Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ωδή στον Εδουάρδο Σεβαστιανό Λέτο - Illuminato


Θα του εμπιστευόμουνα το παιδί μου στον Τιτανικό...

Θα έδινα τον έναν μου νεφρό για ένα του τσουλούφι...

Θα διπλουποθήκευα το εξοχικό μου στο μαγευτικό Κακοσάλεσι για να αποκτήσω έστω μια έκφραση απ το αετίσιο βλέμμα του...

Όλα αυτά ωχριούν όμως μπροστά σε αυτά που θα ήμουν διατεθειμένος να κάνω προκειμένου να μείνει στον Ολυμπιακό...

Ο Σεμπάστιαν Εντουάρντο Λέτο είναι ο νέος Προφήτης στη χώρα του ποτέ-ποτέ.Ο ποδοσφαιριστής που έκανε εμάς τους παλαιότερους να ξεχάσουμε το Βασίλη Χατζηπαναγή και τους νεότερους να αναθεωρήσουν σχετικά με παικτάκια τύπου Λιονέλ Μέσσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ειναι ο νέος Μίδας του Ελληνικού Πρωταθλήματος,ο άνθρωπος που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που τον καθιστούν «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς όλων των άλλων ομάδων και αντικείμενο λατρείας στα όρια παρεξήγησης απο τους οπαδούς του Θρύλου των γηπέδων.Το charm και το glamour του ειναι υπεύθυνο για 4953 χωρισμούς μόνο στην Αθήνα το τελευταίο 8μηνο και οι απανταχού κομμωτές έχουν προσθέσει την κόμμωση μαλLeto στο book τους.Είναι η αιτία που ο international celebrity Charis Sianidis έχει πληθύνει τις παρουσίες του στο Γήπεδο Καραισκάκη και ο βασικότερος λόγος που ο Σάκης Ρουβάς κατέκτησε μόλις την 7η θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.Όλες οι γυναίκες το περασμένο Σάββατο βρίσκονταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος (απ όπου καταδέχτηκε να αναχωρήσει για τις ονειρεμένες του διακοπές) για να αποσπάσουν έστω μισό χαμόγελο του,να αποκομίσουν έστω ένα σπινθηροβόλο βλέμμα από το αριστερό μάτι του (διότι το δεξί είναι δυστυχώς ταγμένο στο καρακατσουλιό που βλέπετε στη φωτογραφία εκ δεξιών...)

Ιlluminati

Ας πάρουμε όμως τα πραγματα από την αρχή...O 23χρονος super-star αφού δημιούργησε το μύθο του στην Αμερικάνικη Ήπειρο με τη φανέλλα της Lanús,αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2007 από τη Liverpool με το ευτελές για την αξία του ποσό των 3,6 εκατ. δολαρίων.Στην ομάδα του λιμανιού και εξ αιτίας του φόβου και τρόμου των άλλων ομάδων της premiership,δεν κατόρθωσε να παίξει παρά μόνον σε κάποια ευρωπαικά παιχνίδια όπου όλη η Ευρώπη έμεινε έκθαμβη μπροστά στο σπάνιο και πηγαίο ταλέντο του.

Ο προσεκτικός παρατηρητής θα διαπιστώσει οτι στο πρόσφατο blockbuster "Illuminati - Angels and Demons" υπάρχει σαφής αναφορά στον Εδουάρδο, αφού η πυρρακτωμένη σφραγίδα στο δασύτριχο στέρνο του συμπρωταγωνιστή Ewan McGregor φέρει τα αρχικά I.S.E.L. Με λίγα λόγια "Illuminato Sebastian Eduardo Leto" δηλαδή ο Πεφωτισμένος Σεβαστιανός Εδουάρδος Λέτος.Όχι τυχαία,ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη είχε στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο, το οποίο οι αρχές του Βατικανού ανακάλεσαν τον Αύγουστο του 2007 και έτσι ο ήρωας των favellas του Buenos Aires δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει το θεόσταλτο και σπάνιο ταλέντο του στο γρασίδι του Anfield Road.

Γεγονότα τα οποία ασφαλώς δεν έμαθε ποτέ το ευρύ κοινό, διότι πολύ απλά δεν βολεύει τους ισχυρούς αυτού του πλανήτη να εξαπλωθεί η νέα θρησκευτική λατρεία...

Ο Σεμπάστιαν δε σταμάτησε εκεί.Την επόμενη σεζόν προσπάθησε να αποκτήσει το work permission,αλλά και πάλι η F.A. Intelligence αρνήθηκε σκανδαλωδώς να εκδώσει την άδεια εργασίας.Κακό θα πείτε;

Η 5η Αυγουστου 2008 (Μέρα Λατρείας)

ΟΧΙ.Κι αυτό διότι την 5 Αυγούστου του 2008 εμφανίστηκε η γη Χαναάν,η χώρα και η ομάδα που είναι οι προστάτες των επαναστατών και των κατατρεγμένων.Ήταν τότε που ο Πρόεδρος-Μνημείο (tmΝίκος Αλέφαντος) πήρε τη μεγάλη απόφαση και ζήτησε δανεικό τον Προφήτη του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου απο τη Liverpool.

O Εδουάρδος τα ζύγισε, έβαλε κάτω όλες τις παραμέτρους και κατέληξε στο ότι η προφητεία μπορεί να πραγματοποιηθεί και στον Ολυμπιακό.

Εξετάστε προσεκτικά τα σημάδια: Ομάδα λιμανιού,φοράει κόκκινες εμφανίσεις (το χρώμα του πάθους και της φωτιάς που αντιπροσωπεύει τον Ήρωά μας) έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα της,διαθέτει Ισπανό προπονητή, ξεκινάει ως φαβορί για την κατάκτηση όλων των τίτλων στις διοργανώσεις που συμμετέχει,ο Πρόεδρος ειναι Μεγιστάνας,η θύρα7 και το Kοp, είναι απλώς ορισμένες από τις σατανικές «συμπτώσεις» που επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να φέρει το μεγαλύτερο Ποδοσφαιριστή που πάτησε ποτέ το πόδι του στη χώρα μας στο διηνεκές.

Η πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο Ελληνικό κοινό ήταν όπως άρμοζε στο Θεό της μπάλας,το γητευτή και Χουντίνι της αριστερής πτέρυγας του Θρύλου.Ο ελληνικός τύπος εκστασιασμένος από την παράσταση και το ταλέντο του, τον ανακύρηξε σε ηγέτη του Ολυμπιακού. Πόσο λίγοι είμαστε πραγματικά...Πόσο ελάχιστη είναι μια χώρα σαν την Ελλάδα ώστε να νομίζει ότι μπορεί να θεωρεί το Σεμπάστιαν Λέτο απλώς ηγέτη του Ολυμπιακού...

Ακριβώς εκεί ξεκίνησε ο καινούριος πόλεμος ενάντια στην κορυφαία μορφή του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου: Το πρόβλημα που ονομάζεται «Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς = Αποδυτήρια του Ολυμπιακού». Διάφοροι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, φίλοι του ζηλόφθονου καραφλού υπερήλικα αριστερού χαφ-εξτρέμ άρχισαν να διαβάλλουν και να υποβιβάζουν τον Εδουάρδο προκειμένου να παίζει ο ασθμαίνων και άμπαλος Σέρβος πορτοφολάς... Ξύπνησαν μνήμες κλίκας του '99 στο λιμάνι και απλώς το ρόλο του Ελευθερόπουλου έπαιξε ο Τοροσίδης,το ρόλο του Γεωργάτου ο Τασοσπάντος (πάει όλο μαζί) και το ρόλο της «Όστρια» το νέο στέκι των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, το γνωστό και μη εξεραιτέο «Lis» της Γλυφάδας.

Ο Σέρβος Οχτρός

Ο Σεβαστιανός όμως άντεξε... Άλλωστε είχε και το φιλοθέαμον κοινό με το μέρος του και με ορισμένες πανέξυπνες επικοινωνιακές ενέργειες όπως η παρουσία του στο Σ.Ε.Φ. προκειμένου να θαυμάσει τα εκπληκτικά καρφώματα και off balance του Josh Childress, κατάφερε και απέκτησε ισότιμο πιστοποιητικό Ολυμπιακοφροσύνης με αυτό του καραφλογέρακα Σέρβου καλαμοπόδη,ο οποίος βρέθηκε σε απόγνωση... Μοναδικό λάθος του, το οποίο θα αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή, είναι ότι εμφανίστηκε συνοδευόμενος από την Κακιά Ξανθή Μάγισσα (γνωστή και ως καρακατσουλιό στα απανταχού κομμωτήρια Αθηνών-Πειραιώς και περιχώρων) στα επίσημα του Ειρήνης και Φιλίας με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα κρούσματα VooDoo κατά 300% τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο στο νομό Αττικής.

Ο Ολυμπιακός απέδιδε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και η μία 5άρα διαδεχόταν την άλλη 4άρα, ειδικότερα στα ευρωπαικά σαλόνια, όπου ο Σεβαστιανός γνωρίζοντας ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του, έκανε Παπάδες κατά το κοινώς λεγόμενον.Χάρις στην πληθωρική παρουσία του, ο μισός Μπελούτσι της περσινής περιόδου έγινε επιτέλους ολάκερος και ο άκεφος και μέτριος Γκαλέττι της αρχής της περιόδου εξελίχθηκε στο 2ο MVP της σεζόν (ο 1ος είναι ασφαλώς ο Λέτο) της κόκκινης αρμάδας.Η αύρα του Σεβαστιανού ίασε όλα τα προβλάματα, με αποκορύφωμα το καρδιακό πρόβλημα του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, το οποίο πρώτος ο Λέτο διέγνωσε και έθεσε προς γνώση στο ιατρικό επιτελείο της Πειραικής ομάδας. Διότι ο Εδουάρδος δεν είναι μόνον ένας καλλιτέχνης της μπάλας, ένας Casanova στις καρδιές του ασθενούς φύλου, ένας Πεφωτισμένος Προφήτης, αλλά και η φυσική συνέχεια του Mahatma Ghandi, της Μαράας-Τερέζας της Καλκούτα και του Άγιου Παντελεήμονα μαζί (Μεγάλη η Χάρη του). Παρόλο που ο Σέρβος striker λοιπόν ήταν μέλος της σέκτας του καχεκτικού Σέρβου σπαγγοραμένου από τον Πύργο Ηλείας (με το κωδικό όνομα Πέτρος), ο Ήρωάς μας έκανε την καρδιά του τσιμεντόλιθο και προκειμένου να σώσει μια ανθρώπινη ζωή, έβαλε στην άκρη εγωισμούς και μικρότητες.

Κάπου εκεί λοιπόν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς το πήρε απόφαση.Αντιλήφθηκε ότι είναι ανώφελο να κυνηγάει Χίμαιρες και αναγνώρισε την ανωτερότητα του Αργεντινού υπερπαίκτη.Όλα έδειχναν να προσεγγίζουν το τέλειο και ο Εδουάρδος ήταν σχεδόν έτοιμος να ξεδιπλώσει το απύθμενο ταλέντο του στο φυσικό χορτάρι των Ελληνικών στολιδιών όπως το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και το γοητευτικό γήπεδο της Νίκαιας...

Ο εμπαθής Βάσκος Πράκτορας

Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια του Βάσκου μυτόγκα που έκανε τον προπονητή στον Ολυμπιακό εμφανίστηκαν ακριβώς το υπερσύγχρονο γήπεδο του Ιωνικού, κατά τη διάρκεια ενός φιλικού του Ολυμπιακού του Σωκράτη Κόκκαλη ενάντια στον Ιonicos F.C. του Patrone Nico Canellakis:

Ο κοντοστούπης μυρωδιάς Βάσκος αυτονομιστής της ΕΤΑ, τόλμησε να βάλει τις φωνές στον Σεβαστιανό επειδή ο τελευταίος (Θεέ μου σχώραμε) επέμενε να προσπαθεί να διδάξει σε συμπαίκτες και αντιπάλους τα μυστικά της τρίπλας και της προσποίησης (έννοιες άγνωστες στο φτωχό ελληνικό ποδόσφαιρο). Μάλιστα σε μια επίδειξη εξουσίας, δε δίστασε να αποσύρει τον Τζέκινς Χαν των εξτρέμ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης και (άκουσον-άκουσον) να του φωνάξει υποτιμώντας τον, μπροστά στους εμβρόντητους συμπαίκτες του.

Ο δυστυχής Βάσκος ριγοπουκαμισάς, νόμιζε ο καψερός ότι η διαφορά που είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός από τους διώκτες του στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και οι εκπληκτικές εμφανίσεις της ομάδας στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, οφείλονταν στις αναχρονιστικές και αστεέες τακτικές του και στην αρχαία προπόνηση που έκανε με τους συνεργάτες του στο θαυμαστό προπονητικό κέντρο του Ρέντη που έχει κάνει δώρο ο Πρόεδρος (στο εξής ο Σωκράτης Κόκκαλης θα αναγράφεται απλώς ως Πρόεδρος διότι είναι πλεονεξία να αναγράφονται και οι δυο έννοιες) στον εαυτό του.

Το χρονικό της μεγάλης Κόντρας

Όλα ξεκίνησαν από μία προπόνηση στο Ρέντειο Προεδρικό Μέγαρο... Η προπόνηση του Ολυμπιακού είχε μόλις τελειώσει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε επειδή του είχε τελειώσει η κάρτα στο κινητό, μπήκε στα αποδυτήρια για να δανειστεί το τηλέφωνο του Νικοπολίδη, ο οποίος τότε είχε δωρεάν χρόνο ομιλίας εξ αιτίας της σύμβασης με το Δήμο Κηφισιάς (αργότερα ακυρώθηκε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα).

Ο Σεμπάστιαν εκείνη τη στιγμή έμπαινε στα αποδυτήρια για να κάνει το καθιερωμένο εξαγνιστικό ντουζ και αποκλειστικές πληροφορίες του Boufou, ο οποίος ήταν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας του επεισοδίου, αναφέρουν ότι συνέβησαν ακριβώς τα κάτωθι:

Ο κακομούτσουνος μελαχροινός Βάσκος προπονητής της δεκάρας, αστειευόταν με το Νικοπολίδη προκειμένου να «διασκεδάσει» λίγο τις εντυπώσεις από το ντροπιαστικό «Antonio dose mu ligo telefono su porchè karta mu finito ke prepi kano llamada se San Sebastian». Αντικείμενο της όλης «πλακίτσας» -πάντοτε κατά το Boufo- ήταν τα...φυσικά προσόντα του Ερνέστο Βαλβέρδε, σε συνδυασμό με τον αστικό μύθο της μεγάλης μύτης.

Η Αλήθεια του Λέτο

Εκείνη τη στιγμή ο Λέτο που στο μεταξύ είχε κλείσει το ενοχλητικό 48ο τηλεφώνημα της γκόμενάς του για ένα κραγιόν στο Prada παλτό του, εισήλθε στα αποδυτήρια και ακούγοντας τη στιχομυθεία Βαλβέρδε-Νικοπολίδη, αποφάσισε να θέσει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση: «Αντώνη, μην τον ακούς...Ο λαός λέει ότι οι έχοντες μεγάλη μύτη είναι προικισμένοι, αλλά είναι απλώς μία ακόμη κοινοτυπία αυτών που καρφώνουν τα μπιφτέκια όπως ο εντρεναδόρ. Άλλωστε εσύ προσωπικά με έχεις δει στα ντουζ και γνωρίζεις πολύ καλά ότι θα μπορούσα άνετα να ακολουθήσω καριέρα πορνοστάρ με το λοστάρι που διαθέτω.» Και άρχισε να χασκογελάει δυνατά και με νόημα.

Αυτό ήταν.Η ατμόσφαιρα πάγωσε, όλοι σταμάτησαν να κάνουν ό,τι κι αν έκαναν εκείνη τη στιγμή και ακόμα και ο Μήτρογλου που κοιμόταν προκειμένου να ξεπεράσει το χτεσινοβραδινό hangover στο club Αδυναμίες της Εθνικής οδού, ξύπνησε και άλλαξε χρώμα. Από το βαθύ «Παιτέρης» έγινε μεμιάς αυτό το ανοιχτό του «Eto'o» με ολίγη από «Καθιστό Βούβαλο» των Απάτσι.

Ο Σεβαστιανός για να αλαφρύνει την ατμόσφαιρα, διότι αντιλήφθηκε πως τους έφερε όλους σε δύσκολη θέση, είπε στον Ντιντιέ Ντομί να κατεβάσει το XXL σορτσάκι του ώστε να καταρριφθεί και ο μύθος των έγχρωμων. Όπως χαρακτηριστικά μετέφερε ο Boufos, του είπε: «Ντιντί, βγάλε ρε έξω τη σαλιαμάνδρα σου να τη φωτογραφίσω για να τη βλέπει ο κόουτς και να παίρνει θάρρος που υπάρχουν και χειρότερα!»

Ο άμοιρος Ντιντιέ δεν κατάλαβε διότι εκείνη τη στιγμή προσπαθούσε να θυμηθεί πώς διάολο έλεγαν εκείνο το ζαχαροπλαστείο με το εκπληκτικό μιλφέιγ που τον είχε πάει τις προάλλες ο Δουρέκας...Όλοι κρέμονταν από τα χείλη του συμπαθούς Γάλλου αριστερού μπακ με την ειδικότητα στις πισωπεταλιές και ξαφνικά ο Ντομί αναφωνεί...«Despinà!!! Merde,etsi to lenè ekeì pou me pigè monsieur Koulìs». Ο Βαλβέρδε ασφαλώς καταρρακωμένος και ντροπιασμένος δεν έδωσε άλλη ευκαιρία σε κανέναν τους να τα «μαζέψει». Αμέσως σχημάτισε στο καντράν του i-phone του Δήμου Κηφισιάς που είχε πάρει από το Νικοπολίδη, τον αριθμό του Σάββα Θεοδωρίδη και ζήτησε αμέσως ακρόαση από τον Πρόεδρο.

Το χρονικό της συνάντησης

Ο Σάββας προς στιγμήν χάρηκε διότι φαντάστηκε ότι ο Βάσκος αποφάσισε να δεχτεί την πράταση του Προέδρου να παραμείνει με μειωμένες αποδοχές (όπως αρμόζει στους προπονητές που θέλουν να βγάλουν 2η χρονιά στον Ολυμπιακό) και θα το παρουσίαζε ως προσωπική επιτυχία στον Πρόεδρο. «Έτσι θα γλυτώσουμε και από το Χρυσικόπουλο που κάνει μαγκιές και θέλει και αυξημένες αρμοδιότητες» σκέφτηκε ο Σάββας.

Ο Πρόεδρος εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο εξοχικό του στην Αράχωβα και έβλεπε τους σωματοφύλακές του να κάνουν σκι, γι αυτό είχε δώσει ρητή εντολή σε όλους στην ομάδα να μην τον ενοχλούν εκτός αν πρόκειται για ζήτημα υψίστης σημασίας και σπουδαιότητας.Είδε στην οθόνη του κινητού του το όνομα «Savvinio» και προς στιγμήν πανικοβλήθηκε διότι μπορεί αυτός ο Χρυσικόπουλος να έδωσε πάλι 2,5 εκατ. ευρώ για κανά σαπάκι τύπου Όσκαρ, μονολόγησε. Ο Σάββας του εξήγησε γεμάτος περηφάνια και καγχασμό οτι έπεισε τον Ερνέστο να δεχτεί τα 343,000€ το χρόνο με τα bonus και ζήτησε ακρόαση ώστε να ζητήσει συγγνώμη που είχε αρνηθεί τον Ιανουάριο το συμβόλαιο που του είχε προτείνει ο Πρόεδρος. Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και είχε καπαρώσει ένα ακόμη Πρωτάθλημα.Το 12ο στα 13 κι αυτό διότι βρέθηκε ο Δούρος, ο οποίος από τότε και μετά δε βρέθηκε ποτέ, ούτε καν από την Έλλη Στάη.Ας μην ξεφεύγουμε όμως... Ο Πρόεδρος λοιπόν, έλειπε εκείνο το διάστημα κι έτσι δεν είχε λάβει γνώση του περιστατικού της Νίκαιας με τον Ιωνικό και του ζητήματος μεγέθους στα αποδυτήρια, ούτε ήξερε ότι ο Βάσκος κατσαρίδας κρατούσε στον πάγκο τον Εδουάρδο. Η συνάντηση κανονίστηκε στο γραφείο του Προέδρου και ο Μώραλης είχε ενημερώσει τους «σωστούς» δημοσιογράφους ότι ο Βαλβέρδε επιτέλους κατάλαβε ότι είναι τιμή του να δουλεύει στον Ολυμπιακό, ζήτησε συγγνώμη και παρακάλεσε να υπογράψει για έναν ακόμη χρόνο με τρελλά λεφτά και με αποκλειστικό σχεδόν στόχο τη διάκριση στο Champions League.

Ή εγώ ή αυτός

Μετά από μερικές μέρες, ο Βαλβέρδε κατέφθασε στην πλατεία Αλεξάνδρας φορώντας το τυχερό του μελιτζανί ριγέ πουκάμισο διότι 3 μερες πριν είχε χάσει από τη Saint Etienne και το κλίμα ήταν βαρύ και η ατμ΄σφαιρα περίεργη παρόλο που δε διάβαζε αθήτικές εφημερίδες...Κύκλοι του Προέδρου είχαν αφήσει να διαρρεύσει ότι ο Πρόεδρος ήταν εξαιρετικά θυμωμένος από το αποτέλεσμα με τους Γάλλους και είχε μεγαλόψυχα αποφασίσει να προτείνει ένα μηδενικό συμβόλαιο στο Βάσκο, με bonus όμως 17,000€ εάν η ομάδα έφτανε τουλάχιστον στον ημιτελικό του Champions League.

Ο προβληματισμένος αλλά και αποφασισμένος συνάμα Βαλβέρδε μπήκε στο γραφείο μαζί με τη μεταφράστριά του τη Μαρίνα, για να «τελειώσει» τον ενοχλητικό Αργεντινό Προφήτη που μείωσε την προσωπικότητά του και τον έκανε ρεζίλι μπροστά στον Τασοπάντο και τον Κόβατς μεταξύ άλλων,γεγονός που έφερε βαρέως. Δίχως χρονοτριβή και αφού βέβαια καλησπέρισε τον Πρόεδρο, είπε: «Ή εγώ ή αυτός».Ο Πρόεδρος στην αρχή δεν κατάλαβε και νόμιζε ότι αναφερόταν κι αυτός στο Χρυσικόπουλο όπως ο Σάββας που τον είχε πρήξει να διώξει το σπάταλο Γιάννη και να προσλάβει το Βασίλη Γκαγκάτση που φέρνει και ωραάα φοντάν στη σουίτα, προτού προλάβει και το κλέψει ο σαρδόνιος Ζαγόρ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.«Θα δούμε Ερνέστο, θα δούμε...» προέτρεξε ο Πρόεδρος - «Όχι Presidente, για το Αργεντινό αλήτη με το ωραίο μαλλί λέω, αυτόν τον αλήθωρρο, με τις γκόμενες και τη μάνικα που διαλαλεί ότι έχει.» Ο Κόκκαλης τρελλάθηκε...Όχι μόνο είχε αφήσει την Ελένη και το τζάκι στην Αράχωβα, όχι μόνο ο Θρύλος είχε χάσει από κάτι μαύρα Γαλλάκια μέσα στο κάστρο του, αλλά κι αυτός ο αναιδής Βάσκος μυτόγκας είχε το περίσσιο θράσσος να του πει να διώξει το μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που πάτησε ποτέ το χορτάρι του τιμημένου Καραισκάκη! Αμέσως έγνεψε στη Μαρίνα να βγει έξω από το γραφείο...Θα μιλούσε πλέον απ ευθείας με το Βάσκο προπονητάκο που νομίζει ότι θα κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό, στη γλώσσα που μόνο εκείνος ξέρει.

Είναι Μεγάλη

«Ακόμα και να συμφωνούσα με την ανοησία (sic) που λες, δε μπορώ να διώξω τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού διότι την έχει πολύ μεγάλη.Όχι απλώς δε θα τιμωρηθεί λοιπόν, αλλά θα τον βάζεις νταηλίκι να παίζει κιόλας μέχρι το τέλος της σεζόν.Και επιτέλους βγάλε αυτό το απαίσιο μελιτζανί ριγέ πουκάμισο μη σε πάρει και σε σηκώσει!» Ο Βαλβέρδε σάστισε...Πρόλαβε να ψελλίσει μόνο το εξής: «Είναι μεγάλη;;;» «Ναι είναι 25!» απάντησε εκνευρισμένος ο Πρόεδρος. Ο πιο κοντός από ποτέ Βάσκος τα είχε χαμένα...Ακόμα και ο Πρόεδρος ήξερε.Μέχρι κι εκεί είχε φτάσει η φήμη του Σεβαστιανού και πλέον δεν είχε το παραμικρό αποκούμπι.Βγήκε άρον άρον από το γραφείο του Προέδρου με σκυμμένο το κεφάλι και απλώς είπε ένα ξεψυχισμένο «buenos dias» στη Μαρίνα, που κάτωχρη περίμενε τον προπονητή του Ολυμπιακού στον προθάλαμο του γραφείου του Προέδρου...Με το που μπήκε στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του ντροπιασμένος και για μία ακόμη φορά κατατροπωμένος από το Σεβαστιανό Εδουάρδο, χτύπησε ένα sms στο κινητό του.Ήταν ο Μώραλης και του έγραφε αυστηρά και λιτά ότι αν δεν πάρει το νταμπλ, θα εχει την τύχη του Τροντ Σόλιντ και θα απολυθεί αμέσως χωρίς αποζημίωση.Και από κάτω του είχε προσθέσει τον αριθμό του Νορβηγού Σημειωματάρχη ώστε να μάθει από πρώτο χέρι τί πρόκειται να πάθει... «Γαμώτο να μην έχω κάρτα» μονολόγησε ο Βάσκος.«Ποιός είναι αυτός ο Τροντ;Γιατί δε μου το έχει εξηγήσει señor Σάββας αυτό, διάολε;»

Την ίδια στιγμή ο Σάββας ζητούσε γονυπετής συγνώμη από τον Πρόεδρο για την παρεξήγηση και του έλεγε ότι ο Παναθηναικός έχασε ξανά από τον Εργοτέλη προκειμένου να τον ηρεμήσει.Ο Πρόεδρος του τα έψαλλε ένα χεράκι που δεν είχε ενημερώσει το Βαλβέρδε για τη ρήτρα των 25 συμμετοχών του Λέτο, με αντίτιμο το αστρονομικό ποσό των 500,000€. Για μία ακόμη φορά οι Illuminati είχαν δράσει και έσωσαν τον Πεφωτισμένο Προφήτη από τις συνομωσίες του Βατικανού και του Βάσκου Πράκτορά του.Να είναι καλά και ο Πρόεδρος...

Η συμβίωση και η δικαίωση

Η στενοκεφαλιά και το σχέδιο του Βάσκου Πράκτορα είχε ήδη στοιχίσει στον Ολυμπιακό την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αφού η ποταπή Saint Etienne ζευγάρωσε τις νίκες της και τον έθεσε εκτός Ευρώπης...Ο Εδουάρδος δεν έπαιξε ολόκληρα τα 90λεπτα αν αυτο λέει κάτι...Σιγά σιγά και αφού ο Σεβαστιανός πέταξε και μερικές μπάλες στο κεφάλι του ανήμπορου να αντιδράσει Βάσκου κοντοστούπη για να τον τιμωρήσει, ο Ήρωάς μας ξαναβρήκε τη μόνιμη θέση του στην 11άδα του Ολυμπιακού και ο Θρύλος έφτασε σε ενα ακόμη πρωτάθλημα, το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως από τον Εδουάρδο και τους πιστούς του με σαμπάνιες και άφθονα λουλούδια σε πολιτιστικό κέντρο της Παραλιακής.Ήταν η πρώτη φορά που ο Πεφωτισμένος κατόρθωσε και απελευθερώθηκε από τις δαγκάνες του καρακατσουλιού και τον απόλαυσαν όλες οι τυχερές θηλυκές παρουσίες που βρέθηκαν στο επινίκειο party.Ο Βαλβέρδε είχε παραδεχτεί την ήττα του και φαινομενικά όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά...Ο Λέτο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα όντας ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού και με την παροιμιώδη του μεγαλοψυχία χάρισε το βραβείο του στο φίλο του Λουσίανο Γκαλέττι.

Ο τελικός και το σχέδιο με κωδικό PSG

Πλέον απέμενε μόνον ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος και κατόπιν οι εξαιρετικής κρισιμότητας διαπραγματεύσεις του Προέδρου με τη Liverpool, ώστε να παραμείνει ο Προφήτης στη Γη της Επαγγελείας, δικαιωμένος και απρόσκοπτος για να συνεχίσει το έργο του.Ο σατανικός κοντός πράκτορας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη...Κατά τη διάρκεια του τελικού και ενώ ο Σεβαστιανός ήταν για μία ακόμη φορά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, ο κακομούτσουνος μυτόγκας τον απέσυρε προκειμένου να πάρει όλη τη δόξα ο 1ος εχθρός του!!! Το ήξερε ο Ερνέστο ότι ο Τζόρτζεβιτς είχε πολεμήσει το Λέτο στην αρχή της σεζόν και αποφάσισε να τον ντροπιάσει, βάζοντας τον καραφλό Σέρβο στη θέση του και ενώ ο Σεβαστιανός είχε τις μοναδικές καλές ενέργειες στο παιχνίδι...Τελικά ο Ολυμπιακός ασθμαίνοντας και χάρις στη Θεά Τύχη που ασφαλώς και είναι με τη μερειά του Λέτο, κατέκτησε το τρόπαιο έπειτα από 34 πέναλτυ, με το Τζόρτζεβιτς να χάνει το νικητήριο και ουσιαστικά φέρνοντας ισοπαλία χωρίς το φυσικό του Ηγέτη στο χόρτο.Την ίδια στιγμή, ο μάνατζερ του κοντοστούπη, κάποιος Ινιάκι Ιμπάνιεθ είχε βαλει σε εφαρμογή το σχεδιο PSG...

Ο πανούργος Ισπανός ατζέντης έστειλε ψεύτικα φαξ στο Anfield με δήθεν πρόταση της Γαλλικής Paris Saint Germain,με σκοπό να φέρει τον Προφήτη στο άντρο της συνομωσίας και της ίντριγκας,όπως πιθανώς να θυμάστε από τον Κώδικα Da Vinci (ο οποίος βρίσκεται σε ευθεία σχέση με τους Illuminati όπως ξέρουμε όλοι...) Θα λυγίσει ο Πρόεδρος; Θα πραγματοποιηθεί το σκοτεινό σχέδιο του Ισπανού ατζέντη που λειτουργεί κατόπιν εντολών του Βάσκου κοντού Πράκτορα;

Πρόεδρε-Πρόεδρε σε Παρακαλώ...

Κράτησε το Λέτο στον Ολυμπιακό και μην αφήσεις τις σκοτεινές δυνάμεις να υπερισχύσουν!

Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός διαδηλώνει με μοναδικό αίτημα ο Πρόεδρος να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και να κρατήσει τον Εδουάρδο Σεβαστιανό στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό...Οπαδοί όλων των ομάδων ξεχύνονται στους δρόμους και ενώνουν τις φωνές τους.Οι πάντα επαναστατικοί και πρωτοπόροι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν το χρέος τους με μια συγκινητική πορεία στην Καμάρα,προεξέχοντος του αγαπημένου μας και γνωστού μας Sardelas4...

Στην ΑΕΚ αποφάσισαν να μειώσουν κατά 5 εκατ.€ το budget ώστε να συνδράμουν στην παραμονή του Προφήτη στη χώρα μας...

Ο Άρης άλλαξε διοίκηση διότι ο Σκόρδας αρνήθηκε να βοηθήσει...

Στον Παναθηναικό γίνονται ομηρικές μάχες, αφου ο κύριος Βγενόπουλος (που ειναι φανατικός οπαδός της Θρησκείας Λέτο) έχει στυλώσει τα πόδια του για να μείνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου στην Ελλάδα,ακόμα κι αν ισχυροποιείται έτσι ο άμεσος ανταγωνιστής...

Προέχει το κοινό καλό και η πραγμάτωση της Προφητείας...Προέχουν όλα εκείνα τα κορίτσια με το πόστερ του Λέτο πάνω από το κρεββάτι τους...Προέχουν όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου που πιστεύουν στην τομή που επιφέρει ο Σεβαστιανός στο άθλημα,μετατρέποντάς το απο ομαδικό σε ατομικό άθλημα...Ναι,το κατάφερε ΚΑΙ αυτό ο Παγκόσμιος αυτός παίκτης...

Οφείλουμε να κάνουμε κι εμείς ότι μπορούμε αδέρφια.Είναι ιερή μας υποχρέωση να μείνει στη Γη της Επαγγελείας αυτός ο μοναδικός καλλιτέχνης,αυτός ο Άδωνις (όχι Γεωργιάδης) που έδωσε νόημα στο πρωτάθλημα της πλάκας που έχουμε και άνοιξε νέους ορίζοντες στο πώς «πέφτει» μια γκόμενα..Ποιός από μας δεν έχει ακούσει την ατάκα «Ωραίο παιδί,μοιάζει λίγο με το Λέτο» που μπορεί να είναι βλασφημία στα Θεία αλλά μέσα από την υπερβολή φωτίζεται η αλήθεια...

Μέσα απ αυτό εδώ το blog και αφού πήρα την γραπτή άδεια και συναίνεση από το Boufo,ξεκινάμε έναν ανένδοτο αγώνα και ελπίζουμε να βάλουμε και εμείς στο απειροελάχιστο κομμάτι που μας αναλογεί, το λιθαράκι μας με αποκλειστικό στόχο ο Εδουάρδος Σεβαστιανός Λέτος να μείνει στον Ολυμπιακό.

Η κραυγή αγωνίας μας είναι πλέον μία και μοναδική...

ΜΕΙΝΕ!

5 σχόλια:

  1. Σ' ευχαριστώ Zastro που έκανες κάτι τόσο σημαντικό και συνάμα τόσο απλό. Που διατύπωσες γραπτώς την αλήθεια αλλά και την επιθυμία όλων μας.
    ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!(χτύπημα χεριού στο τραπέζι, αν υπάρχει και δαχτυλίδι ακόμα καλύτερα)
    Φάνταζε ως έσχατη λύση. Αλλά... έχουμε φτάσει ήδη στα τέλη Μαΐου, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν τελειώσει πολύ πριν και από το ταξιδάκι αναψυχής στο Βιετνάμ, το εμπόδιο του στένομυαλου Βάσκου ξεπεράστηκε, το συμβόλαιο της μεταφράστριας Μαρίνας ανανεώθηκε, τα πρώτα μπάνια του λαού έχουν κάνει την εμφάνιση τους έστω και σε χαλαρούς ρυθμούς,εδώ έγινε η Γιουροβίζιον τι να λέμε τώρα... και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η παραμονή του προερχόμενου από την Αργεντινή λόγου ύπαρξης μας. Έτσι και μεις για να πιέσουμε καταστάσεις, για να κάνουμε τους υψηλά ιστάμενους να ιδρώσουν παρά τη συνεχή λειτουργία του κλιματιστικού τους, βρισκόμαστε στην αχαρακτήριστη(για την ακρίβεια ο καθένας τη χαρακτηρίζει όπως θέλει) θέση να ανακοινώσουμε ότι αν, λέμε ΑΝ, ο Λέτο και η εξοχότητά του, ΑΝ επαναλαμβάνω(Θεέ μου διστάζω να το ξεστομίσω) φύγει από τη χώρα μας, τότε το blog την επόμενη κιόλας μέρα θα κατεβάσει ρολά τα οποία μάλιστα θα είναι τόσο μεγάλης ασφάλειας που δε θα παραβιάζονται ούτε και από την αναμενόμενη επίθεση αγάπης που θα δεχθούμε...
    Επίσης σας πληροφόρουμε ότι με κάθε συμμετοχή σας στις ετικέτες του συγκεκριμένου άρθρου(ενδιαφέρον, αστείο, κρύο, άθλιο), εξασφαλίζουμε ένα ολόκληρο 50εύρω, κολλαριστό από τράπεζα, για να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό(ν) που θα εξασφαλίζει την παραμονή Του. Με κάθε γραπτό σχόλιο σας δε, το 50εύρω γίνεται 100εύρω, χρησιμοποιημένο, και η συμβολή σας μεγαλύτερη.
    Ακόμα πληροφορίες που θέλουν τον Τάσο τον Κάκκο και την αυτού μεγαλειότητά του να εγκαταλείπει την ενεργό δράση αν συμβεί το απευκταίο, κρίνονται ως απόλυτα έγκυρες, έγκαιρες και έγκριτες. Μάλιστα έχουμε εξασφαλίσει συνέντευξη του Κερκυραίου άτριχου κριτή(δε σε χάλασε Γιώργο Μίνο που σε μας μιλάει...) η οποία θα δημοσιευθεί όταν έρθουν οι προτάσεις από διαφημιστές και χορηγούς.
    Το ΟΛΟΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ γίνεται ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΕΤΟ και το Κι.Λ.Μει(Κίνημα Λέτο Μείνε) ετοιμάζεται να κατέβει στις Ευρωεκλογές... με συγχωρείτε στους δρόμους και να γίνει κύμα που στο πέρασμα του θα παρασύρει ακόμη και τους άμυαλους εχθρούς Του. Όπως θα έλεγαν και οι εμπνευστές(μου επιτρέπεις Zastro...) αυτού του Κινήματος, οι παντός είδους θαυμάστριες και θαυμαστές του ωραίου που αγγίζει(τι αγγίζει δηλαδή... το ΄χει χουφτώσει για τα καλά) όχι την τελειότητα αλλά το εξωπραγματικό: "Αχχχχ... Λέτο μανάρι μείνε και στοίχειωσε κι άλλο τα όνειρα μας... αχχχχχχχχ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα συμπληρώσω ότι γίνονται ήδη προσπάθειες για τη διεξαγωγή ραδιομαραθωνίου και μάλιστα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος για ευνόητους λόγους. Ας πιέσουμε όλοι προς αυτήν την κατεύθυνση τους παραγωγούς που γουστάρουμε να ακούμε...
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΛΕΤΟ, αδέρφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/5/09, 3:03 μ.μ.

    Το πρόβλημα που ονομάζεται «Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς = Αποδυτήρια του Ολυμπιακού». Διάφοροι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, φίλοι του ζηλόφθονου καραφλού υπερήλικα αριστερού χαφ-εξτρέμ άρχισαν να διαβάλλουν και να υποβιβάζουν τον Εδουάρδο προκειμένου να παίζει ο ασθμαίνων και άμπαλος Σέρβος πορτοφολάς...?????????????????????????
    ???????????????????????????????????????????????
    ??????????????????????????????????????????????
    ???????????????????????????????????????????????
    ???????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιλογή "μεγάλο" γιατί δεν υπάρχει στις αντιδράσεις???
    Κατα τ' άλλα φοβερό post...
    Στηρίζουμε τη παραμονή Λέτο στην Ελλάδα(όχι απαραίτητα στον Ολυμπιακό...)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/5/09, 3:57 μ.μ.

    Boufos7 να μας ειποιήσεις έγκαιρα σε ποια συχνότητα θα γίνει ο μαραθώνιος, φυσικά προτιμώ "τηλεμαραθώνιο" και για περισσότερη ευαισθησία να έχει και σποτάκια από τον ψηλό στη Φωλιά του κούκου να δεις για πότε θα τα μαζέψετε. Όλοι ενωμένοι να βοηθήσουμε για την παραμονή του Λέτο και... να είναι οι φίλοι μας χαρούμενοι!!!!
    Εύα (Πανάθα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή