Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Μόνο στον Θρύλο αυτά!!




8 χρόνια πείνα... 8 χρόνια χωρίς κούπα, τα 3 τελευταία από τον μεγάλο του και αιώνιο αντίπαλο. Πέρσι δε έχασε όλους τους στόχους του από τον ΠΑΟ. Κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό Φέτος η ομάδα έφερε παίκτες σπουδαίους. Μίλος και Τζος αναγεννήθηκαν ή απλά ο πρώτος σοβαρεύτηκε και ο δεύτερος εγκλιματίσθηκε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έτσι η ομάδα ρόλαρε, ο Γιαννάκης βελτιώθηκε και μοίραζε μέσα στη χρονιά σωστά τους ρόλους. Ακόμα και έτσι η αποστολή ήταν δύσκολη. Αντίπαλος του ο ΠΑΟ των σπουδαίων παικτών και της πολύ κακής χρονιάς, όπου γέμιζε τον Θρύλο με άγχος αβάσταχτο ακόμα και για παίκτες σαν τον Κλέιζα ή τον Τεό, που έχουν παραστάσεις σπουδαίες εκτός Ελλάδος.

Ο ΠΑΟ λοιπόν είχε την ευκαιρία να γκρεμίσει τα σχέδια του Γιαννάκη με μια και μόνο νίκη. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Το πάλεψε αλλά δεν μπορούσε. Αν έχασε ο ΠΑΟ με 4 πόντους διαφορά οφείλεται καθαρά στο άγχος του Ολυμπιακού. Απόλυτα φυσικό. Όποιος έχει ασχοληθεί με πρωταθλητισμό και όχι να παίζει μπάλα στα 5χ5 ή να παίζει μάνατζερ στο PC και να' χει άποψη, καταλαβαίνει γιατί είχε άγχος ο Θρύλος σε κάθε φάση που έπαιρνε διαφορά. Βέβαια παίζει και ο ΠΑΟ, αλλά χθες ο Ολυμπιακός δεν το έχανε το ματς έτσι όπως μπήκε.
Τα καλά και τα κακά για τους παίκτες των 2 ομάδων θα τα αφήσω σε άλλους με πιο τεχνικές γνώσεις στο μπάσκετ, για το ποιοι οδήγησαν στη νίκη τον Θρύλο και στην μετριότητα τον ΠΑΟ.Το μόνο που θέλω να πω είναι οτι αυτός ο Μίλος είναι μεγάλη παιχταρα! Αυτά!
Τώρα θέλω να πω γι' αυτό το μίασμα που κοσμεί την οικογένεια του Θρύλου. Αυτή τη ψύχωση για την κούπα στο ποδόσφαιρο. Ρε άμπαλοι, ηλίθιοι οπαδοί (δήθεν) του Θρύλου...η ομάδα σας σηκώνει κούπα και κάθεστε σαν κότες στο γήπεδο επειδή ο Εργοτέλης έβαλε γκολ στη Κρήτη;;; Δεν το περιμένατε; 3 χρόνια νίκη δεν έχει πάρει τοσο περιεργο ήταν ρε άμπαλοι;; Τι να κάνουμε τώρα έφερε χ στη Κρήτη και;; Ας κερδίσει όλα τα άλλα ματς και θα το σηκώσει!
Ρε άσχετοι! Είστε 750 μη πω τι.....και βλέπετε τις 2 από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης (χεστήκατε). Βλέπετε τους παίκτες του μπάσκετ να είναι τρελαμένοι από χαρά μετά από πόσα χρόνια (χεστήκατε...ακούγατε ΕΡΑ-ΣΠΟΡ....)! Βλέπατε έναν έναν τους παίκτες να ανεβαίνουν στο βάθρο του νικητή μετά από τόσο δύσκολο ματς απέναντι στο άγχος τους πρώτα και μετά απέναντι στον ΠΑΟ (χεστήκατε...θα κράζατε τον Μπάντοβιτς που έβγαλε Ντάτολο...ή δεν έβαλε Μήτρογλου και έβαλε τον Ντιογκο...ΖΩΑ!)! Έπρεπε να πάει ο Θοδωρής πριν να σηκώσει το κύπελλο και να καλέσει τους οπαδούς να ανέβουν! Όχι ρε αθλιοι, όχι ρε τσουτσέκια, οχι ρε ζώα! Εγώ αν ήμουν ο Θοδωρής θα έπαιρνα ην κούπα και θα την έκανα! Αυτο σας αξίζει ρε βολεμένα αμπάλα ζώα... γιατί αν χάσουμε το πρωτάθλημα στο ποδοσφαιρο εσείς θα είστε που θα τρέχετε σαν μη πω τι....στο ΣΕΦ να πάρουμε το μπάσκετ!
Α ρε πως κατάντησε έτσι ο κόσμος του Ολυμπιακού και η Ελλάδα....γιατί το ίδιο θα κάνανε όλοι! Αυτοί είστε και να σας χαίρονται όσοι ασχολούνται με τους "πύρινους κόσμους"....
Εσείς είστε που κράζατε τον Αγγελόπουλο, με το γάντι βέβαια, γιατί δεν σας θέλει ρε χουλιγκανια στο ΣΕΦ! Πόσο τον γουστάρω αυτόν τον άνθρωπο! Μακάρι να σας διώξει όλους από κει μέσα και απο τον Ολυμπιακό ολόκληρο! Ρε τι νούμερα είστε!
Όσο για το Εργοτέλης-Ολυμπιακός, εγώ δεν χαλιέμαι γιατί πιστεύω σε γκέλα του ΠΑΟ με ΠΑΟΚ, αν και έχω αμφιβολλίες....αλλά κυρίως δεν χαλιέμαι γιατί πιστεύω ότι δεν ξανά ακουστούν οι φωνές παραμονής του Μπάντοβιτς... αν και νίκη στο ντέρμπι και για ακόμα μια φορά ανάδειξη του Θρύλου ως πρωταθλητή, αλλάζει πολλά στην ομάδα μας αδέρφια Ολυμπιακοί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου