Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Δε γαμιέτ... σουτάρετε!

Κατ' αρχάς να ζητήσω γονατιστός συγγνώμη για τον απρεπή τίτλο. Αλλά όπως θα δείτε πιο κάτω, όταν χρησιμοποιεί παρόμοιες εκφράσεις ένας πρώην Υπουργός μπροστά στις κάμερες τι να κάνω και γω; Παίρνω το καλό παράδειγμα.
Τα 2 εκπληκτικά βίντεο από την εκπομπή "Ελληνοφρένεια" με έκαναν να γελάσω. Και τα 2 είναι επίκαιρα. Το πρώτο για προφανεί λόγους. Το δεύτερο έχει να κάνει με το Μουντιάλ του'94 όπου η Εθνική μας ομάδα είχε αποκλειστεί με 3 ήττες(τι μου θυμίζει;). Ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής μπαίνει στα αποδυτήρια και έχει μια άκρως πολιτισμένη και δημοκρατική συζήτηση με τους παίκτες. Αμάν ρε Μαχλά!





Θα μπορούσε να είχε ειπωθεί και στα αποδυτήρια των Ισπανών στο ματς με τους Ιταλούς στον προημιτελικό τουτουνού του Γιούρου. Σουτάρετε γαμ... κι ας έχει παίκτες.

3 σχόλια:

  1. an kai einai nanakes toulaxiston einai pragmatikoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά την απρέπεια( για τον τίτλο)...και στα ισπανικά δεν θα ήταν τόσο...βαρύ...άσε που το πολύ-πολύ να ταίριαζε να χτυπήσει το πόδι στο πάτωμα...ο δικός μας όμως λίγα έκανε με δεδομένο ότι μιλάμε μια κατάλληλη για μπινελίκια γλώσσα... Γαλλικά σου λέει ο άλλος...σιγά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re boufo ti epa8es..??eides oti ekleisan to blog oi petro8emides kai eipes na to kleiseis ki esy??

    ΑπάντησηΔιαγραφή