Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Όρεξη να' χουμε να δούμε μπάλα σήμερα!!




















Η Κυριακή λένε είναι για μπάλα και σουβλάκια. Και η σημερινή μέρα είναι η απόδειξης του αληθούς.

Σήμερα το ματς δεν βλέπω πως θα ξεκολλήσει από τον άσσο. Το κέντρο του Ολυμπιακού είναι αδύναμο μπροστά στου ΠΑΟ όπως είναι τα πράγματα φέτος. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος που έπρεπε σε πολλά παιχνίδια να ξεκινήσει βασικός, ξεκινά σε αυτό. Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον μικρό, αλλά και πέρσι με την ΑΕΚ έδειξε ότι έχει τσαμπουκά για να σταθεί στην ομάδα...μπορεί όμως και σε ένα ΟΑΚΑ που θα κοχλάζει από 60.000 παναθηναϊκούς που θα θέλουν νίκη με κάθε τρόπο;



Η ομάδα του ΠΑΟ πλέον νομίζω πως έχει ωριμάσει και σήμερα θα μπορέσει σε ένα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, που σάρωσε τα πάντα αυτή τη 10ετία, να διαψεύσει την αυτοκρατορία του και να τον γκρεμίσει από τον θρόνο που επαναπαύθηκε φέτος είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω αν οι οπαδοί του ΠΑΟ έχουν παρόμοια ωριμότητα με την ομάδα τους, καθώς αν το ματς ξεφύγει από τα χέρια τους νομίζω θα είναι ευθύνη τους. Καθώς οι οπαδοί μπορεί να μην "παίζουν" μπάλα, αλλά επηρεάζουν μια ατμόσφαιρα, ειδικά σε ματς σαν το σημερινό. Αν ο ΠΑΟ υποτιμήσει τον Ολυμπιακό, αν μπορεί να γίνει αυτό, θα το πληρώσει. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟ, όχι μόνο παράγοντες αλλά και δημοσιογράφοι, κρατούν χαμηλά την μπάλα. Αυτό δείχνει ότι έφτασε η ώρα αυτής της ομάδας να σηκώσει κούπες πραγματικά και όχι στα λόγια. Οι οπαδοί του ΠΑΟ έχουν πέσει στην παγίδα, σε μια πιθανή νίκη τους που είναι το πιο αναμενόμενο, να διαγράψουν αυτό που ήταν ο Ολυμπιακός τα 10 τελευταία χρόνια.
Η ομάδα μου έχει πολλά να χάσει σήμερα. Και αυτό που πολύ φοβάμαι ότι θα χάσει θα είναι τον Όλοφ. Ο Σουηδός έχει πρόβλημα στο αχίλλειο τένοντα. Ελπίζω το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να έχει "υπογράψει" για την ετοιμότητα του, πρώτον γιατί αν τον ζόρισαν για να παίξει δεν θα τον χάσουμε μόνο για τα play offs αλλά και από την επόμενη χρονιά. Και ελπίζω να έχουν υπογράψει οι γιατροί του Ολυμπιακού για να ξέρουμε ποιόν να κυνηγάμε μετά.
Νομίζω θα δούμε πολλά γκολ σήμερα. Ελπίζω όχι μόνο από έναν. Ο Ολυμπιακός αν θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι πρέπει να βάλει τουλάχιστο ένα γκολ, καθώς πιστεύω πως ο ΠΑΟ θα βάλει σίγουρα 1-2 γκολ. Τέτοια ματς δύσκολα μένουν στο 0-0. Δεν είναι μέσα στη χρονιά για να παίζουν κύριο ρόλο η τακτική, από την άλλη όμως είχαν δυο ευρωπαϊκά ματς. Ο Ολυμπιακός αρκετά έντονο μέχρι το 90' ενώ ο ΠΑΟ αδιάφορο. Νομίζω θα παίξει τον ρόλο του αυτό.
Όσο για το άλλο ντέρμπι πιο απ'όλα;
Σφαγή σήμερα...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΥΟΝ, ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ, ΜΠΟΚΑ-ΡΙΒΕΡ....μα φυσικά μιλάω για το καμάρι του νησιού....το μεγάλο λιμάνι....η αρμάδα του κοκκινομαγουλάκια....η ομάδα των κωλοαμερικάνων (ουστ!) ....η πιο βαριά φανέλα του νησιού...οι Reds....η ομάδα που γύρισε έναν τελικό τσου λου σε ένα ημίχρονο ενω ήταν 3 πίσω....η μεγάλη Liverpool! Κόντρα στην ομάδα που ούτε στην πόλη της την υποστηρίζουν, στην ομάδα της διαφήμισης και τον Γιαπωνέζων οπαδών, η πρώην ομάδα του κλαψιάρη-κωλοπαιδαρά-αλητάκου-τέντυ μπόι-γαρύφαλλο στ'αφτί-"Πήγα και γω με την Παρις Χίλτον"-μούφα Ρονάλντο...κόντρα στην ομάδα ενός προπονητή που αν ο Όττο έχει άστρο αυτός έχει Super Nova.....με άλλα λόγια την Man utd....βλέπω μεγάλο διπλό γιατί είναι κρίμα να δυσαρεστείς τον καλύτερο πελάτη...και μάλιστα μες το σπίτι του!


Όρεξη να'χουμε να δούμε μπάλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου