Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

Το κείμενο αυτό είναι για τους υγειείς σκεπτόμενους οπαδούς-φιλάθλους των ομάδων..Με αφορμή τα συνεχόμενα επισόδεια που διαδραματίζονται εντός και εκτός αγωνιστηκών χώρων θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση μου και να πω ότι βαρεθηκα πια..
Αυτοί οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε αυτά, από ποιούς προστατεύονται?Ποιούς εξυπηρετούν?
Τί πρεσβέυουν?Είναι όλοι τους οπαδοί κάποιας ομάδας ή σε βάρος αυτής επιδίδονται σε βανδαλισμούς?Οι σύνδεσμοι δεν μπορούν να προστατέψουν την αγαπημένη τους ομάδα?
Πρέπει να θρηνήσουμε και άλλον συνάνθρωπο μας για να καταλάβουμε το πόσο σοβαρά ειναί τα πράγματα?
Από καθαρή τύχη δεν έχουμε χάσει άλλο παιδί.Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε εμείς οι υγειείς σκεπτόμενοι οπαδοί-φίλαθλοι για να εξαλειφθεί η βία,αφού οι διοικήσεις των ομάδων μας και η διοργανώτρια αρχή δεν κάνουν κάτι..Μπορούμε να αντιδράσουμε στο γήπεδο αν δούμε κάποιον να πετάει κάτι,όταν βγαίνουμε στο ράδιο για να εκφράσουμε την άποψη μας να μην ασχολούμαστε μόνο με τα αγωνιστηκά της ομάδας μας αλλά και με τη βία.Πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθηνοι ότι το θέμα μας αφορά και πρέπει να μας αφορά τώρα που είναι νωρίς και όχι όταν το κακό χτυπήσει την πόρτα μας.
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι είμαστε αντίπαλοι για 90' και όχι για όλη μας τη ζωή..

3 σχόλια:

  1. Κατ' αρχάς καλωσόρισες φίλε και πλέον και συνεργάτη. Είναι τιμή και χαρά μου να φιλοξενώ τα άρθρα σου. Φίλες και φίλοι, ο ένας ο μοναδικός ο τρελοπαοκτσής Σαρδέλας4 από σήμερα κοντά μας. Αποθεώστε τον.
    Τώρα για το κείμενο σου τα πες όλα. Αν σε δω να πετάς το παραμικρό στο γήπεδο θα σε καρφώσω αμέσως χωρίς ενδοιασμούς, αλλά αντιθέτως με μεγάλη χαρά. Μπράβο ρεμάλι πες τα εσύ που είσαι αρρωστάκι μην τα λέμε μόνο εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως τον σαρδελα ελπιζω να σαι πιο γουρλης για το blog του μπουφου.φοβερο αρθρο,εχεις απολυτο δικαιο αλλα δυστυχως παντα και παντου υπαρχουν οι φανατισμενοι που χαλανε την κατασταση,και σε αυτο φταινε σε μεγαλο βαθμο τα μεσα :οι εφημεριδες και τα ραδιοφωνα κυριως.αλλα οπως λες οι υγιεις οπαδοι πρεπει απο τη μερια τους να κανουν οτι μπορουν νγια να σωσουν τα ασωστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/1/09, 1:43 π.μ.

    aytoi oi opadoi einai h exairesh k prepei na tous apovalei to idio to systhma petros kriti filos sou k thaymasth sou apo ton etero petran.

    ΑπάντησηΔιαγραφή