Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

PLAY OFF


Ενα ακόμη πρωτάθλημα Ελλάδος φτάνει στο τέλος του με την διεξαγωγή των play off.Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος οι ομάδες που τερμάτισαν από την δεύτερη εώς την πέμπτη θέση και οι ομάδες αυτές είναι ο ΠΑΟΚ,ο ΠΑΟ,η ΑΕΚ και η ΑΕΛ.

Η βαθμολογία είναι η εξής:
1.ΠΑΟΚ 3
2.ΠΑΟ 2
3.ΑΕΚ 1
4.ΑΕΛ 0

Tο πρόγραμμα είναι το εξής :
10 Μαιου
19:00 ΠΑΟΚ-ΠΑΟ
21:15 ΑΕΚ-ΑΕΛ

13 Μαιου
19:00 ΠΑΟ-ΑΕΚ
21:15 AEΛ-ΠΑΟΚ

17 Μαιου
19:00 ΠΑΟ-ΑΕΛ
21:15 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

20 Μαιου
17:00 ΑΕΛ-ΠΑΟ
19:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

24 Μαιου
19:00 AEΛ-ΑΕΚ
21:15 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

31 Μαιου
21:15 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
21:15 ΑΕΚ-ΠΑΟ

Ας πούμε μερικά πράγματα για τις ομάδες...
ΠΑΟΚ:Πολύ σταθερή η ομάδα της Θεσσαλονίκης,έκανε μία φανταστική πορεία και βρέθηκε δίκαια στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.Το κλίμα στην ομάδα και στην κερκίδα είναι τέλειο,το μόνο που απομένει είναι να αποδείξει την ανωτερότητα της και στα play off.Καλείτε να αξιοποιήσει το ελαφρύ προβάδισμα που έχει.

ΠΑΟ:Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη φετινή σεζον η οποία είναι αποτυχημένη.Πλέον το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τερματίσει στην δεύτερη θέση για να ικανοποιήσει (αν είναι εφικτό αυτό) τους οπαδούς της ομάδας.Μεγάλο πλεονέκτημα του ΠΑΟ σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες είναι το βάθος πάγκου που έχει η ομάδα.

ΑΕΚ:Μεγάλο ερωτηματικό η παρουσία της.Μία κακή σεζόν για τους κιτρινόμαυρους στην οποία είχαμε την επιστροφή του Μπάγιεβιτς στον πάγκο της ομάδας χάρη στην οποία βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας.Θεωρώ ότι έχει τις λιγότερες πιθανότητες από τις υπόλοιπες ομάδες και αυτό διότι υπάρχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή.

ΑΕΛ:Η φυγή του Δώνη ίσως προβλημάτισε αρκετούς οπαδούς των βυσσινί αλλά ο Ουζουνίδης έκανε εξερετική δουλειά και παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο τερμάτισε ΔΙΚΑΙΑ στην πέμπτη θέση.Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Λάρισας να κάνει το μεγάλο βήμα και να τερματίσει πιο πάνω από την πέμπτη θέση αρκεί να αντιμετωπίσει τα παιχνίδια χωρίς άγχος διότι ο στόχος έχει επιτευχθεί..

6 σχόλια:

  1. Η επιλογή σου, στην παράγραφο που αναφέρεσαι στην ΑΕΛ, να χρησιμοποιήσεις κεφαλαία στη λέξη "ΔΙΚΑΙΑ", δεν έχει καμία σχέση φαντάζομαι με τον συνδιεκδικητή της 5ης θέσης...
    Με το σύστημα Πλατινί κανένας δε θα καταφέρει να μπει στους ομίλους του Τσου Λου οπότε μου κάνει πολύ αδιάφορο... Στηρίζω Τάσο Κάκκο μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εννοειτε..αν και δε θυμαμαι ποια ομαδα διεκδικουσε την 5η θεση..ξανθη και πανιωνιος νομιζω,ε δεν ειχαν κανενα παραπονο..
    καλα οτι ειναι ανοησια τα play off δεν ηθελα να το γραψω,μη με το χαλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/5/09, 11:46 μ.μ.

    gia to mpazo eisai..kali diafimisi perneis kai apo ton mavrogiannidi...glipse ki allo na aneveis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/5/09, 12:13 π.μ.

    Na upo8esw anwnume oti k esy diabazeis k grafeis sto blog gia na diafhmisteis?
    To tzampa pe8ane filarako...Thn epomenh fora stakse kana fragkaki sthn kopelitsa pou krataei ta palta sthn eisodo ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/5/09, 2:50 π.μ.

    RE FILE POSO FELOS EISAI?
    VLEPEIS NA DIAFIMIZO TPT??
    ELEOS...VLEPEIS NA EXO VALEI KANA LINK???
    ELEOS...NOIOSE...ASE AN ITHELA NA SPAMARO KAMIA SELIDA...THA TO EKANA SE KANA MEGALO FORUM I BLOG...ELEOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή