάλι γαυράκι!!!χαχαχα- (χοχοχο!!! για να σου θυμίζει ολυμπιακό!!!!)
    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή