Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

The Hobbit Movie




Επιτέλους για εμάς τους φαν του Τόλκιν και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών η συνέχεια ή μάλλον το παρελθόν της ιστορίας θα ξαναζωντανέψει στα σινεμά. Τα γυρίσματα επιτέλους θα αρχίσουν τον Μάιο του 2010 για την πρώτη ταινία καθώς θα είναι δύο. Η πρώτη θα είναι το κύριο μέρος του Χόμπιτ ενώ στη δεύτερη θα προσθέσουν και πολλά κομμάτια από κάποιες ιστορίες του Τόλκιν που ταιριάζουν χρονικά με το Χόμπιτ και τον Άρχοντα ώστε να διαδεχθεί αντίστροφα το Χόμπιτ τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Δύσκολο να το καταφέρουν καθώς οι οπαδοί του Τόλκιν και κυρίως οι μεγάλης ηλικίας θα έχουν αντίθετη άποψη και θα κριτικάρουν σίγουρα την προσπάθεια τους. Ελπίζω να μην τους ακούσουν και να προχωρήσουν όπως έκαναν και στην τριλογία και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και τώρα.
Άλλωστε ο Peter Jackson απο την δουλειά που ρίχνει μάλλον δεν προλαβαίνει να τρώει καθώς έχασε πάρα πολλά κιλά.Ελπίζω να πετύχει η σκέψη που έχει στο μυαλό του ως παραγωγός και να την ζωντανέψει ο σκηνοθέτης Del Toro καθώς και αυτό θα είναι ένα στοίχημα για την ταινία Στην τριλογία ο Jackson ήταν σεναριογράφος (ουσιαστικά έβαλε σε τάξη το χάος της γραφής του Τόλκιν ώστε να γίνει ταινία) σκηνοθέτης και παραγωγός. Τα πάντα όλα ουσιαστικά γι'αυτό και αποθεώθηκε για αυτό που είχε στο μυαλό του αυτό βγήκε στην οθόνη από τα σκηνικά ως την τελευταία ατάκα του ηθοποιού. Πράγμα που δεν ξέρω σε πόσο μεγάλο βαθμό θα το καταφέρει στις δυο ταινίες του Χόμπιτ, καθώς θα έχει την ευθύνη του σεναρίου (ήδη της πρώτης ταινίας το τελείωσε μαζί με την Fran Walsh που ήταν και στον Άρχοντα) και της παραγωγής...ο ίδιος το επέλεξε, μαζί και τον Del Toro... εύχομαι να βγει αντάξιος το δικού μας El Toro , ή Bill Toro ...έλα μωρή αρρώστια!!!
Για να χορτάσει και το μάτι σας δείτε τα βίντεο του Peter Jackson αλλά και του Del Toro .


Για περισσότερες πληροφορίες κουνίστε το κουλό σας και πατήστε εδώ !! και μετά και εδώ !!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/1/11, 11:12 π.μ.

    1,5 χρόνο μετά και τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ στο σκηνικό. Ο Del Toro αποχώρησε από το project, λόγω των γνωστών καθυστερήσεων με αποτέλεσμα ο Peter Jackson να καθίσει για άλλη μια φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ευτυχώς γιατί προσωπικά έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον P.J. Το καστ των ηθοποιών στο μεγαλύτερο μέρος δε θα αλλάξει με τους Σερ Ίαν ΜακΚέλεν και Σερ Κρίστοφερ Λι να έχουν του ίδιους ρόλους ως Γκάνταλφ και Σάρουμαν. Η εκπληκτική Κέιτ Μπλάνσετ επιστρέφει ως η απόλυτη Γκαλάντριελ, ο Άντυ Σέρκινς ως Γκόλουμ και ο Ελάιζα Γούντ ως Φρόντο!!! Τα γυρίσματα ξεκινούν οριστικά πλέον μέσα Φλεβάρη στη Νέα Ζηλανδία. και Δεκέμβρη 2012 (λίγο πριν το Νιμπίρου :P ) θα έχουμε το πρώτο μέρος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή