Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Έχεις μία κοπέλα η οποία σε λέει διάφορα μετά από μία μακροχρόνια σχέση του τύπου ''σε αγαπώ'',''είσαι ο άντρας της ζωής μου'',''θέλω να μείνουμε για πάντα μαζί'',''σε λατρεύω'' κ.τ.λ.Μία μέρα καθώς έχει βγει έξω για καφέ την βλέπει ένας πλούσιος άντρας και την πλησιάζει.Η κοπέλα σου γοητευμένη από τα πλούτη του άντρα αυτού σε παρατάει και πηγαίνει να ζήσει με εκείνον.Πως τα φέρνει η ζωή και τα χριστούγεννα πλησιάζουν και το τζόκερ κλασικά και τυχαία εχει τζακ-ποτ. Λες και εσύ να δοκιμάσεις την τύχη σου.Η τύχη σε χαμογελάει και κερδίζεις 10.000.000 ευρω.Το μαθαίνει η πρών κοπέλα σου και επειδή τρέφει ακόμη κάποια αισθήματα για σένα σε λέει ότι θέλει να γυρίσει πίσω.
Εσύ αδερφέ μου τι θα κάνεις?Ενώ νωρίτερα έχεις στεναχωρηθεί,έχεις μαυρίσει τη ζωή σου,πιθανόν να έχεις κλάψει κιόλας,θα την δεχτείς??Θα κάνεις ένα τέτοιο πισωγύρισμα???
Με αυτό το πολύ απλό παραδειγματάκι θέλω να πω ότι ο κύριος Σαλπιγγίδης δεν πρέπει να επιστρέψει ΠΟΤΕ στον Π.Α.Ο.Κ. Τα λάθη που έκανε ο κύριος Σαλπιγγίδης είναι πολλά και θα τα αναφέρω εν συντομία.
1.Ο κύριος Σαλπιγγίδης ώντας ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. καθώς σκόραρε εναντίων της Ξάνθης στην τούμπα,πήγε στην θύρα 4 και έκανε την χαρακτηριστική χειρονομία με το δάκτυλο να σωπάσουν.Αυτή την κίνηση δεν θα την χαρακτηρίσω διότι μπορεί να πω κάτι που δεν κάνει.
2.Ο κύριος Σαλπιγγίδης έκανε προσφυγή για να διασφαλίσει τα χρήματα του και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. φοβούμενος μην αποχωρήσει από την ομάδα μάζεψε τα χρήματα και του τα παρέδωσε.Ο παίκτης του Παναθηναικού πήρε τα χρήματα και φάνηκε να σέβεται τον μεροκαματιάρη οπαδό που από το υστέρημα του μάζεψε τα χρήματα.Μάλλον κάποιοι πίστεψαν λάθος.
3.Ο κύριος Σαλπιγγίδης έγινε ηθελημένα το μαξιλάρι του Γούμενου ο οποίος με τα χρήματα που δαπανήθηκαν από τον Παναθηναικό έμεινε για λίγο χρόνο ακόμη στην προεδρία της Π.Α.Ε. με σκοπό να την αποτελειώσει.Λίγο υπομονή του ζητήθηκε για να φυγει ο Γούμενος και να πήγαινε μετά σε όποια ομάδα ήθελε.
4.Τέλος,κάποιοι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. (πιθανόν συνδεσμίτες) και καθώς είχε βγει η φήμη ότι ο κύριος Σαλπιγγίδης έκλεισε στον Παναθηναικό έκαναν το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο της Αθήνας όπου θα επέστρεφε η εθνική για να μάθουν την αλήθεια από τον ίδιο.Ο κύριος Σαλπιγγίδης δεν σεβάστηκε για μία ακόμη φορά τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. και μη έχοντας το σθένος να τους κοιτάξει στα μάτια αποχώρησε κρυφά από το αεροδρόμιο χωρίς να τους συναντήσει.
Καλός ή κακός τον κύριο Σαλπιγγίδη πολλοί οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. όπως και εγώ τον είχαμε ως σημαία στην προσπάθεια της αγωνιστικής ανόδου της ομάδας.Δυστυχώς η αγάπη που του δείξαμε προδόθηκε με το χειρότερο τρόπο. Στα λόγια όλοι είμαστε μία ομάδα τα έργα μας και το έμπρακτο ενδιαφέρον για αυτή το αποδυκνείουν.
Ο κύριος Σαλπιγγίδης είναι πλέον αρχηγός του Παναθηναικού,κάποτε ήταν αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ.,αυτό δείχνει ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό.Δυστυχώς πολλοί οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. βλέπουν θετικά την ενδεχόμενη επιστροφή του κυρίου Σαλπιγγίδη λέγοντας ότι είναι ΠΑΟΚτσης.Σε αυτό το σημείο εγώ μπερδέυομαι.Να δεχτώ ότι έφυγε σαν επαγγελματίας και να δεχτώ ότι έρχεται σαν ΠΑΟΚτσης??Κάπως ανόμοια είναι αυτά τα δύο.
Το κακό μου ένστικτο λέει ότι αργά ή γρήγορα ο κύριος Σαλπιγγίδης θα επιστρέψει στον Π.Α.Ο.Κ.,το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διαταραχθεί η ηρεμία που υπάρχει στις εξέδρες.Άλλοι οπαδοί θα τον βρίζουν,άλλοι θα τον χειροκροτούν και άλλοι θα αδιαφορούν,το απόλυτο μπάχαλο δηλαδη.
Ξεκίνησε μία τεράστια προσπάθεια για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ. την χαμένη του αίγλη από τους οπαδούς που είναι ο χορηγός της ομάδας και την διοίκηση Ζαγοράκη.Δεν πρέπει να επιστρέψει ο κύριος Σαλπιγγίδης για να μην χαλάσει αυτο το υπέροχο κλίμα.Σε μία γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος είχε πει ''το ποτάμι δε γυρίζει πίσω'',οπότε ελπίζω να κρατήσει αυτη την υπόσχεση του και να μην κάνει καμία κίνηση για την απόκτηση του διότι αυτό είναι ένα τεράστιο πισωγύρισμα.
Κριτήριο για την ενδεχόμενη επιστροφή του ίσως είναι η αντιμετώπιση που θα έχει ο κύριος Σαλπιγγίδης στα play-off από τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.
Δυστυχώς ή ευτυχώς τα λάθη σε αυτή τη ζωή πληρώνονται και ο κύριος Σαλπιγγιδης έκανε αρκετά,ελπίζω και εύχομαι να μην πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα και αν είναι τόσο ΠΑΟΚτσης όσο λέει,δε θα το κάνει για να μην διχαστεί ο κόσμος.

Υ.Γ. Όταν ο Π.Α.Ο.Κ. βυθιζόταν ο κύριος Σαλπιγγίδης πήδηξε από το καράβι,ούτε μία προσπάθεια για να βοηθήσει την ομάδα που αγαπάει,δεν έχει λοιπόν κανένα δικαίωμα να ζήσει αυτή τη γιόρτη ώντας παίκτης του Π.Α.Ο.Κ.

9 σχόλια:

  1. Επαγγελματικό ποδόσφαιρο,τι περιμένεις να δεις?Και γω βαζελος ειμαι και ειχα καποτε παιχτες τον Μιχαλακη και τον Αντωνακη..δεν ξεχνω μη νομιζεις,αλλα αδιαφορω ετσι οπως εχει καταντησει το ποδοσφαιρο.Πλεον παιζουν μπαλιτσα τα λεφτα,ουτε συναισθημα μην ψαχνεις ουτε τιποτα..Και εννοειται οτι συμφωνω μαζι σου απο δω εως απεναντι..και καλα κανεις και τα λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/09, 6:24 μ.μ.

    Ο Σαλπιγγιδης δεν εκανε τοσο μεγαλα λαθη.Ο Σαλπιγγιδης εξαναγκαστηκε να μεταγραφει στον Παναθηναικο απο τη διοικηση Γουμενου.
    Μπορουσε να κανει προσφυγη πολυ καιρο,αλλα επελεξε να μεινει.Ο Γουμενος μεθοδευσε την πωληση του σε εναν εκ των ΠΑΟ-Οσφπ και οταν ειδε οτι ο κοσμος του ΠΑΟΚ μαζεψε τα χρηματα για να μην προσφυγει ο παικτης στην τοτε ΕΕΟΔΕΑΚ,του εθεσε το εξης διλημμα: Πληρωνεσαι αλλα θα μπεις στα αποδυτηρια και θα πεις στους 6 μηνες απληρωτους συμπαικτες σου να κανουν υπομονη διοτι δε γινεται να πληρωθουν.Συνεπως ο Σαλπιγγιδης δεν πηγε στον Παναθηναικο για τα χρηματα τα ΔΙΚΑ του,αλλα για τις συνθηκες που επικρατουσαν στον ΠΑΟΚ εκεινη την εποχη.Ο ΠΑΟΚ (ή καλυτερα ο Γουμενος) με το 1,8εκ. καλυψε τις οποιες τρυπες στο ταμειο,εδωσε καποια χρηματα εναντι σε καποιους-ξενους κυριως-ποδοσφαιριστες και τσουλησε ακομη μια χρονια με τον Τοργκελε και τον Χαραλαμπιδη στις ταξεις του.Ο Σαλπιγγιδης ειχε 2 επιλογες: να μεινει οντας ο μονος εξοφλημενος ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ ή να φυγει και να φερει χρηματα στο ταμειο της ομαδας του.Το οτι τα χρηματα που εφερε ηταν εξεφτελιστικα δεν βαραινει το Σαλπιγγιδη αλλα τον ανθρωπο που χειριστηκε το θεμα της μεταγραφης του.Δεν ειδα την ιδια ευαισθησια με το Χριστοδουλοπουλο και τον Μελισση.Δεν ειδα την ιδια ευαισθησια με το Σικαμπαλα και το Μεγκαχεντ.Η Θεσσαλονικη εχει κολλησει με το Σαλπιγγιδη διοτι ο Σαλπιγγιδης ηταν το πιο ευκολο εξιλαστηριο θυμα για τους δημοσιογραφους και τα ραδιοφωνα της πολης.
    Παμε τωρα στους λογους που αναφερεις.
    1) Ο κοσμος του ΠΑΟΚ και ειδικα η Θ4 δεν αποτελειται μονο απο αγνους ΠΑΟΚτσηδες.Εχει μια μορφη «οπαδικης σχολης» που κραταει παρα πολλα χρονια και για παρα πολλα χρονια εκανε ακομα και κουμαντο στην ομαδα.Δε θα σε παω πισω στη δεκαετια του 80,ουτε θα σου αναφερω το «τελος» του Μακη και του Νικολα μετα το παιχνιδι με την ΠΣΖ το οποιο πηγε τον ΠΑΟΚ πολλα χρονια πισω.Ακομα και σημερα στη βελουδινη περιοδο της διοικησης Ζαγορακη,δημιουργει απειρα προβληματα στην ομαδα,τα οποια σε συνδυασμο με την παλαιοτητα του γηπεδου της Τουμπας,βαζουν χαλιναρια στην ομαδα και δεν την αφηνουν να γινει αυτο ου ηταν τη δεκαετια του 70.Περισσοτερα δε γραφω διοτι αφενος δεν ξερω την ηλικια σου αφετερου δεν γνωριζω κατα ποσον εισαι οπαδικα μαχιμος.

    2)Ο Σαλπιγγιδης ΔΕΝ ηταν ο μονος ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ που εκανε προσφυγη.Ηταν ο ΜΟΝΟΣ ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ για τον οποιο ο κοσμος εκανε ερανο να μαζευτουν τα χρηματα.Και οταν μαζευτηκαν ο παικτης ΑΠΕΣΥΡΕ την προσφυγη.Κατοπιν πιεστηκε απο το Γουμενο και η κατασταση εφτασε εκει που εφτασε.Εαν οι υπολοιποι παικτες ειχαν εξοφληθει και ο παικτης πηγαινε στον Παναθηναικο,θα ειχες απολυτο δικιο.Ο Σαλπιγγιδης ηταν ο μονος πληρωμενος σ ενα συνολο 23 ποδοσφαιριστων.Ας αναλογιστουμε ολοι πως θα αισθανομασταν στη δουλεια μας εαν οι απληρωτοι συναδελφοι μας μαθαιναν οτι ειμαστε οι μονο τακτοποιημενοι.Και ας σκεφτουμε τι θα γινοταν αν η εργοδοσια μας εδινε την εντολη να ανακοινωσουμε στους συναδελφους μας οτι ΔΕΝ προκειται να πληρωθουν και «ας κανουν υπομονη».

    3)Ποιος ηταν η διαδοχή του Γουμενου και πως μπορουσε να περιμενει ο Σαλπιγγιδης;Να περιμενει για ποιον;Για τη διοικηση Βεζυρτζη-Οικονομιδη ή για τη διοικηση Καλυβα;Που ηταν ο Ζαγορακης τοτε;Επειδη ξεχναμε γρηγορα,θυμιζω οτι τοτε εγιναν τα εγκληματα Μεγκαχεντ,Σικαμπαλα,Ιντιο,Πια και ουτω καθεξης.Τα χρηματα που εφερε ο Σαλπιγγιδης στον ΠΑΟΚ τον κρατησαν εναν ολοκληρο χρονο ζωντανο ετσι ωστε να βγει απο το αδιεξοδο.Οταν ο κοσμος της Θεσσαλονικης πανηγυριζε που ανελαβε ο Νικος Βεζυρτζης,υπηρχαν καποιοι που λυμανθηκαν τον ΠΑΟΚ και τον οδηγησαν σε ακομα μεγαλυτερα σφαλματα.Η ιδια ευαισθησια απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ και τα μμε της πολης γιατι δεν παρατηρειται τωρα με την υποθεση Γκαγκατση ή παλαιοτερα με τις υποθεσεις του πιστοποιητικου απο την ΕΕΑ;Ακομα και στην περιπτωση Παρασχου ας πουμε η διοικηση δε φερθηκε ακριβως με το γαντι.Εκει ομως δεν εψαχνε κανενας αποδιοπομπαιους τραγους.Ο Σαλπιγγιδης ηταν ο ευκολος στοχος.Με τους υπολοιπους τα πραγματα περνανε στο βελουδινο.

    4) Να τους πει τί ακριβως;Οτι συμφωνηθηκε να παραχωρηθει στον Παναθηναικο;Τί θα αλλαζε ακριβως;Ο Σαλπιγγιδης τοσα χρονια στον ΠΑναθηναικο ΜΟΝΙΜΩΣ αναφερει οτι ειναι ΠΑΟΚτσης.Μονιμως και σε καθε ευκαιρια.Παιζει στην Τουμπα και επηρεαζεται,βαζει γκολ εναντιον του ΠΑΟΚ και σκυβει το κεφαλι,κανει δηλωσεις και σταζει μελι για το μεγαλειο του ΠΑΟΚ.Και ολα αυτα οντας ποδοσφαιριστης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!! Αυτα δεν προσμετρωνται;
    Να συναντουσε τους φιλους του ΠΑΟΚ να τους εξηγησει τί;Οτι ο Γουμενος δε του αφησε επιλογη;Οτι το περιβαλλον του και ο μανατζερ του(που ειναι και κουμπαρος του) τον πιεζαν να υπογραψει στον Παναθηναικο;Οτι η κατασταση στον ΠΑΟΚ ηταν τοσο αρρωστη που πολυ πιθανως να κατεστρεφε ακομα και την καριερα του;Η Θεσσαλονικη ανεκαθεν χορευει στους ρυθμους που θελουν καποιοι να χορευει.Και το ιδιο εγινε και στο θεμα Σαλπιγγιδη οπου ο κοσμος δεν εμαθε ποτε τη σωστη διασταση του ζητηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/4/09, 6:24 μ.μ.

    Ο Σαλπιγγιδης εχει συμβολαιο με τον Παναθηναικο και το τιμαει διοτι ειναι ενας πολυ καλος ποδοσφαιριστης.Το αν επιστρεψει στον ΠΑΟΚ δεν εχει να κανει ουτε με το αν ειναι ΠΑΟΚτσης ουτε τιποτα.Εχει να κανει με το αν χρειαζεται ο ΠΑΟΚ εναν τετοιο ποδοσφαιριστη.Ουτε προδοτης υπηρξε ποτε,ουτε μεσσιας,ουτε σημαια.Η προσωπολατρεια εχει καταστρεψει αυτη την ομαδα.Με εξαιρεση το Ζαγορακη και τον Πρελεβιτς δε νομιζω οτι υπαρχει αλλος στη συγχρονη ιστορια του ΠΑΟΚ ωστε να μπορει να επωμιστει αυτο το ρολο.
    Ο ΠΑΟΚ προσπαθει αν γυρισει σελιδα.Προσπαθει να μεγαλωσει σαν ομαδα και σαν συλλογος διχως λεφτα και κυριως διχως τις εμμονες του παρελθοντος.Η προσωπολατρεια ειναι μια αρρωστεια που τον τυρανναει ακομα.Το ειδαμε και φετος με τον Μουσλιμοβιτς και τον Παμπλο Γκαρσια.Δε μπορει ο Ζαγορακης να λεει «το ποταμι δε γυριζει πισω» και ο κοσμος του ΠΑΟΚ να το γυριζει.Δε γινεται οι κανονες να ισχυουν για ολους ΕΚΤΟΣ απο τον κοσμο.Δε γινεται να ζηταμε σαν αφελεις να μας χαιδευουν τ αυτια σε ολες τις εκφανσεις και στους τομεις της ζωης μας,συμπεριλαμβανομενου του ποδοσφαιρου και της ομαδας που αγαπαμε.Ευτυχως ο Ζαγορακης εχει αποδειξει οτι ΔΕΝ εχει ως κριτηριο την αντιμετωπιση του κοσμου του ΠΑΟΚ και βαδιζει συμφωνα με το συμφερον της ομαδας και οπως κρινει εκεινος και οι συνεργατες του καλυτερα.Ειδαλλως θα ειχε ΑΠΟΛΥΣΕΙ το Σαντος περσι οταν ολη η Τουμπα ζηταγε την κεφαλη του επι πινακι.Ειδαλλως θα κρατουσε τον Παμπλο Γκαρσια ο οποιος λατρευεται επειδη χτυπησε(!) τον Διογκο και ο ΠΑΟΚ εχασε!!!
    Ο ΠΑΟΚ πρεπει να γυρισει σελιδα και ο κοσμος του πρεπει να ωριμασει.Ο Ζαγορακης,ο Μανδρινος,ο Βιολιδης,ο Βρυζας,ακομα μαθαινουν.Εχουν πολυ δρομο μεχρι να βρουν τις λυσεις.Κυριως ομως πρεπει να μαθει ο κοσμος του ΠΑΟΚ να αξιολογει τις προτεραιοτητες του.Να μην εχει επιλεκτικη μνημη και να μην επιζητει σασιρμαδες και να κανει βλαχομαγκιες.
    Ο ΠΑΟΚ θα επιστρεψει μονο οταν ο κοσμος του ωριμασει και μαθει να συμπεριφερεται σαν κοσμος αναλογος του μεγαλειου της ομαδας που υποστηριζει.Διοτι παραδειγματα οπως του μπασκετ ας πουμε ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προσφατα.Παραδειγματα με τον κοσμο να κανει «ντου» για να μπει στην 6 και στην 7 επειδη εκδιωχθηκε απο την 4α ειναι επισης ΠΡΟΣΦΑΤΑ.
    Εκει πρεπει να αποδειξει το κριτηριο του ο κοσμος του ΠΑΟΚ και οχι στις επιλογες ποδοσφαιρστων και στη διαχειριση της ομαδας,Υπαρχουν αλλοι ανθρωποι που πληρωνονται γι αυτη τη δουλεια.
    Ο Σαλπιγγιδης καλως να γυρισει διοτι ειναι καλος ποδοσφαιριστης και ασφαλως δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με τις περιπτωσεις Νικοπολιδη και Κωνσταντινου οπως γραφει ο φιλος πιο πανω.Ουτε καν με την περιπτωση Κουδα δεν εχει σχεση ο οποιος κατεβηκε «ανταρτικο» στην Αθηνα αλλα στη συνεχεια ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ με την ομαδαρα του 70 και αφησε παρακαταθηκη την καλυτερη ομαδα στην ιστορια του συλλογου.
    Ο ΠΑΟΚ βυθιστηκε ΚΑΙ εξ αιτιας του κοσμου του.Οπως μεγαλουργησε ΚΑΙ εξ αιτιας του κοσμου του στο παρελθον.
    Οι εποχες ομως αλλαξαν και πλεον το ποδοσφαιρο ειναι τελειως διαφορετικο απ οτι ειχε μαθει ο κοσμος της Θεσσαλονικης.Και ο Ζαγορακης κανει μια παρα πολυ μεγαλη προσπαθεια να το εμφυσησηει αυτο στον ΠΑΟΚτση.Αν το καταφερει τοτε πραγματικα ο ΠΑΟΚ θα ξαναγινει μεγαλος και θα τον θαυμαζει ολοκληρη η ποδοσφαιρικη Ελλαδα.
    Μεχρι τοτε ομως ο δρομος ειναι μακρυς και δυσκολος.Και κυριως θελει ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ.
    Ο Σαλπιγγιδης ειναι ενα στοιχημα για τη νοοτροπια του ΠΑΟΚτση.Ειναι μια ενδειξη για το αν ο ΠΑΟΚτσης μπορει ν αλλαξει και να γυρισει σελιδα ή να μεινει κολλημενος στο παρελθον.
    Εγω πονταρω στο μεγαλειο του ΠΑΟΚ γιατι θελω να ειμαι αισιοδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο το κείμενο φιλε zastro αλλα θα μπορουσε να γραφεί στο blog κανονικά, και όχι σα σχόλιο με τίτλο ''κομπλεξικοί παοκτσήδες'' η' ''είστε φυτά και λέτε ότι σας πουν οι δημοσιογράφοι''.
    Δε θα σχολιάσω περισσότερο αυτά που λες διότι η αλήθεια είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει και όχι η μισή αλήθεια που λες εσύ.
    Υ.Γ.Νομίζω ότι είναι μεγάλη ανοησία τα λεγόμενα σου για τη θύρα 4.Δεν ξέρεις απολύτως τίποτα σε αυτό το θέμα και την προσπάθεια που έγινε φέτος από το Ζαγοράκη και τους συνδέσμους.¨Ασε να ξέρουμε κάτι παραπάνω εμείς που πήγαμε σε 15 ματς φέτος στην τούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/4/09, 6:01 π.μ.

    Αυτο καταλαβες απο το σχολιο μου; Οτι θεωρω κομπλεξικους ολους τους ΠΑΟΚτσηδες;

    Υ.Γ.Ρωτησε και μαθε για τη Θ4.Οχι για τη σημερινη μορφη της με τις βλαχομαγκιες,αλλα για το παρελθον της.Εχεις δικιο.Δεν εχω ιδεα τί γινεται πλεον στην Τουμπα,πολυ απλα διοτι για μενα δεν υπαρχει πλεον Τουμπα οπως την ηξερα εγω.Ο Ζαγορακης εκανε πολλες προσπαθειες και σου ανεφερα χαρακτηριστικα οτι εκεινοι που εκδιωχθηκαν απο την 4 και την 4α,βρηκαν καταφυγιο στην 6 και στην 7.
    Τελος παντων δεν εχει σημασια.Στη διακριτικη ευχερεια του καθενος να κρινει τα γραφομενα και τους χαρακτηρισμους αμφοτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου δεν ξερεις τη γινεται στην 4 και 4Α φετος,τοτε προσπαθησε να αποφευγεις χαρακτηρισμους του τυπου ''βλαχομαγκιες''..το να προσπαθουν να μπουν 100 ατομα χωρις εισιτηριο δε θα ''σκεπασει'' τους 8.000 που γεμιζουν την 4 καθε κυριακη και την υπερπροσπαθεια των παιδιων απο τους συνδεσμους για να εξαληφθουν αυτα τα φαινομενα.
    Επαναλαμβανω οτι ειναι καλυτερο να λες ολη την αληθεια και οχι τη μιση...ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/5/09, 3:26 π.μ.

    Τί εγινε sardelas4; Κι ο Ζαγορακης που συναντησε τα προεδρεια των συνδεσμων «δεν ξερει τί γινεται στην 4 και στην 4Α»;;;Κι αυτος τη «μιση αληθεια» ειπε;;;
    Κι ο Ποικιλιδης ανοητος; Κι ο Αθανασιαδης ανοητος;
    Αλλα ξεχασα...Οπως και για σενα,ετσι και για τους συνδεσμιτες το θεμα ητανε ο Σαλπιγγιδης...
    Για τις βλαχομαγκιες ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.Και γι αυτο τους ειπε ορθα-κοφτα ο Προεδρος του ΠΑΟΚ οτι θα επιστρεψει η αστυνομια.Για να τελειωνει το παραμυθακι.
    Το ΤΕΛΟΣ λοιπον δε το λεω εγω και πολλω δε εσυ.
    Το ειπε ο Ζαγορακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/5/09, 12:44 π.μ.

    Sardelas4 λυπάμαι αλλά δεν πιστεύω να μιλούν έτσι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες.Διαβάζω τα κείμενά σου και μου δείχνουν στενομυαλιά.
    Εύα (Πανάθα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να είμαι στενόμυαλος διότι με αρέσει η ισονομία και θα ήθελα το ποδόσφαιρο να γίνει λίγο πιο ρομαντικό..Κάθε κριτική είναι ευπρόσδεκτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή