Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Έκτακτο δελτίο: Ο Εφιάλτης στο δρόμο με τις....μπάλες??



Υπήρξαν αναρίθμητοι στην ιστορία. Κάποιοι βαφτίστηκαν για το «κοινό» καλό και άλλοι δικαίως χαρακτηρίστηκαν έτσι. Άλλοι το κάνανε προς όφελος τους, όποιο κι αν ήταν, και άλλοι για κάποιο ανώτερο σκοπό που μόνο αυτοί βλέπανε…

Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός που προσελκύει μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας άρα αποτελεί και καθρέφτης της.


Έτσι προδότες υπήρξαν πολλοί και στα ποδοσφαιρικά χρονικά. Δεν είμαι ικανός να κάνω ένα ρετρό με τους μεγαλύτερους προδότες καθώς είμαι νινί ακόμα…ίσως όταν μεγαλώσω και γίνω σοφός οσάν τον Πέτρο τον Μαυρογιαννίδη ή τον κ.κ. Μπούφο (hallo boss) ή τον αγαπημένο και φινετσάτο Zastro Mamalachi (Μαμαλάκης εκ Ιταλίας) ή τον τιτανομεγιστοτεράστιο σοφό του blog μας όνομα και μη χωριό… (έλα μωρέ κοπέλι!! Να ζήσει η λεντογεννα Κρήτση ωρέ!)…

…μιας και είμαι πιπινάκι και τεκνακι ακόμα θα μιλήσω για τους φρέσκους…

Ξεκινώ χρονικά… προς αποφυγής παρεξηγήσεων…


No6. Luis Figo

Παιχτάρα από τις λίγες. Ντρίπλα, σέντρα, γκολ, ταχύτητα και το κυριότερο…ήταν στυλ παίκτη που ξεσηκώνει την κερκίδα…και αυτή αυτόν…πράγμα που τον κάνει αγαπητό ή μισητό όταν φεύγει…δυστυχώς. Ζήσαμε εικόνες άπειρου κάλλους στο πρώτο μάτς του στο Κάμπ Νού….



No5. Αντωνάκης Νικοπολίδης

Τι να λέμε τώρα ο βράχος της άμυνας μας. Ο λόγος που πλέον ξεπεράσαμε τα τελευταία χρόνια εμείς οι Ολυμπιακοί τα χτυποκάρδια σε κάθε σέντρα που πλησιάζει την περιοχή μας. Κάτι που διαφέρει από τον παραπάνω προδότη, είναι ότι μετά την μεταγραφή του βελτιώθηκε και αγαπήθηκε όσο λίγοι στη νέα του ομάδα.



No4 Ανδρέας Ανδρεάδης

Προσωπικός μου φίλος, δωμάτιό μαζί σε αρκετές αποστολές του Εθνικού Αλεξ/πόλης οπότε δεν θα ήθελα να πω κάτι για την καριέρα του. Θα ήθελα μόνο να τον καλωσορίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όχι ότι έλειψε και ποτέ από αυτήν…και ο νοών νοείτω.



No3 Κώστας Χριστοφιδέλης

Επί σειρά ετών αρχηγός του Ολυμπιακού, ακραίος με υποδοχή που θα ζήλευε και λίμπερο ,πράγμα που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει και σε αυτή τη θέση όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του. Με αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσε να είναι ένας ακραίος φούλ έξτρα, με τα πάντα όλα, παιχτάρα ανελέητη…..αλλά του λείπει η τεχνική στη χαλασμένη μπάλα, κάτι που ξεχωρίζει τον ΠΑΙΚΤΗ από τον παίκτη. Παρόλα αυτά για την Ελλάδα ήταν εξαιρετικός αλλά δυστυχώς όχι καλά δουλεμένος. Θα μπορούσε να γίνει πολύ μεγαλύτερο όνομα και από τον άλλο προδότη και επίσης μέτριο τεχνίτη τον Μάριο Γκιούρδα. Καλή τύχη αρχηγέ και respect.




Νο2 Μιχαλάκης (όχι ο Κύπριος βέβαια…)

Παιδί θαύμα, λατρεύτηκε όσο λίγοι και για να βρούν άξιο του πέρασαν χρόνια πολλά. Ο λόγος για μας, τους φίλους της Liverpool, και για τον Μχαλάκη Owen…τι να θυμηθούμε; Το γκόλ στην Αργεντινή στο μουντιάλ του ’98 στη Γαλλία; Τα όργια που έκανε με Paul Ince, Robbie Fowler και Steve Mcmanaman στη Liverpool; Μέχρι που, πρώτα τον Steve και μετά τον Μιχαλάκη μας τους πήρε η ακατανόμαστη… αλλά θα έρθει και φέτος στο νησί και θα μάθει τι εστί This is Anfield….




No1 Last but not least….Sebastian Leto

Ρε παλιο**&^$#%#%6$%^$%^$^$^@&&**(%&$^#%%#%%%#^Ρε παλιο**&^$#%#%6$%^$%^$^$^@&&**(%&$^#%%#%%%#^Ρε παλιο**&^$#%#%6$%^$%^$^$^@&&**(%&$^#%%#%%%#^Ρε παλιο**&^$#%#%6$%^$%^$^$^@&&**(%&$^#%%#%%%#^$&%^&%^#%@$!$!$#%$@@@$$%%%^^&^*^)()&*%^$^#%@%$$#%^&%^^%@%@$@%#$^$%$&&&$^#%@%@%%^ amp;%^&%^#%@$!$!$#%$@@@$%%%^^&^*^)()&*%^$^#%@%$#%^&%^^%@%@$@%#$^$%Ρε παλιο**&^$#%#%6$%^$%^$^$^@&&**(%&$^#%%#%%%#^Ρε παλιο**&^$#%#%6$%^$%^$^$^@&&**(%&$^#%%#%%%#^$&%^&%^#%@$!$!$#%$@@@$$%%%^^&^*^)()&*%^$^#%@%$$#%^&%^^%@%@$@%#$^$%$&&&$^#%@%@%%^ amp;&&$^#%@%@%%^ amp;%^&%^#%@$!$!$#%$@@@$%%%^^&^*^)()&*%^$^#%@%$#%^&%^^%@%@$@%#$^$%Ρε παλιο**&^$#%#%6$%^$%^$^$^@&&**(%&$^#%%#%%%#^amp;%^&%^#%@$!$!$#%$@@@$%%%^^&^*^)()&*%^$^#%@%$#%^&%^^%@%@$@%#$^$%Ρε παλιο**&^$#%#%6$%^$%^$^$^@&&**(%&$^#%%#%%%#^$&%^&%^#%@$!$!$#%$@@@$$%%%^^&^*^)()&*%^$^#%@%$$#%^&%^^%@%@$@%#$^$%$&&&$^#%@%@%%^ amp;%^&%^#%@$!$!$#%$@@@$%%%^^&^*^)()&*%^$^#%@%$#%^&%^^%@%@$@%#$^$%amp;%^&%^#%@$!$!$#%$@@@$%%%^^&^*^)()&*%^$^#%@%$#%^&%^^%@%@$@%#$^$%Ρε παλιο**&^$#%#%6$%^$%^$^$^@&&**(%&$^#%%#%%%#^$&%^&%^#%@$!$!$#%$@@@$$%%%^^&^*^)()&*%^$^#%@%$$#%^&%^^%@%@$@%#$^$%$&&&$^#%@%@%%^ amp;&&$^#%@%@%%^ amp;&&$^#%@%@%%^

που να σου καεί το βίντεο. Αυτά….

6 σχόλια:

  1. 1)Πιο τεκνάκι και πιπινάκι από το αφεντικό δε δικαιούται να είναι κανένας. Εγώ τα συνδυάζω όλα και για σας ισχύει ότι λέω εγώ και μόνο. Είστε απλά καλοί, είμαι ο πιο καλυτερότερος απ' όλους. Αντίρρηση; Χαίρομαι..
    2)Πολλά είπες για Φίγκο. Εντάξει καλός παίκτης ήταν αλλά μόνο και μόνο που έφτυσε εμάς για τα λεφτά της "Βασίλισσας", υποβιβάζεται από μόνος του. Ακόμη και παικτικά.
    3)Νικοπολίδης. Περίπτωση Ανδρεάδη ίσως. Ήρθε έστω αργά στην ομάδα που αγαπούσε από μικρός.
    4)Για τους βολλεϊμπολίστες, εμπιστεύομαι μόνο εσένα και τον Περπερίδη. Κάτι θα ξες...
    5)Κάτω τα χέρια από το Λέτο. Έχεις ν' ακούσεις απο τον Mamalachi που λες και συ... Ο Λέτο έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να ρωτάει κανέναν. Έχει το ακαταλόγιστο. Άμα γουστάρει, στο ματς των αιωνίων, μπαίνει στο ένα ημίχρονο με φανέλα Θρύλου και το 23 στην πλάτη και στο δεύτερο με φανέλα Ευρωπανάθας και το 11 από πίσω και δεν του λέει κανένας τίποτα.
    6)Ξέχασα Μιχαλάκη Όουεν. Δεν ασχολούμαι. Αυτός για να σώσει την καριέρα του θα πήγαινε να παίξει ακόμα και στην εθνική Αργεντινής(όλοι ξέρουμε την αντιπαλότητα μεταξυ Άγγλων και Αργεντίνων)
    7)Απαγορεύω να λείπει από τη λίστα ο ένας και μοναδικός Λάρα Γκαρσία Ντάνι. Ειδικά από σένα, τέτοιο ολέθριο σφάλμα δεν το περίμενα...

    ΥΓ.: Σε στηρίζω και επανήλθες και πιο νωρίς απ' ότι έλεγαν τα ρεπορτάζ.. Έλα ρε Ντάρμπισιρ των ιστολογίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/09, 9:16 μ.μ.

    Elf καλώς όρισες! Καλά τα λες... Αλλά αυτά που γράφεις για τον Λέτο, σε ποια γλώσσα είναι; Δεν νομίζω να βρίζεις το καμάρι μας!!!!!!
    Αλλά και ο Boufos τον αγαπάει ακόμα και θέλει να τον έχουμε μισό-μισό.
    Υ.Γ. Boufos πρέπει να μεγαλώσεις... ο ινδιάνος τώρα είναι δικός μας!!!!
    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/9/09, 1:04 π.μ.

    Stiltous Maki sto domatiaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/9/09, 1:24 π.μ.

    Απαιτω να αποσυρθουν ΠΑΡΑΥΤΑ τα υποτιμητικα σχολια για τον Εδουαρδο Λετο.
    Ο συγγραφεας του ειδεχθους κειμενου να τιμωρηθει παραδειγματικα με απαγορευση εξοδου ή με υποχρεωση να δινει δυναμικο παρων καθε Πεμπτη-Παρασκευη-Σαββατο και Κυριακη, στα πολιτιστικα κεντρα που εμφανιζεται ο λυρικος αοιδος Σωτης Βολανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/9/09, 2:24 π.μ.

    Zastro Ιταλία δεν μένεις; Πώς στο καλό είσαι γνώστης όλων των πολιτιστικών κέντρων μας; Δεν αφήνεις τίποτα να πάει χαμένο; χα χα χα
    Εύα

    Υ.Γ Καλά μας δουλεύεις ή πράγματι διάβασες τα σχόλια για Λέτο εμένα δεν βγάζει τίποτα η σελίδα μου που να διαβάζεται....μόνο σε μένα συμβαίνει ή κάνει πλακίτσα ο Elfq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/9/09, 2:34 π.μ.

    Ειμαι γνωστος θαμωνας της Οπερας και προσπαθω να πεισω τον Ελφο να αφησει τη τζαζ και να το γυρισει σε Λενα Παπαδοπουλου αλλα δε μ ακουει...

    Με το Μπουφο την εχω βρει την ακρη και πηγαινουμε ν ακουσουμε ελαφρολαικα σε Τερλεγκα κλπ ενω κι ο Σαρδελινιο εκτος απο τεραστιος σεφ (να φατε σπαγγετι με σαλτσα πορτοκαλι απο τα χερακια του να γλειφετε τα δαχτυλα σας) ειναι μεγας γνωστης της πραγματικης νυχτερινης ζωης της Θεσσαλονικης καθοτι γνωστος στα τραπεζια καλτσα σε Χρυσοχοιδη και Καρρα.

    Ολοι εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή