Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Pablo Garcia VS Karembeu


Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο Ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο,ο Pablo Garcia την γράφει ακόμη.Κοινά στοιχεία των δύο αρκετά,ίδια θέση-ίδιος ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς-ίδιο πάθος-ίδια ποιότητα.
Και οι δύο έχουν απασχολήσει τον αθλητικό δικαστή για κάποιες ενέργειες μη ποδοσφαιρικές που έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου.Ο μεν Karembeu χτύπησε τον Οκκά και τον Καφέ σε παιχνίδι Ολυμπιακού-Π.Α.Ο.Κ. και ο δε Pablo Garcia χτύπησε τον Diogo σε παιχνίδι Ολυμπιακού-Π.Α.Ο.Κ. επίσης.
Η κίνηση του Karembue τιμωρήθηκε με την εξοντωτική ποινή της μίας αγωνιστικής,ενώ ο Pablo Garcia τιμωρήθηκε με το ''χάδι'' των τεσσάρων αγωνιστικών.
Άραγε οπαδοί του Ολυμπιακού γνωρίζετε την λέξη ισονομία?
Έχετε αντιληφθεί την σαπίλα του συστήματος?
Δυστυχώς ή ευτυχώς δε θυμάμαι την αντιμετώπιση που είχε λάβει ο Γάλλος χαφ του Ολυμπιακού από τους δημοσιογράφους,αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπήρχαν αντιδράσεις του τύπου ''δολοφόνος'',''να τον απελάσουμε''.... κ.τ.λ.
Το κείμενο αυτό είναι για αυτούς τους οπαδούς που έχουν επιλεκτική μνήμη και δεν κοιτάνε την κατσίκα τη δική τους,παρά μόνο αυτή του γείτονα.
Τέλος,ίσως το πρόβλημα αυτών που ασχολούνται με τον Pablo Garcia πρέπει να είναι το γεγονός ότι ο Ουρουγουανός παίκτης δεν αγωνίζεται στην ομάδα τους,λυπούμαστε πολύ για αυτό αλλά δεν αντέχουμε άλλο την προπαγάνδα σας ''μεγαλοεξυγιαντές'' του ποδοσφαίρου.Έρχονται δύο παιχνίδια σε καραισκάκι και τούμπα,ελπίζω να λείψουν τα επεισόδια προς τους ποδοσφαιριστές και τα ''μπερδεμένα''(πο λόγο της προπαγάνδας μισούν τον Pablo Garcia και Diogo) να μείνουν εκτός γηπέδου..

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/2/09, 12:04 π.μ.

    den exw para na simfwnisw me ti diapistwsi sou...alla kalws i kakws to pws leitourgei to elliniko podosfairo kai t pws antimetwpizetai o olympiakos den einai kati to kainourio k to xeroume oloi...to kako einai oti oli afti i propagandistiki katastasi fernei to paok antimetwpo me mia simantiki apwleia en opsei krisimwn paihnidiwn...as elpisoume ola na pane kat' efhin...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ksesallwste paokia...
    sardela eisai ena vhma prin thn apolush... h thesh sou einai episfalhs... dexomai pieseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καρεμπέ τιμωρήθηκε αρχικά με ποινή 5 αγωνιστικών, ο Ολυμπιακός ζήτησε να μειωθεί στις τρεις και ο αθλητικός δικαστής την κατέβασε στη μία, ζητώντας ταυτόχρονα από τον Καρεμπέ να πει γιατί επιτέθηκε στον Οκκά (ο Καρεμπέ αρνήθηκε, λέγοντας πως εάν πει, θα τιμωρούνταν και ο Οκκάς). Τότε το σύνολο του μη Ολυμπιακού τύπου έγραφε άρθρα στο πνεύμα "όποιος τρώει ψωμί πρέπει να το σέβεται".

    Η ουσιώδης διαφορά ανάμεσα στις ποινές Γκαρσία και Καρμπέ, είναι πως έχουμε μείνει με την εντύπωση πως ο Καρεμπέ δεν κυνήγαγε τον Οκκά στα πλαίσια ενός ποδοσφαιρικού τσαμπουκά, αλλά στα πλαίσια ρατσιστικού σχολίου, κάτι εντελώς διαφορετικό από την περίπτωση Γκαρσία-Ντιόγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SARDELA
    IREMA!!! OLA TA KALA PAIDIA EXOUN MAZEYTEI STIN TOYMPA KAI EMEIS OI GAVROI ZILEVOUME!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/2/09, 10:30 μ.μ.

    Ta kala paidia ta exei mono o panathinaikos!!!!
    Sardeles kai gavroi hsyxa!!!!!
    Eva (Panatha)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/2/09, 10:53 μ.μ.

    Epi ths ousias milame gia kala paidia.
    Gi afto den sas xesinerizomai. Kai tha einai akomh kalitera an taisoun avrio merika mpalakia ton Olympiako.H evdomada pou erxetai einai ths tyrinhs h epitrepetai kai o gavros?
    Eva

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύα Πανάθα φρόνιμα με τις τυρινές και τους γαύρους... Άσε και μας να χαρούμε λίγο, έστω και για το μπάσκετ, έστω και για 2 ποντάκια γιατί τώρα τελευταία πολλές πίκρες... Στην μπάλα το ματς ήταν η ιστορία όλης της χρονιάς...
    Σαρδέλα, ο Ντιόγκο πάλι δεν ανεβαίνει Τούμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/3/09, 12:34 π.μ.

    Δεν πρόλαβα να φάω γαύρο και τώρα μπήκε η σαρακοστή...Ας μην σας τον στερήσω όμως, γιατί αν κάνετε εσείς αυτή την εποχή νηστεία θα πάτε μάλλον για μεσογειακή!!!! Τι φίλαθλοι είστε εσείς ρε παιδί μου!!!!Μάλλον δεν αγαπάτε την ομάδα. Κάντε τους.. ενέσεις, κομπρέσες, βεντούζες(οχι κοφτές,γιατί θα επιδεινωθεί η κατάστασή τους)δεν μπορώ να τους βλέπω να πέεεεεφτουουουν.
    Καλά που σας κάναμε μία τονοτική στο μπάσκετ.
    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/3/09, 1:15 π.μ.

    nikos kerkyra..ore glentiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!sardela keep going.....mpoufo eleossssssssssss auta eixa na pw

    ΑπάντησηΔιαγραφή