Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ...


Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά..Αντε να πω καλησπέρα και στον διευθυντή μου και ας μην ανήκει όπως θα αντιληφθείτε σε αυτή την κατηγορία.
Δέχτηκα μία άνανδρη επίθεση από τον διευθυντή μου μέσω του blog ο οποίος μίλησε για σιωπηρές τιμωρίες,αθέτησε όρους του συμβολαίου και έβγαλε τα εν οίκο στο δήμω,και το κυριότερο έκλεισε την παράγραφο του με τη φράση ''πρόσεχε τι γράφεις'',δηλαδή αγαπημένε μου διαβαστή του κειμένου από ότι αντιλαμβάνεσαι υπάρχει λογοκρισία στο blog.
Το κεφάλαιο,δηλαδή ο μπούφος,χτυπάει τον ταπεινό εργάτη,τον ρίχνει την ψυχολογία,τον φέρεται σα σκουπίδι,τον θέλει δηλαδή προσωπικό του δούλο για να περνάει τις απόψεις του.Αυτές οι απειλές του όμως εμένα δε με αγγίζουν,θα συνεχίσω να εργάζομαι με περισσότερο ζήλο και πάθος καθημερινά και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και ας εναντιώνομαι στα συμφέροντα του διευθυντή μου.
Η εργατική πάλη δε σταματάει.
Ο λαός θα νικήσει.
Κάτω η πλουτοκρατορία.
Οχι στα αφεντικά που πίνουν το αίμα του εργάτη.
Αγαπημένε μου διαβαστή,δηλώνω αυτή τη στιγμή ότι θα ξεκινήσω την συνδικαλιστική μου δράση στο blog,όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
Κλείνοντας το κείμενο μου δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη φράση ''βορειοελλαδίτης'',φράση με την οποία ανακαλύπτουμε και μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του μπούφου,ανακαλύπτουμε δηλαδή ότι είναι ρατσιστής και προσπαθεί να διαχωρίσει την ελλάδα στα δύο,σε βορρά και νότο. ΤΡΑΓΙΚΟ...Πρέπει να αποδεχθείς επιτέλους διευθυντά μου ότι όλοι είμαστε ελληνες και έχουμε ίσα δικαιώματα.
Υ.Γ.Αν συνεχιστεί η λογοκρισία στο blog θα αναγκαστώ να απευθυνθώ στον πρόεδρο της ΕΣΥΕΑ κύριο Πάνο Σόμπολο για να λυθεί το θέμα,ειδάλλως θα λύσουμε τις διαφορές μας στα δικαστήρια...

12 σχόλια:

  1. Μετά φταίω εγώ... Αν βρεις πρόεδρο της ΕΣΥΕΑ σφύρα μου κλέφτικα και βορειοελλαδίτικα... ΕΣΗΕΑ είναι άχρηστε υπάλληλε μου.
    Ώστε ρατσιστής ε; Επειδή σε είπα Βορειοελλαδίτη... Λογικό μου ακούγεται...
    Θα λογόκρινα το άρθρο σου αλλά εκτείθεσαι τόσο μ' αυτό, που θα το αφήσω να δουν όλοι τα πισώπλατα μαχαιρώματα που δέχομαι από άτομα που εγώ ο ίδιος προσπάθησα να αναδείξω...
    Θα εισηγηθώ στην ΕΣΗΕΑ μια μικρή διακοπή συμβολαίου για να βάλεις μυαλό. Σ' ευχαριστώ που μ' έκανες να νιώσω αφεντικό έστω κι εδώ γιατί δεν πρόκειται να γίνω ποτέ.
    Ήδη κουράσαμε πολύ ας αποφασίσει η δικαιοσύνη και ο Χρήστος ως δικηγόρος ας βάλει ένα τέρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/09, 5:35 μ.μ.

    kala de ntrepesai ligo sardela?
    to mono tragiko s'auto to blog eisai esu!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/4/09, 7:45 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/09, 8:30 μ.μ.

    Ηρεμία...
    Σαρδελλα δε γνωριζόμαστε,αλλα νομιζω οτι το χιουμορ σου εχει και ψηγματα διαμαρτυριας.
    Ουτε τραγικος εισαι,ουτε λογοκρινεσαι.Απλως κι εσυ κι εγω ειμαστε φιλοξενουμενοι σ αυτο το χωρο και οφειλουμε να βαδισουμε συμφωνα με καποιους κανονες σεβομενοι τον ανθρωπο που μας φιλοξενει.
    Το «Βορειοελλαδιτης» ειναι χαρακτηρισμος οσο ειναι και το «Ηπειρωτης» ή το «Κρητικος».
    Κατα τα λοιπα εκλαμβανουμε το αρθρο ως χιουμοριστικο και θα παρακαλουσα σχολια οπως το παραπανω απο τον ανωνυμο να παραλειπονται απο τους φιλους αναγνωστες διοτι μια παρεα ειμαστε και δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε με τα γραφομενα ολων.
    Οταν δεν μας αρεσει κατι ειναι προτιμοτερο να το προσπερναμε ή να κανουμε μια εμπεριστατωμενη κριτικη,παρα να χρησιμοποιουμε αφοριστικους ορους.
    Δεν το παω παρακατω διοτι ο αμφιτρυων του μπλογκ θα θυμωσει.
    Τους χαιρετισμους μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δικαστήριο απεφάνθη.. Οι διαφορές μας θα λυθούν σε μια παρτίδα τάβλι...
    Ο μοναδικός κανόνας για να γράψει κάποιος σ' αυτό το blog είναι να δεχτεί ότι δεν υπάρχει κανένας κανόνας. Θα συνεχίσουμε τον τσακωμό άλλη φορά, ανεβάζει τα νούμερα...
    Ανώνυμε προφανώς κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να λέει ότι θέλει, αλλά ο Σαρδέλας είναι επιλογή μου και τον στηρίζω μέχρι τέλους... Άλλωστε είναι κι αυτό μέρος της πλάκας που κάνουμε έστω κι αν μέσα απ' αυτή περνάμε και αυτό που θέλουμε όπως λέει και ο Χρήστος. Μερικές φορές όμως ο τρόπος είναι πιο σημαντικός από το ίδιο το νόημα... Τέλος, αν κάποιος λέει τραγικό κάποιον που διάλεξα εγώ είναι σα να λέει τραγικό και μένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σαρδέλας 48/4/09, 9:50 μ.μ.

    οκ αγαπητέ μπουφε...θα τα πούμε στα Ιωάννινα,στην έδρα σου με τον κόσμο υπερ σου,μία παρτίδα τάβλι στα 7..τα παιχνίδια του ταβλιού ειναι πόρτες,πλακωτό και φεύγα...κάνε προπόνηση και σε έρχομαι για το ματς του αιώνα..
    ανώνυμε βάλε το ονομά σου μη ντρέπεσαι...
    zastro φίλε μου,εννοείται πως κάνουμε χιούμορ κάπως καυστικό μερικές φορές αλλα δεν πειράζει..τα σέβη μου κυριοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρεφοτρελάρες79/4/09, 3:45 μ.μ.

    Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζουμε στο blog του boufou7...Θέλουμε να πούμε με αυτόν τον τρόπο στον κ.Ανώνυμο πωσ η παρουσία του Σαρδέλα4 δεν είναι το πιο τραγικό που υπάρχει σε αυτό blog,γιατί συμπληρώνει την τρέλα και τις γνώσεις και του boufou7 και των υπολόιπων που γράφουν σε αυτό το blog...'Aλλωστε το κείμενο κρύβει πολλές αλήθειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητές βρεφοτρελάρες7 καλώς ήρθατε στο blog..με μεγάλη χαρά σας υποδέχομαι πρώτος στο blog..ελπίζω να συνεχίσετε τα σχόλια σας και να διαβάζεται τα γραφόμενα μας..τα φιλιά μου και τα χαιρετίσματα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/4/09, 9:12 μ.μ.

    ntaks...dhmokratia exoume.
    omws sta teleutaia arthra tou sardela mono xioumor de brhka...
    to lew san fan tou blog, gia na kserete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ.Ανώνυμε....και βέβαια έχουμε δημοκρατία και βέβαια ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του,κανείς δεν είπε το αντίθετο...Αλλά μάλλον δεν βρήκατε χιούμορ στα κείμενα του Σαρδέλα4 λόγω του ότι δεν τον έχετε γνωρίσει από κοντά και ίσως για αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε το ύφος και το στυλ του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μεσιε ανώνυμε,όλα καλά,δεν έχω το χιούμορ το οποίο θα σε κάνει να γελάσεις...δεν πειράζει..εμένα με λενε sardela εσύ θα μας πεις ποιος είσαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλα τέλος λέμε. Πάμε παρακάτω...
    Αμέσως εσείς δικηγορίνες του Σαρδέλα, μη χάσετε δευτερόλεπτο...
    Σαρδέλα μην το συνεχίζεις, ανώνυμε μην απαντάς..
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή