Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

και μετα λενε τον Ευαγγελοπουλο εθνικο star....τι λετε βρε ζωα!!


ΣΚΗΝΗ 1
Αλλοδαπή γκόμενα προς Γκουσγκούνη: Fuck me!
Γκουσγκούνης: Σκάσε μωρή μη σε γ@μήσω!

ΣΚΗΝΗ 2
Γκόμενα: Θα μου φέρεις λίγο νερό;
Γκουσγκούνης: Α φιρί φιρί το πας να σε γ@μήσω!

ΣΚΗΝΗ 3
Γκουσγκούνης: Γεια σας κορίτσια, ξένες είσαστε;
Γκόμενες: Όχι καλέ, ντόπιες από τη Μυτιλήνη
Γκουσγκούνης: Α! Δηλαδή λεσβίες!
Γκόμενες: Εεε όχι και λεσβίες!
Γκουσγκούνης: Εε αποδείξτε το τότε!

ΣΚΗΝΗ 4
Γκουσγκούνης: Γυναίκα τι φαϊ έχουμε;
Γκόμενα: Μακαρόνια...
Γκουσγκούνης: Τη γ@μησες!

ΣΚΗΝΗ 5
Ο Γκουσγκούνης, έπειτα από υπόδειξη του σκηνοθέτη, ότι πριν γ@μήσει, πρέπει να πει και δυο λόγια για εισαγωγή, ώστε το έργο να έχει πλοκή:
Έρχεται η γκόμενα στο σπίτι:
Γκουσγκούνης: Θες αχλάδι;
Γκόμενα: όχι
Γκουσγκούνης: έεεε τότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά να σε γ@μήσω!

ΣΚΗΝΗ 6
Είναι ο Γκουσγκούνης σε ένα μπαρ. Η barwoman πλένει τα ποτήρια και πίσω της είναι ένα ρολόϊ τοίχου. Ο Γκοσγκούνης προσπαθεί να δει την ώρα. Κάνει δεξιά,κάνει και η γκόμενα δεξιά, κάνει αριστερά, και η γκόμενα αριστερά. Αυτό γινότανε συνέχεια. Ο Γκουσγκούνης είχε συφιλιαστεί, τον βλέπει η γκόμενα και τον ρωτάει:
Γκόμενα: Γιατί είσαι τσαντισμένος;
Γκουσγκούνης: Γιατί δεν βλέπω την ώρα να σε γ@μήσω!

ΣΚΗΝΗ 7
Βγαίνει ο Γκουσγκούνης από τη θάλασσα με μια γκόμενα. Φοράνε και οι δυο στολή καταδύσεων.Όταν η γκόμενα πάει να βγάλει τη μάσκα, τη βλέπει και λέει:
Μη βγάλεις τη μάσκα γιατί θα σου πετάξω τα μάτια έξω!

ΣΚΗΝΗ 8
Ο Γκουσγκούνης έχει κ@βλώσει και λέει στην γκόμενα που την έχει γυρίσει από πίσω: Βάστα τοίχο, γιατί θα ζμπρώξω γερά!

ΣΚΗΝΗ 9
Ο Γκουσγκούνης, με Γαλλίδα παρτεναίρ σε τσόντα:
Γαλλίδα: aahhh tres joli!
Γκουσγκούνης: Τι ζολή μωρή... ψ*λή το λένε!

Σκηνή (ατάκα): Ναι, καλά μαντέψατε, ο Γκουσγκούνης είναι και πάλι πρώτη µμούρη στο πλάνο και η τύπισσα του κάνει στοματικό έρωτα. Σε μια στιγμή τελειώνει ο Γκουσγκούνης οπότε η φιλενάδα του γυρνάει και αρχίζει να τα φτύνει. Η ατάκα που ακολουθεί απογειώνει τον αισθησιασμό της ούτως ή άλλως ρομαντικής σκηνής: "Τι φτύνεις μωρή ; Κουκούτσια έχουν ;"

Σκηνή (σενάριο): Όσο βλέπει κανείς Γκουσγκούνη, τόσο περισσότερο συλλαμβάνει την μεγαλειωδώς αφαιρετική σκέψη των σεναριογράφων αλλά και των απίστευτων ικανοτήτων τους να ζωγραφίζουν σε ένα τόσο ευτελές (όπως θεωρείται) θέαμα τα πάθη των ανθρώπων που όσο και να προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτά στο τέλος υποκύπτουν, µε ντοστογιεφστική μαεστρία: Χαλάνε τα υδραυλικά μιας γυναίκας. Ο Γκουσγκούνης έρχεται ως υδραυλικός στο σπίτι της περί ης ο λόγος, στρογγυλοκάθεται στο τραπέζι της κουζίνας όπου έχει μια μεγάλη φρουτιέρα µε πορτοκάλια. Παίρνει ένα πορτοκάλι στο χέρι του και ρωτάει όλος αβρότητα: Πορτοκάλι θες ; Όχι απαντάει αυτή. Να σε ... θες ; Δεν έχω πρόβλημα, ανταπαντά αυτή και... η συνέχεια επί της οθόνης.

Σκηνή (ατάκα): Και πάλι ως υδραυλικός, έχει έρθει στο σπίτι µιας τσαχπίνας. Στρογγυλοκάθεται ως είθισται στο τραπέζι και παίζει ο διάλογος: Αυτή - Καφέ θες ; Γκ. - Ναι Αυτή - Πώς τον πίνεις; Γκ. - Πολλά βαρύ και όχι, µε δυο φουσκάλες. Αυτή - Είσαι και μερακλής ! Γκ. - Έχεις γαμώ τις κ*λ@ρες. Την συνέχεια την αφήνω ως άσκηση στον αναγνώστη.

Σκηνή (έγκλημα και τιμωρία): Γυρνάει στο σπίτι κουρασμένος (έφτιαχνε υδραυλικά ντε !), αφήνει την τσάντα κάτω. Χαιρετάει βαριεστημένα τη γυναίκα του και... Γκ. - Τι φαΐ; Γυν. - ...δεν έκανα φαΐ... (απολογητικά, με ύφος) Γκ. - Δεν έκανες φαΐ ;;; Θα σε γ@μήσω !!! Όπερ και εγένετο...

Σκηνή (στάση): Ο Γκουσγκούνης πηδ@ει µια, σε "σκυλίσια" στάση (ξέρετε τώρα) µε τα χέρια του στη μέση του, κουνιέται µπρος πίσω. Η κυρία λέει "Γκουσγκούνη κουράστηκα, άλλαξε στάση" - "Εντάξει μωρό µου" και βάζει... τα χέρια στο κεφάλι του.

Σκηνή (πίτσα): - Έφερα τις πίτσες. - Μα δε παραγγείλαμε πίτσες. - Παραγγείλατε δε παραγγείλατε εγώ θα σας ...!

Σκηνή (παραλία): Είναι στην παραλία δύο γκόμενες, ολομόναχες. Σε κάποια φάση εμφανίζεται από το πουθενά ο Γκουσγκούνης να κόβει βόλτες εκεί κοντά. Σε κάποια φάση ρωτάει τις γκόμενες:
- Τι κάνετε κορίτσια εδώ;
- Περιμένουμε να ρθει κάποιος να µας..
- Α! Ευτυχώς που πέρναγα!

Σκηνή (Πιάνο):Είναι ο Γκουσγκούνης και παίζει πιάνο και από κάτω µία του παίρνει πίπ@. Οπότε λέει: "Εγώ θα παίζω πιάνο και εσύ... κλαρίνο" !!! :)

και τέλος η μυθική ατάκα… Ο Γκουσγκούνης παίζει το ρόλο του πατέρα... Έρχεται η κόρη στο σπίτι µε μια καινούρια φίλη της. Κάθονται στον καναπέ... Έρχεται ο, αρχηγός, Γκουσγκούνης στο σαλόνι και τις βλέπει. Κάθεται κι' αυτός, χωρίς να πει τίποτα, κοντά τους. Περνάει ένα λεπτό απόλυτης ησυχίας (δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα μέχρι τότε). Ξαφνικά γυρνάει προς τη φίλη της κόρη του... Γκ. - Τον παίρνεις απ' τον κ*λο ; Κόρη - Μπαμπά !!! Τι είναι αυτά που λες ;;;!!! Γκ. - Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο... (η συνέχεια γνωστή)

Πηγη: http://kazani.gr/2008/12/22/atakes_tou_gousgouni.html
απο τον xman

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/11/09, 7:51 μ.μ.

    EUTIXOS POU STO BLOG EPANULYTHE I SOVAROTIS..POU TOU ARMOZEI....ME AUTO TO THEMA....ELPIZW NA SUNEXISOUME ME TETOIA SOVARA THEMATA...XAXAXAAXA ELF THEIKO FILE...GOUSGOUNIS THEOS.....NIKOS KERKYRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι. Όλες θεϊκές σκηνές που αν δεν έχουμε δει σίγουρα έχουμε ακούσει γι' αυτές. Δυστυχώς ή ευτυχώς ανήκω στη δεύτερη κατηγορία και θα αναφέρω και γω μία σκηνή που έχω ακούσει με πρωταγωνιστή τον άξιο Γκουσγκούνη. Συγχωρέστε με αν δεν είναι έτσι ακριβώς. Τουλάχιστον είναι περίπου έτσι:
    Ο Γκουσγκούνης τρέχει σ' ένα δάσος κι από πίσω τον κηνυγάνε καμιά δεκαριά άντρες οι οποίοι προφανώς είναι απατημένοι σύζυγοι κυριών που δεν μπόρεσαν ν' αντισταθούν στα κάλη της καραφλής αυτής μεγάλης μορφής. Τον κηνυγάνε που λέτε για αρκετή ώρα μέχρι που ο πρωταγωνιστής μας φτάνει μπροστά σ' έναν γκρεμό. Κι εκεί που έχουν όλοι αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί, η σκηνή αλλάζει τελείως και δείχνει τον Γκουσκγούνη να κάνει τη δουλειά του πάνω σε μία βάρκα(!!!)!Ο ίδιος σταματάει για λίγο, γυρίζει προς την κάμερα και λέει κάπως έτσι: "Τι θέλετε; Τσόντα γυρίζουμε όχι περιπέτεια"! Τα σέβη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή