Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Διπλό στο Μιλάνο, εγκεφαλικό στον Πειραιά...

Έλα μωρη Πανάθα!!! Έλα μωρη ΕΥΡΩ-Πανάθα!!! Το κάνες πάλι το θαύμα σου. Ο μάστορας των ευρωπαϊκών διπλών στην Ελλάδα έκανε χθες ένα από τα μεγαλύτερα όλων. Η ομάδα που με έκανε να μεγαλώσω με παιδικά τραύματα τέλη δεκαετίας του '90 και αρχές της νέας χιλιετίας, κάνοντας συνεχώς καλές ευρωπαϊκές πορείες. "Γιατί αυτοί κι όχι η ομάδα μου", αναρωτιόμουν αλλά η απάντηση που έπαιρνα ήταν: "μην ασχολείσαι, αφού στην Ελλάδα είμαστε κυρίαρχοι"...
Και το χθεσινό μού ξύπνησε τέτοιες αναμνήσεις. Βέβαια, μεγαλώνοντας έμαθα να μη φθονώ αυτά που κάνει ο αιώνιος αλλά να τα επιδοκιμάζω και γιατί όχι να παρακαλάω να τον μιμηθεί και ο Ολυμπιακός. Αφού έχουμε το παράδειγμα στη χώρα μας, μόνο να κερδίσουμε μπορούμε απ' αυτό. Έτσι σκέφτομαι τώρα.
Αλλά μη νομίζετε και μέσα στον Ολυμπιακό το βλέπουν πλέον διαφορετικά. Χαίρονται για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟ και δεν το κρύβουν. Δε με πιστεύετε; Για δείτε:



"Ναι, καλά... Έλα πείτε τώρα αλήθεια πόσο ήρθε ο Παναθηναϊκός... Σε λίγο θα μου πείτε ότι σκόραρε ο Σαριέγκι και μάλιστα στο σωστό τέρμα..."


"Αλήθεια είναι;;;!!! Μη μιλάς, μα μαααάσα πρώτα... 11880"


Όπως καταλαβαίνετε ο Ερνέστο μετά στην πρόπονηση ήταν λίγο διαφορετικός:

"Ποιος έβαλε το αυτογκόλ στην Κύπρο με την Ανόρθωση; Τοροσίδης; Βασίλη, άσε το ατομικό. Όχι μόνο παίζεις, αλλά θα παίξεις εκεί μπροστά. Έχω έμπνευση..."


Αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν κάπως διαφορετικός:

"Όταν είπα το καλοκαίρι στον Χρυσικόπουλο να πάρει Ten Cate, δεν εννοούσα τεντόπανα... Και όταν είπα να πάρει Βάσκο, αυτός πήρε τον Βαλβέρδε αντί να μου φέρει τον Σαριέγκι. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνω καμιά απολυσούλα; Μου 'φτιάξα το κέφι μ' αυτό το τελευταίο..."


ΥΓ.: Όποιος βλέποντας τις άνωθεν φωτογραφίες, παρατηρήσει κάτι για τη φόρμα του Βαλβέρδε ή τη γραβάτα του Σωκράτη, εγώ τα παρατάω όλα και πάω να μονάσω στο Βατοπαίδι...

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/11/08, 11:23 μ.μ.

    Απλα κορυφαιος!
    Και συγγνωμη(αν σε πειραξε)το σχολιο μου για το μπουφαν του Λουκα{respect)
    Αν μονασεις,ποιος αλλος θα μας κανει να γελαμε(με την καλη εννοια),περαν της ΕΥΡΩΠΑΝΑΘΑΣ βεβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xexe ...ir8e kai kaliteri apantisi omws simera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/η Ανώνυμος, τι να με πειράξει, όχι όχι. Με μένα τα 'βαλα. Ντάξει δε θα μονάσω, τις έχουμε αποφύγει τις παρατηρήσεις για τις στυλιστικέ προτιμήσεις των εικονιζόμενων.
    Αnyparkte, όντως... Καλό ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή