Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

και κάτι για τον Αρη μωρέ παιδιά..

Η αλήθεια είναι ότι με την δουλειά ούτε στο μπλογκ προλαβένουμε να γράψουμε...βέβαια μεγάλη η ευθύνη του μπούφου ο οποίος δε μας αμοίβει καλά και αναγκαζόμαστε να κάνουμε και δεύτερη εργασία για να τα βγάλουμε πέρα..
δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον Αρη..έτσι πάνω στην τρέλα μου τώρα και καθώς έμειναν μόλις 4 ώρες για να πέσουν σούτια στην Τούμπα για τα τελευταία 384 διαρκείας έχω μερικές απορίες και ενστάσεις σχετικά με την ομάδα της γειτονιάς του Χαριλάου..
μετά τις μαγικές μεταγραφές τους όπως του Γκαρσιάν, ανέφεραν ότι δαπανήθηκαν 1.000.000 δολλάρια για να αποκτηθεί δανικός,τελικά το ποσό είνια 200.000 δολλάρια..
τα 800.000 δικαιολογήθηκαν πουθενά?ποιός τα έχει?
κύριε Κόντη οπαδέ του Παναθηναικού,γιατί προσπαθήσατε να πάρετε τον Pablo Garcia με πούστικο τρόπο στην ομάδα του Αρη?κάντε μία πρόταση στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν την αποδεχτεί έχει καλος..οι άλλοι τρόποι είναι για μικρές ομάδες..α σωστά δεν είστε στον ΠΑΟ στον Αρη είστε οπότε σας καταλαβαίνω..
μία ακόμη ιστορική θα έλεγα δήλωση του Κόντη είναι η εξής ''ο Αρης δεν ενδιαφέρθηκε για τον Βιερινια,αν το είχε κάνει θα τον είχε αποκτήσει''
ρε αγόρι μου χρυσό σε καταλαβαίνω..είναι δύσκολη εποχή το καλοκαίρι,πολύ ζέστη,πειράζεται ο εγκέφαλος που και που..πιστεύεις άραγε αυτά που λες?
προσπαθώ να θυμηθώ παίκτη που να ήθελε ο ΠΑΟΚ και ο Αρης και να τον πήρε ο Αρης...χμμμμ,,μόνο ο Πετρακόπουλος μπορεί να με λύσει την απορία..ας θυμηθώ εγω τους πρόσφατους..Ιβιτς-Χαλκιά-Παπάζογλου και για τελευταίο αφήνω τον Βιτόλο ο οποίος θα πονέσει και περισσότερο από όλους..πολλές προσπάθειες κύριε Κόντη να μην τον πάρει ο ΠΑΟΚ..κρίμα για εσας που έχετε κάνει μία ακόμη τρομερή δήλωση ότι ο παίκτης θα παίξει ή στον Αρη ή στην Σανταντερ...έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ εδώ και πολύ καιρό,και οι πέτρες το ξέρουν..
αλλά τώρα τι να λέμε όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον Βιτόλο,σας ρώτησε αν τον χρωστάτε χρήματα,και απαντάτε υπέροχα θα έλεγα ''οχι δεν τον χρωστάμε,μόνο μία δόση'' περίπου 250.000 η δόση κύριε Κόντη,σιγά τα λεφτά..άλλωστε είστε στη μόνη ομάδα που δεν πλήρωσε τους ποδοσφαιριστές της μπαίνοντας στο 44..
και κάτι τελευταίο κύριε Κόντη,προτείνω το γήπεδο σας να το ονομάσετε michelin arena....ξέρετε γιατί εσείς...
Υ.Γ. Ζαγόρ,δώσε το γήπεδο στη Μεσήμβρια να κάνει προπόνηση και ο Αρης,να συνηθήσουν οι παίκτες που θα προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα του χρόνου τον αγωνιστηκό χώρο..
Υ.Γ.2 για τον super 3 δε λέω τίποτα...αν ήμουν Αρης θα μουν Ιερολοχίτης..

με πολύ αγάπη αυτό το κείμενο στον Αρη μας..δεν ξέρω αν πονάει η αλήθεια,αλλά όταν στηρίζεις την ανυπαρξία σου στην ύπαρξη του άλλου τοτε....

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/7/09, 11:55 μ.μ.

    Sardelas4 εγώ Παναθηναϊκός είμαι. Το μόνο που με είπες και το κατάλαβα είναι ότι ο ΑΡΗΣ είναι ανύπαρκτος στην Β. Ελλάδα και οτι υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ . Αλλά για να ασχοληθούμε με κάποιον σημαίνει ότι (όχι μόνο τον θεωρούμε) δεν μπορεί να είναι μετριότητα. Κατάλαβες τι γράφεις?
    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/7/09, 3:33 π.μ.

    rnikos-diogo kerkura re sardela original den pas gia kanena mpanioo kalokairiatika agorina mou......kai min mas skotizeis exume olokliro xeimwna mprwsta mas gia auto....ade koukle mou....kai min kaneo=is kai esei opws ta bazelia pou kathe xrono kathe mai dld bgazoun tom euato tous kai legwnte prwtathlites kai stoytelos pairnoun ta tetoia mou....gia auto min upotimas ton ari....ta skoulikia mas.....xaxaxaax wso ti kanei o kathe kurios kontis den asxoloumaste giati den kseroume an einai alithia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε Νικο αλλο κειμενο ξεκινησα να γραφω αλλα δεν αντεξα..αφου ξερεις οτι δεν προλαβαινω να παω θαλασσα..οι μπουφοι και ζαστροι μαζι με ελφ εχουν εξαφανιστει..ας γραψω τιποτα μη μας κραξουν..
    Ευα..η υπομονη εχει τα ορια της..εχουν γινει και εχουν κανει τα απιστευτα οι κυριοι της Παπαναστασιου,ο Ζαγορ ειχε κανει τη δηλωση οτι δεν ασχολουμαστε με μικροτερες ομαδες..εγω εχω ακουσει τοσες παπαριες(σορρυ κιολας)και δεν αντεξα,εγραψα κατι για την ομαδα της γειτονιας μας..
    αλλα οταν μιλας με εναν σουπερα και απο τις 10 λεξεις οι 8 ειναι ΠΑΟΚ,δεν αντεχεται..πιστεψε με..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/7/09, 10:38 π.μ.

    «sardelas4 είπε...οι μπουφοι και ζαστροι μαζι με ελφ εχουν εξαφανιστει..»


    Σε βλεπω σε παρακολουθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aφου με παρακολουθεις κανε και μια αναλυση για το καλυτερο αριστερο μπακ της Ιταλιας μιρκο σαβινι...μην κανεις την παπια..απαντα στο λαο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/7/09, 4:58 μ.μ.

    Τιποτα το ιδιαιτερο ο Σαβινι.Για τα λεφτα του ομως ειναι οκ.
    Παλι θα πονεσουνε τα ματια σας φετος με το δασκαλο.Μιρο δεξια και Μιρκο αριστερα.Και μονο που το γραφω μου ρχεται συγκρυο.Κονσεισαο και Σορλεν ακρα και η μπαλα θα κανει 5 μερες ν ανεβει στην επιθεση.
    κριμα για τον ΠΑΟΚ γιατι θα μπορουσε πχ αντι9 να παρει 10 παικτες, να παρει 4 και να ναι πολυ καλυτερος απο περσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και εγω συγκρυος εμεινα (γραφε ελληνικα μωρε,χωριατακια ειμαστε που να ξερουμε τι σημαινει το ''συγκρυος'')..εγω θελω απλα να βγει ο σερχιο..εχουμε καιρο μωρε για αυτα..παμε με μιρκο να φαμε γκολ του χρονου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαγκες σας προσκαλω στο blog μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/7/09, 5:22 π.μ.

    kai sunexizww egw oooooo re glentia...........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή