Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Μπούφο γερά και ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!



Αυτό το post δεν είναι σαν τα άλλα. Αυτό το post ανεβαίνει για να αυτοαποθεωθούμε. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ(δεν είμαστε τέτοιοι), αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνουμε. Το blog από το Σάββατο 11/4 γιορτάζει, άρα γιορτάζουμε και μεις. Το περασμένο Σάββατο το boufos7.blogspot.com έκλεισε ένα χρόνο στον διαδικτυακό χώρο. Ακριβώς ένα χρόνο πριν(και 2 μέρες μωρέ εντάξει ώχουουουουουου), η αφεντιά μου συνειδητοποίησε ότι καυλάντα που μοιράζεται είναι διπλή καυλάντα κι έτσι είπε ν' αρχίσει να γράφει τις βλακείες που σκέπτεται και λέει με τους φίλους του. Και ποιο θέμα είναι καταλληλότερο για καυλάντα πέρα από τα αθλητικά; Εντάξει είναι κανά-δυο ακόμα αλλά επειδή λατρεύω τον αθλητισμό είπα να κάνω πλάκα με αυτό που μ' αρέσει. Βέβαια, απόλυτοι δεν είμαστε ποτέ, άνθρωποι αυτοαποκαλούμαστε, υπήρξαν και στιγμές που προσπαθήσαμε να μιλήσουμε και σοβαρά για μπάλα ή μπάσκετ ή ακόμη να κάνουμε και πλάκα με άλλα θέματα. Αυτό είχα στο μυαλό μου όταν ξεκίνησα να γράφω και νομίζω πως αυτό πάνω-κάτω κάνω τις 365 ημέρες που έχουν περάσει από τότε. Από το πρώτο κιόλας post προσπάθησα να δώσω την εντύπωση ότι γελοίος μπορώ να γίνω για την μπάλα αλλά κάφρος με την κακή ένοια του όρου ποτέ. Ήθελα να δω πόσοι είμαστε όλοι εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και το δείχνουμε όχι παίζοντας ξύλο ή βρίζοντας αλλά κάνοντας χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Ήθελα να δω πόσοι είναι όπως εγώ. Σκεπτόμουν ότι ακόμη κι αν δεν διαβάζει κανένας το μπλόγκ, τουλάχιστον θα έκανα καλό στον εαυτό μου γιατί όποτε γράφω εδώ, μού φτιάχνει το κέφι. Τη δύναμη όμως την παίρνεις όταν έχεις έστω κι ένα καλό σχόλιο. Τριακόσια αρνητικά να είχα κι ένα μόνο θετικό, θα συνέχιζα να γράφω γιατί υπάρχει κι άλλος σαν κι εμένα που δε με ξέρει άλλα σκέφτεται μέσες-άκρες όπως εγώ. Μακρυγόρησα λίγο αλλά ήθελα να σας δώσω να καταλάβετε πως λειτουργώ και για να δείτε γιατί ακόμη κι όταν διάβαζα κάποιο άθλιο(ακόμη και για τη δική μου αισθητική άθλιο δηλαδή) άρθρο μου, δεν ξενέρωνα καθόλου αλλά συνέχιζα απτόητος.
Με τον καιρό ήθελα να βάλω κι άλλους ανθρώπους σε όλο αυτό . Πρώτα έβαλα τον κολλητό μου που είναι περίπου σαν κι εμένα, τον CostinhoAlexandro αλλά αυτός γράφει όποτε δεν έχει προβλήματα και γκρίνια η ΑΕΚ...
Μετά από λίγο καιρό, άρχισα να μιλάω με το συμπαθέστατο ΠΑΟΚι Σαρδέλα και είπα αυτή την τρέλα που σε μερικές περιπτώσεις αγγίζει τα όρια του προκλητικού αλλά πάντα με ένα τόνο αυτοσαρκασμού τη θέλω όπως και δήποτε στο blog μου. Η πρόσκληση έγινε, το τρελοΠΑΟΚι δέχτηκε και όταν του ζήτησα να γράψει κάτι για τον ένα χρόνο του blog, έγραψε αυτό:


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑI BOUFIKA
Λίγα λόγια για το blog:το blog του μπούφου είναι πολύ καλό και χρόνο με το χρόνο θα βελτιώνεται με τις τρομερές ιδέες του δημιουργού του και των φανταστικών συνεργατών του.Ένα blog το οποίο αναφέρει διάφορα γεγονότα αθλητικά και μη,με αρκετή δόση χιούμορ και με σοβαρό ύφος όπου είναι αυτό απαραίτητο.

Λίγα λόγια για το μπούφο:το μπούφο7 τον άκουγα στο ραδιόφωνο και είχα πει στο εαυτό μου ότι αυτόν θέλω να τον γνωρίσω(χωρίς ίχνος ψεύδους,κάτι το οποίο δεν του το έχω πει).Τον είχα συμπαθήσει πολύ μέσω των τηλεφωνημάτων του,διότι κατάλαβα ότι είναι ένα παιδί με τρομερή αίσθηση του χιούμορ και βλέπει κάπως διαφορετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο από μένα.

Η γνωριμία μου με το μπούφο:Μέσω του facebook και του γρουπ της εκπομπής 12 και 1 γνωριστήκαμε με το μπούφο7 και οι προβλέψεις που έκανα για αυτόν από τα τηλεφωνήματα του αποδείχθηκαν σωστές.

Η πρόταση:κάποια μέρα καθώς μιλούσαμε στο msn με έκανε την πρόταση να γράφω στο blog του.Την πρόταση την αποδέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη διότι το blog έχει αρκετή δόση τρέλας και αθλητισμού δύο στοιχεία που με χαρακτηρίζουν.

Γιατί γράφω:γράφω διότι με αρέσει πολύ να εκτίθομαι και να με κράζει πολλές φορές ο λαός.Κυριότερος λόγος είναι ότι σε ένα blog που ο αριθμός 7 είναι στον τίτλο του (θύρα 7) πρέπει να υπάρχει και μία άλλη άποψη,μία άποψη ίσως πιο κάφρικη αλλά 100% ΠΑΟΚτσίδικη.Ελπίζω να μην έρθει το χαρτί της απόλυσης και να συνεχίσω να γράφω για πολλά χρόνια ακόμη.

ΕΥΧΕΣ:Χρόνια πολλά σου blog...Ελπίζω να συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη και με το χιούμορ του να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε και με την σοβαρότητα του να τους προβληματίζει.Ελπίζω σε 365 μέρες να είμαστε γεροί και υγιείς και να κάνουμε νέες ευχές.

Τα σέβη μου κυρίες και κύριοι και χρόνια μας πολλά,με τιμή sardelas4...



Τον ευχαριστώ πάρα πολύ κι ελπίζω να μπορέσω να τον υποστώ γι' αρκετό καιρό ακόμη.
Τελευταίο(χρονικά) μέλος της ομάδας είναι ο Zastro, ένας άνθρωπος λίγο μεγαλύτερος από τους υπόλοιπους 3 μας που μας δίνει τα φώτα του σε πιο σοβαρά θέματα αν κι επαναλαμβάνω το χιούμορ του είναι πολύ καλό. Για να είμαι ειλικρινής όταν του πρότεινα να γράψει στο blog περίμενα να ποστάρει άρθρα που θα έβγαζαν πολύ γέλιο, αλλά ίσως μ' αρέσει καλύτερα έτσι γιατί αποκτάμε πολυθεματικότητα και ακούμε απόψεις που νομίζω πως πρέπει ν' ακούγονται. Ο ίδιος με το δικό του ξεχωριστό στυλ έγραψε αυτά με την ευκαιρία των γενεθλίων:


Αντί ευχολογίου για το boufos7.blogspot.com:
"Έτσι, εμείς που βγάζουμε πάντα το φίδι απ' την τρύπα για τους άλλους, θα μπορούμε επιτέλους να σκεφτούμε και τον εαυτό μας. Να χτίζουμε σπίτια που να ανήκουν σε μας...να ζούμε μια ζωή που θά 'ναι ολότελα δική μας. Να ζούμε σαν ολοκληρωμένοι άνθρωποι τέλος πάντων. Να ζούμε σ' έναν κόσμο όπου η επιθυμία σου να γελάσεις, ξεσπάει από μέσα σου σα γιορτή, η επιθυμία να παίξεις και να γιορτάσεις...κι επιτέλους να κάνεις μια δουλειά που να σ' ευχαριστεί...σαν κανονικοί άνθρωποι κι όχι σαν ζώα που ζουν και υπάρχουν χωρίς χαρά και φαντασία.
Ένας κόσμος όπου μπορεί κανείς να δει ξανά ότι υπάρχει ακόμη ένας ουρανός...τα λουλούδια που ανθίζουν...ότι ακόμα υπάρχει άνοιξη...και τα κορίτσια που γελούν και τραγουδούν. Και όταν μια μέρα πεθάνεις, δε θα πεθάνεις σα γέρος, πεταμένος σα στιμένη λεμονόκουπα, αλλά σαν άνθρωπος που έζησε ελεύθερος κι ευχαριστημένος μαζί με τους άλλους ανθρώπους..."
*Dario Fo (όχι, δεν το είπε ο Νίκος Αναστόπουλος)Αν ο κόσμος ήταν γεμάτος από...Μπούφους, τοτε υπάρχει ελπίδα.
Καλή συνέχεια boufos7, CostinhoAlexandro, sardelas4 και όλοι όσοι έχετε χιούμορ και διαβάζετε αυτό το blog.
Life’s too short to waste on things you don’t enjoy doing.
Saludos amigos :)



Αντί για επίλογο να ευχαριστήσω όοοολους εσάς που μας έχετε επισκεφθεί έστω και μια φορά και φυσικά τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη που στήριξε στις αρχές πολύ, όπως και τον δημιουργό του group "dwdeka kai ena" στο facebook, Νίκο Νικολάου για τη διαφήμιση που μας παρέχει χωρίς μάλιστα να έχουμε μιλήσει μαζί ποτέ. Άντε και του χρόνου(πρώτα ο Θεός) θα 'μαστε πιο εορταστικοί

10 σχόλια:

  1. vrefotrelares7...13/4/09, 9:36 μ.μ.

    ...Χρόνια πολλά στο blog σας παιδιά...Να είστε καλά και να συνεχίσετε έτσι με αυτή την τρέλα που έχετε μέσα σας!!!Και εμείς είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε!!!Άντε και του χρόνου........:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/4/09, 1:37 μ.μ.

    pote perase enas xronos vre paidia;
    ante xronia polla kai pws na'sto pw vre aderfe...
    an auto to blog htan swlhna 8a'tan fasoplast!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά blog-boufo!!!
    Αν και πανάθα συμπαθώ πάρα πολύ το boufo(7) από όταν πρωτοέστελνε μηνύματα στην εκπομπή...
    Συνεχίστε έτσι...
    Ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. HLIAS 7 O SALONIKIOS..20/4/09, 5:32 μ.μ.

    me boufo kai sardela to blog mas einai trela!!!
    XRONIA POLLA BLOG!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστούμε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρονια πολλα μπουφε με την παρεα σου,ειδες για καυλαντα αρχισες εναν χρονο εφτασες.αντε συνεχιστε ετσι παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/4/09, 12:01 π.μ.

    Χρόνια Πολλά για τα γενεθλειά σου!!!
    Εύχομαι στη συνέχεια να εντυπωσιάσεις τον εαυτό σου boufos7.blogspot.com
    Eva (PAO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/4/09, 7:25 π.μ.

    Pleon eisai enas thrylos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/4/09, 12:19 π.μ.

    Επεσε βαρυ το αρνακι και δεν ανανεωνωμεν το ιστιολογιον κυριε Boufo????

    ΑπάντησηΔιαγραφή