Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Είμαστε οι εγκυρότεροι όλων

Επειδή εμείς εδώ στο μπλογκ κάνουμε ρεπορτάζ και τρέχουμε όλη μέρα για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι έχουμε δύο καυτές μεταγραφές για την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ...Δεν είναι ούτε ο Παπάζογλου,ούτε ο Φωτάκης,ούτε ο Αντράντε διότι αυτοί είναι δεδομένοι...Είναι δύο πρόσωπα που θα κάνουν αίσθηση με την άφιξη τους στην Τούμπα..Ο ένας είναι κεντρικός από Ισπανία και ο άλλος ο βαψομαλλιάς είναι από την Ουρουγουάη εξτρεμάκι άρρωστο..
Μετά από πολύ μεγάλο κόπο σας δίνουμε το πακέτο που ούτε η εφημερίδα η ''γάτα'' το φανταζόταν..
Ο Ισπανός είναι ο γνωστός μας από την παρουσία του στον Αρη


ΒΙΤΟΛΟ

και ο επόμενος είναι γνωστός μας από την παρουσία του στον Πανιώνιο
ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ...

Ως ένας οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. ας τους καλοδεχτώ στην ομάδα μας και να πω στον μεν Βιτόλο ότι από το κέντρο περνάει ή η μπάλα ή ο παίκτης,ποτέ και τα δύο,θα στα μάθει ο Pablo αυτά αν και απ'ότι ξέρουμε το γνωρίζεις καλά,σε είδαμε και πέρσυ.
Στον δε Εστογιάνοφ έχω να τον πω ότι μετά την διαφαινόμενη φυγή του Λάμπρου του Βαγγελή θέλαμε έναν παίκτη να μοιράζει σακούλες στους αντιπάλους,φρόντισε να καλύψεις το κενό..

2 σχόλια:

  1. Άντε ρε που είναι οι παίκτες; Μια βδομάδα πέρασε... Η καρέκλα σου τρίζει όσο ποτέ άλλοτε... Αν δεν έχουν έρθει μέχρι τις 15 του μήνα, μην πας στην τράπεζα να βγάλεις λεφτά, τζάμπα κόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα δε θα ειχε νοημα αν ελεγα τους παικτες λιγες ημερες πριν την τυπικη ανακοινωση τους...το πα ενα μηνα πριν για να μαστε οι πρωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή