Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Εκλογές 2009....μπορεί και 2010...και 2011...και 2012!!




Αυτές τις μέρες έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές σε τηλεοράσεις ,ραδιόφωνα και τη νέα μόδα του ίντερνετ και των blogs. Η προπαγάνδες των κομμάτων, οι γελοίες απόψεις τους και η ανοησία ορισμένων ψηφοθηραμάτων που υποστηρίζουν ή αποδοκιμάζουν τους πολιτικούς ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες. Εγώ δεν θέλω να πω κάτι για τους δυο μεγάλους, το ΚΚΕ- ΣΎΡΙΖΑ και τον ΛΑΌΣ καθώς ο καθένας έχει τις απόψεις του, άλλοι παραδοσιακά και άλλοι κατά συνείδηση. Θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό το ανόητο κίνημα που παρά την διαφήμιση που το βοήθησε στις ευρωεκλογές ώστε να βγάλει ευρωβουλευτή, δέχτηκε ισχυρή σφαλιάρα από τον λαό της χώρας, καθώς τα γκάλοπ μιλούσαν για 5 και 6 % , ενώ πήρε 3.1% και μπήκε στην ευρωβουλή ο πατριώτης Τρεμόπουλος ...οπου θα βοηθήσει σίγουρα τις οικολογικές ανησυχίες που μαστίζουν την Ευρώπη.... μιας και μόνο αυτά τα θέματα συζητούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Το κύριο θέμα της κομισιόν είναι τα δάση και η πράσινη ενέργεια-εργασία και όχι η βιομηχανία της Γερμανίας που έχει μειωθεί ή οι μετανάστες που μας στέλνουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες, σαν να είναι η Ελλάδα χωματερή τους(όχι ότι οι μετανάστες είναι σκουπίδια, αλλά έτσι τους κάνει η Ε.Ε. όταν τους στέλνει κατά εκατοντάδες κάθε μέρα στα σύνορα μας χωρίς να μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε..άρα είναι άχρηστοι και πρόβλημα όσο σκληρό κι αν ακούγετε. Όσους μπορεί η χώρα ν απορροφήσει καλώς να ορίσουν). Άλλο θέμα που ασχολείται η κομισιόν είναι η ανακύκλωση....(βεεεεεεεεβαια...)....και φυσικά δεν ασχολείται με τα εξωτερικά θέματα των κρατών-μελών της Ένωσης (Σκόπια, ένταξη Τουρκίας με 110 ευρωβουλευτές (περισσότερους απο όλες τις χώρες)).... όποτε ευτυχώς που είναι ο κύριος Τρεμόπουλος εκεί καθώς σε μια Ε.Ε που κάθε μέρα συζητούν για τν οικολογία και την ανακύκλωση θα αντιπροσωπεύει άξια την Ελληνική άποψη στο Ευρωκοινοβούλιο.
Πραγματικά περιμένω να δω τι θα δηλώσει ο κύριος "Οικολόγος" στο Ευρωκοινοβούλιο για τα άλλα θέματα όχι τα "σοβαρά" οικολογία...κλπ... (που καμία σχέση δεν έχει καθώς το κίνημα των Οικολόγων Πράσινων σε όλη τη Ευρώπη έχει το Οικολογικό περιτύλιγμα και από κάτω κρύβει μια αντιεθνικιστική πολιτική σε κάθε χώρα ξεχωριστά που έχει υποψήφιους ...που πηγάζει βέβαια από την Παγκοσμιοποίηση ΜΙΑ χώρα, ΕΝΑ νόμισμα, ΜΙΑ θρησκεία...) , αλλά για το θέμα Τουρκίας και Σκοπίων που στο site τους τα παρουσιάζουν σαν να ζούν στην εποχή των λουλουδιών και έχουν μαστουρώσει με 2 κιλά μπάφους... λένε λοιπόν ότι ζούμε σε πολιτισμένη χώρα και όλοι είναι ελεύθεροι και έχουν δικαίωμα να είναι ότι δηλώνουν και μπλα μπλα μπλα!! Αυτοπροσδιορισμός!!! (συμφωνεί και το ΠΑΣΟΚ) .... δηλαδή οτι δηλώνεις είσαι. Συμφωνώ και γώ αρκεί να μην ισχύει μόνο για τους ξένους που έρχονται στη χώρα μας αλλά και για μας... για να δηλώσω και εγώ ότι είμαι γιος το Ωνάση και παντρεμένος με την Μόνικα Μπελούτσι οπότε τρέξτε να μου τα ικανοποιήσετε.

....καλά όσο για τον νέο αρχηγό των οικολόγων δεν το συζητώ σαφές μήνυμα υπέρ της γενοκτονίας των Ποντίων....καθώς έβαλε στο πρώην πόστο του μεγάλου στρατηλάτη του έθνους Τρεμόπουλου την ποντιόφατσα Γιωρίκα Οικολογουλίδη!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/10/09, 7:30 μ.μ.

    Elf συμφωνώ μαζί σου, δεν πάει άλλο...επιβάλλεται να αποδομηθεί όλο το υπάρχον πολιτικό σύστημα...
    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή