Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ... EΠΕΣΤΡΕΨΑ!

Πόσο πάει; Όχι όχι "πόσο πάει το μαλλί"! Ούτε "πόσο πάει αυτό το παπλωματάκι ρε φίλε"! Ούτε "πόσο πάει η μπάμια με το κοτόπουλο, δε το φαντάζεσαι Αργυρώ μου". Ούτε "πόσο πάει ο Γιωργάκης σήμερα που έχει γενέθλια"! Ούτε "πόσο πάει το GLX σου Κωστάκη Μήτρογλου όταν σηκώνεσαι σούζα για να ρίξεις το γκομενέτο που κοιτάει"!
Όταν ρωτήσαμε πόσο πάει με την αφέλεια που διακατέχει ένα σωστό μπούφο, είχαμε ως σκοπό να ολοκληρώσουμε την ερώτησή μας κάπως έτσι: "... από την τελευταία φορά που έγραψα εγώ αυτοπροσώπως και όχι με αντιπρόσωπο ούτε με εκπρόσωπο ούτε με καθαρό πρόσωπο χωρίς σημάδια και ρυτίδες, σε τούτο εδώ το blog", πριν σκεφτώ τι δυνητικά θα μπορούσατε να σκεφτείτε ακούγοντας μόνο το πρώτο μέρος της ερώτησης και σας βγάλω από τη δύσκολη θέση να κουνάτε το κεφάλι σας για το τι μπορεί να εννοεί αυτό το παιδί που γράφει μία στο τόσο. Για την ακρίβεια μία φορά το μήνα κι αν αυτός(ο μήνας μωρέ!) έχει 30 μέρες. Δεν τους γουστάρω αυτούς που έχουν μία μέρα παραπάνω και κάνουν τους καμπόσους. Γεια σου ρε Φλεβάρη που 'χεις 28 άντε το πολύ 29 στο τσακίρ κέφι όταν είναι δίσεκτος Ο έτος και αυτό από μόνο του, απορίας άξιο, σου δημιουργεί τόση ε(υ)φορία που λες "θα κάτσω μία μέρα ρε π#$@τη μου περισσότερη στα ημερολόγια για σπάσιμο"...
Όπως καταλαβαίνετε, θα με φάτε καλά στη μούρη τώρα. Να μάθετε ΟΛΟΙ εσείς εκεί έξω και ΟΛΟΙ εσείς εκεί μέσα για να μη μείνετε παραπονεμένοι και μάς στείλετε κανένα εξωδίκο και τρέχουμε(Λάκη σ' αγαπώ, μην ακούς και μη διαβάζεις τι λέει και τι γράφει ο elf...). Τι έλεγα; Σωστά! Να μάθετε, λοιπόν, ΟΛΟΙ να (ΜΗΝ) στέλνετε χιλιάδες γράμματα, mails, sms, mms, pokes sto fb(ooops sorry ksexasa na valw ellhnika pali), δονήσεις στο msn, όπως επίσης και να (ΜΗΝ) σπάτε όχι το τηλέφωνο από τα ντριν αλλά τα νεύρα μου με απειλητικά τηλεφωνήματα του στυλ: "μπούφο, αν δε γράψεις στο blog, δε θα ξαναβγεί το δίδυμο Γκμοχ-Γκώνια στη ΝΕΤ να σχολιάζουν τους αγώνες του Champions League ρε τενεκέ! Μη σου πω θα επιστρέψει και ο Πουρουπουπού στην εκπομπή που σχολιάζει ό,τι οι θα αναλύουν οι άλλοι τη Δευτέρα"(για όσους δεν καταλάβατε, εδώ ο φίλος εννοεί την Αθλητική Κυριακή... αναφέρει ατάκα από το διαφημιστικό σποτ της Αθλητικής Κυριακής που προκαλεί τόσο γέλιο... επίσης, πολύ ΝΕΤ βλέπω). Επανέρχομαι. Γιατί ΟΛΟΙ εσείς που κάνατε ΟΛΑ αυτά, τώρα θα αναθεωρήσετε. Θα καταραστείτε τις ώρες και τις στιγμές που (ΔΕ) με πιέζατε να γράψω. Γιατί θα έπρεπε να ξέρετε ότι η δράση φέρνει την αντίδραση. Και το 100 φέρνει την Αστυνομία. Εντάξει θ' αργήσει λίγο, αλλά θα 'ρθει.

Κάπου εδώ όμως, λέμε να ξεκινήσουμε με τη μεγάλη θεματολογία που έχουμε. Αρχινάμε με επιπλήξεις. Όχι, μοναδικέ αναγνώστη που έχεις μείνει, κάτσε! Δεν είναι για σένα οι επιπλήξεις. Είναι για τους συναδέλφους, συνεργάτες υπαλλήλους αλλά πάνω απ' όλα φίλους μου(θέλω να πιστεύω)(τους καλοπιάνω τώρα γιατί μεταααααά). Είναι για δύο από αυτούς που κάπως παρεκτράπηκαν τις τελευταίες μέρες. Τι είχαμε πει ρε ρεμάλια elf και Σαρδέλα ότι προσπαθούμε να κάνουμε εδώ; Να γελάμε όσο μπορούμε, να γράφουμε αυτό που σκεφτόμαστε για σημαντικά και λιγότερο σημαντικά θέματα. Αυτά ναι. Αλλά όχι να οπαδίζουμε με άσχημο τρόπο. Μία προϋπόθεση σας έβαλα ρε σεις. Προσπαθείτε να την τηρήσετε γιατί θα συγκαλέσω Δ.Σ. και θα διατάξω Ε.Δ.Ε.(αγαπάμε τα αρτικόλεξα γενικά).

Πάμε σε άλλο θέμα τώρα. Δεν αφήνουμε το καταγγελτικό μας ύφος, επ ουδενί. Πριν κάμποσες μέρες ο Σαρδέλας είχε προειδοποιήσει για κάποια πράγματα. Τότε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης είχαν χρησιμοποιηθεί τα ψευδώνυμά μας εν αγνοία μας. Τα πράγματα έχουν προχωρήσει από τότε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης αλλά ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει στους κομπλεξικούς αθηναϊκούς σταθμούς. Σ' έναν απ' αυτούς λοιπόν και συγκεκριμένα στον Sentra FM υπάρχει ένας ακροατής που υπογράφει τα μηνύματά του ως Μπούφος7!!! Ναι, καλά κάνατε και γουρλώσατε τα όμορφα μπιρμπιλωτά ματάκια σας. Ούτε λίγο τσίπα. Εντάξει παίρνεις το Μπούφος, είσαι άρρωστος, ok. Αλλά και το -7 στο τέλος ρε συ; Να σου πω κάτι; Φτιάξε κι ένα ίδιο μπλογκ σαν το δικό μου, κουρέψου όπως εγώ, γίνε μανουλομάνουλο όπως εγώ... Ρε φίλε, το ξέρεις ότι έχω φίλη δικηγόρο που φυσάει και δεν έχει χάσει ακόμα ούτε μία, ούτε μία όμως δίκη; Το ξέρεις ότι έχω φίλους μεγαλοδημοσιογράφους που ζούνε για να καταγγέλουν; Το ξέρεις ότι γνωρίζω προσωπικά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη; Δε σε τρόμαξε αυτό; Τον Γιούρι Γκέλερ; Τον Γιάτκσεκ Γκμοχ(δεύτερη φορά που σ' αναφέρω εσένα, μπράβο σου που το κατάφερες, τιμή σου); Τον Κώστα Βερνίκο; Έτσι μπράβο, ρούφα τ' αβγό σου τώρα και κάνε γαργάρες!

Πάει το ξεπετάξαμε κι αυτό το θεματάκι. Μα πόσο σαΐνια είμαστε τέλος πάντων; Μα πόσα ερωτηματικά έχω βάλει σ'αυτό το postaρισμα τέλος πάντων; Άρθρο σε blog είναι ή επερώτηση στη Βουλή(πολύ άσχημο αστείο αλλά το αφήνω για να δείτε πως γράφω ό,τι μού ρθει στο μυαλό, δεν μπορώ να λογοκρίνω ούτε τον εαυτό μου, πόσω δε μάλλον και τους συνεργάτες μου) τέλος πάντων; Τρία συνεχόμενα τέλος πάντων... Τέλος πάντων...

Για τη συνέχεια έχουμε ένα πολύ μα πολύ ενδιαφέρον θεματάκι. ΚΑΙ εσείς αλλά ΚΑΙ εγώ έχουμε βαρεθεί ν' ακούμε τους ποδοσφαιριστές να κάνουν τις ίδιες τυποποιημένες δηλώσεις μετά από κάθε παιχνίδι. Πάνω-κάτω όταν βλέπουμε έναν αθλητή να παίρνει θέση μπροστά από τις κάμερες, ξέρουμε τι θα ερωτηθεί αλλά και τι θα απαντήσει. Πώς θα σας φαινόταν να παίρναμε μια συγκεκριμένη τέτοια δήλωση και αλλάζοντάς την ελάχιστα, να την κολλούσαμε σε διάφορες δραστηριότητες του ποδοσφαιριστή εκτός και πέρα από το ποδόσφαιρο; Ωραίο ε; Εξαιρετικά ενδιαφέρον ε; Συμφωνώ και δε σας βασανίζω άλλο. Για αρχή δείτε μια τυποποιημένη δήλωση μετά από εναν αγώνα ποδοσφαίρου:

"Παίξαμε καλά, κάναμε ό,τι μας υπέδειξε ο προπονητής και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη. Τώρα κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι το ίδιο σημαντικο και ελπίζουμε να σημειώσουμε ανάλογη επιτυχία. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που μας συμπαραστάθηκε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη".

Όμορφα. Για πάμε να δούμε τώρα μια αντίστοιχη δήλωση του ίδιου ατόμου μετά π.χ. από μια έξοδό του για ψώνια:
"Ψωνίσαμε καλά, κάναμε ό,τι μας υπέδειξε η σύζυγος και καταφέραμε να πάρουμε αυτά τα άχρηστα ρούχα κι αντικείμενα. Τώρα κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε τα επόμενα ψώνια που είναι το ίδιο άχρηστα και ελπίζουμε να σημειώσουμε ανάλογα έξοδα. Ευχαριστούμε τους πωλητές και τον ταμία στην τράπεζα που μας συμπαραστάθηκαν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και τους αφιερώνουμε τα πουρμπουάρ που τους αφήσαμε. Ευχαριστώ".

Ή μετά από μία έξοδο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης:
"Χορέψαμε καλά, κάναμε ό,τι μας υπέδειξε ο κύριος Μεταξόπουλος όταν καθόμασταν τα προήγουμενα χρόνια μπροστά από την τηλεόρασή μας και βλέπαμε So you think you can dance και καταφέραμε να πάρουμε το χειροκρότημα των υπόλοιπων πελατών του κέντρου. Τώρα κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε το επόμενο ξενύχτι που είναι το ίδιο... βράδυ κι ελπίζουμε να σημειώσουμε ανάλογη αναστάτωση. Ευχαριστούμε τις λουλουδούδες και τους σερβιτόρους που μας συμπαραστάθηκαν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και τους αφιερώνουμε τα λουλούδια και τις σαμπάνιες που ανοίχτηκαν για μας. Ευχαριστώ".

Τι είπε όταν ήταν μαθητής ακόμα και βγήκε από το εξεταστικό κέντρο έχοντας δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις; Κάτι τέτοιο μάλλον:
"Γράψαμε καλά, κάναμε ό,τι μας υπέδειξε ο καθηγητής του φροντιστηρίου και καταφέραμε να πάρουμε αυτόν το σπουδαίο βαθμό. Τώρα κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε το επόμενο μάθημα που είναι το ίδιο σημαντικό και ελπίζουμε να σημειώσουμε ανάλογη επιτυχία. Ευχαριστούμε τους συγγενείς μας που μας άγχωναν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και τους αφιερώνουμε(θα τους τρίψουμε τους βαθμούς στη μούρη να ικανοποιηθούν δηλαδή) αυτόν το βαθμό. Ευχαριστώ".

Να τι θα έλεγε αν κατέβαινε στον πολιτικό στίβο(sic) και κέρδιζε την εμπιστοσύνη του λαού:
"Δουλέψαμε το παπατζιλίκι καλά, κάναμε ό,τι μας υπέδειαξαν όλοι οι προηγούμενοι πολιτικοί και καταφέραμε να πάρουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Τώρα κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε τις επόμενες εκλογές που είναι οι Ευρωεκλογές και είναι το ίδιο σημαντικές και ελπίζουμε να σημειώσουμε ανάλογα ποσοστά. Ευχαριστούμε τους φίλους δημοσιογράφους που σιώπησαν καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και τους αφιερώνουμε διάφορα ρουσφέτια, μίζες κτλ. Ευχαριστώ"

Last but not least! Το θέμα που πουλάει περισσότερο στις μέρες μας. Sex(ζητώ σαν άλλος Μαραντόνα συγγνώμη εκ των προτέρων στις κυρίες που διαβάζουν αλλά εντάξει για σεξ μιλάμε, θα υπάρχουν και κάποιες κακές λεξούλες. Να είστε επιεικείς παρακαλώ, κάνω ό,τι μπορώ να τις αποφύγω):
"Πηδήξαμε καλά, κάναμε ό,τι μας υπέδειξαν οι οδηγίες στο κουτί με τα προφυλακτικά και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε και οι δύο. Τώρα κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε το επόμενο πήδημα που είναι το ίδιο άγριο και ελπίζουμε να σημειώσουμε ανάλογους χρόνους. Ευχαριστούμε τα πορνο-κανάλια της NOVA που μας συπαραστάθηκαν καθόλη τη διάρκεια του πηδήματος και τους αφιερώνουμε το δικό μας βίντεο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες στο Pornhub. Ευχαριστώ".
Εντάξει καλά τα πήγα. Το "πήδημα" δεν είναι καν κακιά λεξούλα.


Αυτά τα λίγα που λέτε για επάνοδο, νομίζω είναι καλά. Ελπίζω να μην ξαναχαθώ τόσο καιρό. Γελάσετε δε γελάσετε με αυτά που γράφω, να ξέρετε ότι τουλάχιστον η δική μου διάθεση ανέβηκε κατακόρυφα, οπότε κάποιος βγήκε κερδισμένος.
"ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ..."

8 σχόλια:

  1. profanws i selida epese 8yma hacking...kai o imitasion boufos7 ar8rografei ki ollas...twra an eisai o kanonikos ena 8a se pw, sto blog akoma xavale kanoume! kai an rixnoume kai kana kavga einai gia tin AGB ...mi masas! twra an anaferese sto 8ema pou egrapsa gia ton Lazopoulo...na me sygxora i afentia sou alla pleon einai ex8ros! den ton egoustarw ton pseftokoultouriari! kai ama egines kai sy dikia tous pes to na to kseroume! giati den mas ta les kala... kai na mwre mia sto toso grafw kai tetoia! to kavalises to kalami kaimenoulaaaaa!!
    that's all folks! happy to have you back boufos7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι ο πραγματικός και είμαι εδώ πραγματικά! Δεν κατάλαβες το σημείο που αναφέρομαι στο Λαζόπουλο,πλάκα έκανα με το εξώδικο που ανάφερα. Τώρα για το αν είμαι Λαζοπουλικός ή Αντι-Λαζοπουλικός, δεν είμαι τίποτα από τα δύο. Ποτέ δεν τον θαύμασα και ούτε τώρα αηδιάζω που τον βλέπω. Έχω αποκρυσταλλωμένη άποψη για τα θέματα που σχολιάζει και δε συντάσσομαι επ ουδενί με ό,τι λέει.
    Δεν αναφερόμουν στο Λαζόπουλο. Απλά δε θέλω οπαδισμούς στο blog. Τις καλημέρες μου, elfako συγγαυρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο μπουφινιο οπως λεει και μια ψυχη για το κειμενο...
    ''αποκρυσταλλωμένη άποψη'',ναι ο μπούφος άργησε διότι έκανε μαθήματα ελληνικών..πως φαίνεται το παιδί του πανεπιστημίου..
    πάντα χρειάζεται ένας καυγάς στο μπλογκ σε κάποια χρονικά διαστήματα,για αυτό δεν απάντησα στο κείμενο για το λαζόπουλο,χαχαχαχ...
    τα σέβη μου κύριοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί θέλω απάντηση. Προτιμώ να γίνεται καυγάς για πιο σημαντικά θέματα παρά για το ποδόσφαιρο. Είναι πάντα καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αρκεί να τεκμηριώνονται. Ήδη, λοιπόν, στο blog υπάρχουν 3 διαφορετικές απόψεις για Λαζόπουλο, μια αρνητική μία μάλλον θετική και μία ουδέτερη όπως η δική μου. Όπως επίσης συγχαρητήρια στο blog που σχολιάζει σε ένα άρθρο παλιότερα άρθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/11/09, 11:45 μ.μ.

    koritsia...eiste gia ton pou....o klegane!!!!!!xalarwste i selida auti einai gia xabala..kai gia na bgazoume tin ka....a mas..merikoi to exete dei polu sovara to themataki...!!ante ksipnate lew egw.oso gia to keimenaki polu kala ta leei o boufos...!!!!!keep going file kai sungaure opws les kai esei boufe..nikos kerkyra_diogo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/11/09, 6:02 π.μ.

    Ποιος ειναι ο Λαζοπουλος;

    Zastro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. zastro o lazopoulos einai mia paliolougra koultouriara pou malwse me ton kougia kai tin ntenisi gia ena gkomeno kai tous krazei apo to prwi mexri to vardy. kai fysika kai kala 8a ekane na tous krazei gia auto pou einai kai auta pou kanoun...to 8ema einai oti kai autos ta idia kanei...alla den me vgazoun sti tv na ton satirizw kai gw xwris oria opws leei!! na doume meta poso sovaro profile 8a exei i sixameni! tsou re laki!!
    pistevw se kalypsa zastro mou etsi xrysi mou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/11/09, 12:29 π.μ.

    Boufos7 se vriskw anevasmeno...kai h aitaia mallon einai h teleytaia paragra-fws pou anafereis!!!! Aaaa re atimoooo...egrapses pali!!!!
    Eva

    ΑπάντησηΔιαγραφή