Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

"Ήμουν και γω στο γεύμα Χρυσικόπουλου!"


Αυτές τις μέρες διαβάσατε τόσα για το περίφημο γεύμα που παρέθεσε ο κ. Χρυσικόπουλος στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού όπου μεταξύ άλλων είπε πράγματα που ήδη έχουν προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις στα αντίπαλα στρατόπεδα. Δεν αμφισβητώ τους φίλους δημοσιογράφους, αλλά εγώ και μόνο εγώ σας έχω με όλες τις λεπτομέρειες τις πραγματικές ατάκες του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στο blog που έχετε συνηθήσει να διαβάζετε αλήθειες και μόνο αλήθειες. Το πώς κατάφερα και ήμουν παρών στο συγκεκριμένο γεύμα μην το ρωτάτε. Απλά απολαύστε τα όσα ειπώθηκαν.

Για Ντιόγκο: "Τον Ντιόγο, τον πιο γρήγορο νέο Ζιοβάνι, τον παικταρά αυτόν, τον ήθελαν 45 ομάδες, 12 ομοσπονδίες, 57 μάνατζερς, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων και 33 Βραζιλιάνες για να τον παντρευτούν. Απλά να πώ ότι ανάμεσα σ' αυτές τις 45 ομάδες ήταν και μια ελληνική. Μη με πιέζετε δε λέω ποια. Μπορώ να βοηθήσω λίγο όμως. Προπονείται στην Παιανία, έχει σήμα το τριφύλλι κι έδρα το ΟΑΚΑ. Α, τα χρώματά της είναι το πράσινο και το άσπρο. Δεν αποκαλύπτω άλλες λεπτομέρειες, καταλαβαίνετε τη θέση μου. Με τις αστραπίαιες κινήσεις μου όμως που λέτε, οι οποίες κράτησαν μόνο ένα μήνα και κάτι ψιλά, κατάφερα να τον ντύσω στα ερυθρόλευκα. Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή προσέγγισα τη μαμά του χωρίς να ξέρω ότι είναι η μαμά του. Είχα πάει για διακοπές στη Βραζιλία και μια μέρα βγήκα για ένα κοκτέιλ με την κυρία Ντιόγο. Με άρεσε από την αρχή και είπα να το προχωρήσω το θέμα. Είχα πάθει ζημιά... Παρεμπιπτόντως ωραία τυροκαυτερή έχουν σ' αυτό το μαγαζί... Τι έλεγα; Α ναι! Μεγάλη καψούρα σας λέω. Της πρότεινα να έρθει να ζήσει μαζί μου στην Ελλάδα. Κι εκεί μου έριξε τη μεγάλη βόμβα. Μου είπε ότι έχει ένα γιο κι ότι δεν μπορεί να φύγει και να τον αφήσει πίσω στη Βραζιλία. Λεφτά έχουμε σκέφτηκα μου είπε ότι παίζει και μπαλίτσα και μάλιστα επιθετικός μια θέση που ψάχναμε παίκτη και όλο τον Αύγουστο έπρηζα τον πρόεδρα να κινηθούμε να πάρουμε αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Τον παίκτη τον φέραμε, η μαμά όμως με παράτησε. Παιδί! Παιδί! Βάλε λίγο Ζαζόπουλο γιατί τα θυμήθηκα πάλι εδώ με τα κολλητάρια μου και σκάλωσα... Φέρε και τίποτα να πιούμε ντε..."

Για Πελετιέρι και Τζιμπούρ: "Τι να τους κάνουμε αυτούς; Ποιοι είναι αυτοί; Εμείς έχουμε καλύτερους και δεν ασχοληθήκαμε πολύ. Νομίζετε ότι δεν μπορούσαμε να τους πάρουμε ότι ώρα θέλαμε; Χοχοχοχο που λέει και το αφεντικό. Αυτά να γράψετε. Τώρα ακούστε πώς έχει το θέμα. Είχαν έρθει κάτι μάνατζερς και μας πρότεινα 2 παίκτες, τον Πελετιέρι και τον Τζιμπούρ. Ετοιμαζόμασταν να κάνουμε κίνηση για την απόκτηση τους αλλά την επόμενη μέρα το πρωί που ξύπνησα και διάβασα εφημερίδες άλλαξα γνώμη. Ο "Πρωταθλητής" έγραφε ότι κινούμασταν για κάποιον Πεζετιέρι και η "Sportday" ότι θέλουμε έναν Τζεμπούρ. Ε λέω δημοσιογράφοι είναι αυτοί,μυρίζουν την μπαλίτσα λιγο καλύτερα από εμένα άρα κάτι θα ξέρουν, ας τους εμπιστευτώ. Και δε μιλάμε για τυχαίες εφημερίδες. Ο "Πρωταθλητής" από τότε που βγήκε μόνο μια φορά έχουμε χάσει το πρωτάθλημα, ενώ η "Sportday" κοστίζει 30 λεπτά πιο πολύ από τις υπόλοιπες άρα είναι πολύ μπροστά... Όλο το καλοκαίρι λοιπόν έψαχνα να βρω αυτούς τους δύο παίκτες, τον Πεζετιέρι και τον Τζεμπούρ. Μπορεί να μην τους βρήκα, αλλά να ξέρετε ότι αυτοί που πήρε η ΑΕΚ είναι απομιμήσεις τους. Μούφες πώς το λένε, μαϊμούδες. Πώς είναι η adibas και η acliclas απομιμήσεις της adidas και η puima της puma, έτσι κι αυτοί οι παίκτες."

Για Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Αυτόν θα μπορούσαμε να τον πάρουμε πολύ πιο φθηνά απ' ότι τον πήραν οι άλλοι. Γιατί δεν το έκανα; Και τι θα είχα να πω σήμερα για τον πολυμετοχικό αν το έκανα; Τώρα λέω ότι πιάστηκαν κώτσοι. Χοχοχοχο..."

Για Χριστοδουλόπουλο: "Είχα συμφωνήσει με τον ίδιο τον παίκτη, τους γονείς του, τους θείους του, την κοπέλα του, το νονό του και το σκύλο του. Εντάξει άφησα τελευταίο τον Ζαγοράκη αλλά θεώρησα ότι δε θα 'χα πρόβλημα να τον πείσω. Έτσι κι έγινε. Την επόμενη μέρα, όμως τον έδωσε στον Παναθηναϊκό. Απ' ότι έμαθα μετά η Λίλη γούσταρε τρελά να πάει ο παίκτης στον ΠΑΟ. Εγώ φταίω που πιο παλιά αγόραζα όλα τα περιοδικά που είχαν γυμνή της φωτοφράφηση..."

Για Κρέσπο: "Από την αρχή είχα πρόβλημα με τη γυναίκα του. Δεν ήθελε ν' αφήσει το Μιλάνο για την Αθήνα. Μέχρι και τον Γεωργάτο της έβαλα να της λέει ότι αυτός δεν έκανε καριέρα στην Ιντερ γιατί του έλειπε η Αθήνα και τα φραπόγαλα που δεν έχει το Μιλάνο. Ακόμη και Σινάνογλου έφερα να κάνει με παρούσα κι εκείνη συνέντευξη στο Γρηγόρη και να τον ρωτάει για γκομενάκια κι αυτοκίνητα που στην Αθήνα είναι καλύτερα. Τίποτα αυτή..."

Για τον αποκλεισμό από το Champions League: "Εγώ ξέρω ότι την ερχόμενη βδομάδα παίζουμε Τρίτη και μας περιγράφει Αλέξης Σπυρόπουλος. UEFA είναι αυτό; Από τα στοιχεία που σας έδωσα εσείς καταλαβαίνεται ότι είμαστε UEFA ή Champions League; Απλά θα έχουμε για μια ακόμη φορά την τιμή να δώσουμε την παρθενική νίκη μιας ομάδας στο θεσμό στο μεταξύ μας παιχνίδι. Παιδί, ξαναβάλε Ζαζόπουλο, θυμήθηκα Χέρενφεϊν, Μόλντε, Μακάμπι και συγκινήθηκα πάλι..."

Για τον προπονητή: "Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονήτη της ομάδας μας, κύριο Λεμονή. Λεμονή είπα; Βαλβέρδε γράψτε αλλά γλώσσα λανθάνουσα..."

Για τον κ. Πατέρα: "Και μεις έχουμε κότερο άλλα δεν κάνουμε έτσι... Χειρότερα κάνουμε. Παιδί φέρε τα μπλουζάκια! Πάρτε ένα ενθύμιο να θυμάστε ότι ήσασταν και σεις στο γεύμα του Χρυσικόπουλου... Παιδί το λογαριασμό! Γρφ΄τα ε; Έχουμε να πάρουμε παίκτες το Γενάρη..."

3 σχόλια: