Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Οι πειρατές της Παραλιακής


Ένας μεγάλος πολιτικός είπε πριν λίγες μέρες… «ωρίμασε η ώρα για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα», μιλώντας για υποχρεωτική 4ετή θητεία της εκάστοτε κυβέρνησης. Μετάφραση τώρα…Δηλαδή δημόσιος υπάλληλος… σου λέει τώρα… εσένα του πολίτη σου δίνουμε το δικαίωμα να δώσεις ΑΣΕΠ να διοριστείς ,να φτιάξεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου ρε αδερφέ!!! Εγώ ο πολιτικός (σου λέει) να μην μπορώ; Κάνω τον αγώνα μου (ξέρεις… βόλτες σε μαγαζιά να κερνάς ποτά από τα ταμεία του κράτους … γκχ γκχ τα κομματικά ταμεία εννοούσα…) μπαίνω εντέλει στη βουλή, να μην ξέρω ότι ο,τι κι αν γίνει για 4 χρονάκια θα έχω τη θέση μου;; Να ξέρω ρε αδερφέ από ποιόν και πόσα λεφτά να πάρω προεκλογικά για τις καμπάνιες μου (γκχ γκχ δανεικά εννοείτε)… για να του τα επιστρέψω μετά… άτοκα φυσικά από τη τσέπη μου(χαχαχχαχα). Γιατί σου λέει….άλλο είναι από τη πρώτη μέρα να σε πιέζουν για νέες εκλογές και άλλο για 4 χρόνια να έχεις την ηρεμία σου… και οι φίλοι επιχειρηματίες θα σε «στηρίξουν» περισσότερο να βγείς…
Τα σοφά αυτά λόγια (σε μια κοινωνία ισορροπημένη θα ήταν όντως σοφά) τα είπε ο Δ.Αβραμόπουλος. Τώρα που κολλάει αυτό;;

Κάτι τέτοιο πρέπει να πιστεύει και ο Όττο Ρεχάγκελ προφανώς για τους παίκτες του. Μάλλον θέλει να τους έχει ότι κι αν κάνουν μέσα στην ομάδα. Δημόσιοι υπάλληλοι… Ακόμα και αν ο Γκέκας θέλει 5 φορές να κοντρολάρει το τόπι θα παίξει βασικός… (ο Σάλπι πάγκο), ο….. Χαριστέας (δεξί εξτρέμ χαχαχαχα) που πρέπει να του σταλεί μήνυση από τον Λάρα Γκαρσία Ντάνι για διακωμώδηση του αθλήματος… βασικός ,και αυτός ,με τη Μολδαβία με μια εκπληκτική σέντρα στο παιχνίδι όπου ανάγκασε τους ντόπιους να πιστέψουν ότι οι δικές τους σέντρες είναι καλύτερες…των ντόπιων οπαδών εννοώ (καταλάβατε σαν εκείνες της κοπελίτσες που κοιμόντουσαν στις κερκίδες…) … την μπάλα ακόμα τη ψάχνουν… όσο κι αν προσπαθούσε ο Ρεχάγκελ να δικαιολογήσει τον αέρινο Σερραίο κοντοχωριανό μου, οι ενέργειες του και πόσο μάλλον η θέση που παίζει τον προδίδει…. (παρά ταύτα ο Νίνης… εκτός αποστολής…) , Αμανατίδης… ίσως από τους πιο ποιοτικούς παίκτες μας που χαραμίζεται στο να μαρκάρει από άκρη σε άκρη του γηπέδου… και δεν παίζει ως επιθετικός ή ως δεύτερος φορ που έχει καταξιωθεί στην Φρανκφούρτη… αρχηγός της μέχρι πρόσφατα… ελπίζω να δούμε τους νέους στην Εθνική μας μαζί με τον προπονητή τους Νίκο Νόμπλια. Μαζί επιτέλους με ένα αριστερό χαφ όπως ο Αρης Σοιλέδης θα φτιάξουμε μια ομάδα που δεν θα πάρει ευρωπαικό(ίσως) δεν θα πάρει μουντιάλ(ίσως) δεν θα παίξει την καλύτερη μπαλάρα(ίσως)… αλλά αν μείνουμε ως έχουμε; Θα νικάμε με το ζόρι(σίγουρα) δεν θα παίζουμε μπάλα(σίγουρα) και θα μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι κάθε φορά που θα βλέπουμε την εθνική , χωρίς πλάνο, χωρίς χαρακτήρα, χωρίς να μπορεί να αλλάξει μια πάσσα. Συγνώμη Όττο αλλά η ομάδα μας μου θύμησε την Μπάρτσα… μια ομάδα χωρίς θέσεις που να μοιάζει ανοργάνωτη αλλά αντί να βγαίνουν οι αμυντικοί ως κρυφοί φορ όπως στη Μπάρτσα… ο επιθετικός γίνεται κρυφός αμυντικός… μάλλον μπερδέψαμε τα σπόρ. Όποιος τα βάλει κερδίζει, όχι όποιος δεν φάει….
…και να τα τρώμε από τον Χίτσβελτ…πάει στο…μη πω…αλλά να μη κερδάμε μια ομάδα που έχει χορηγό τον Τεν Κάτε… αδερφός ξε-αδερφός… η ρετσινιά έμεινε τώρα!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/9/09, 3:27 π.μ.

    Elf μην περιμένεις πια όλα τελειώσανε, κάπως έτσι λέει ένα λαϊκό άσμα. Πώς πίστεψες ότι έχουμε ομαδάρα; Εεεε το 2004 φταίει!
    Εύα
    Υ.Γ Boufos7, κύριε διευθυντά μου σε παρακαλώ, στείλε μέιλ για μετάφραση του κγχ που γράφει συνέχεια ο Elf καθώς και όσων αναφέρει για Λέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποια πραγματα δεν μεταφραζονται....διαβαζουν και μικρα παιδια...μπουμπουκια σαν το κοπελι απ τη κρητση!!! ωρε Ευα κατσε ησυχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/9/09, 2:27 π.μ.

    Εχει γινει η πιο αντιπαθητικη ομαδα αυτη η εθνικη.Μιλαμε οτι εκτος απο το χασμουρητο πλεον παιζουν και με τα νευρα μας.Και ειμαι πεπεισμενος οτι το κανουν επιτηδες.

    Κατα τα λοιπα,μπραβο στο φιλο Ελφ που σκεφτεται τα μικρα παιδια που διαβαζουνε το μπλογκ.
    Εκτακτα νεε μου και σημειωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/9/09, 2:50 π.μ.

    Elf έχεις δικιο (μέσα σε αυτά και εγώ απ' ότι φαίνεται) αλλά εγώ κάποτε θα μεγαλώσω...και θα τα μάθω! Αλλά αν συνεχίσεις να γράφεις έτσι θα με φάει η περιέργεια!
    Εύα

    Υ.Γ τώρα "ξάδελφε" θα ασχοληθείς με εκλογές; Χασαμε όλη την ευκαιρία να ακούσουμε στην βουλή: "θεά αγάπη μου , θεά!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή