Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Ευρωπαίοι...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθεί σοβαρό post...
Οκ, θα ξεκινήσει με σοβαρό ύφος αλλά δεν υποσχόμαστε τίποτα. Κι όταν λέμε σοβαρό μην τρομάζετε. Πόσο σοβαρή μπορεί να γίνει η μπάλα;

Τούτη η εβδομάδα που φτάνει προς το τέλος της ήταν ευρωπαϊκή για τους αντιπροσώπους μας σε Champions League και UEFA. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε δύο αγώνες που δώσανε Τετάρτη και Πέμπτη κατάφεραν και συγκέντρωσαν (...μισό κάνω υπολογισμούς)... έναν ολόκληρο βαθμό! Όχι ο καθής. Και οι δυο μαζί. Για την ακρίβεια δεν πήρε ο καθένας από μισό βαθμό. Η Πανάθα τον πήρε όλο το βαθμό μόνη της. Όχι, για να τα λέμε όλα. Τα πάντα όλα...(πολύ της μόδας, Μητσικώστας γαρ). Μάλιστα με αυτόν τον πολύτιμο βαθμό ξεπεράσαμε στη βαθμολογία της UEFA(κομπλεξικοί Παναθηναϊκοί είδατε ρε; UEFA λέγεται και η βαθμολογία, δε λέγεται Champions League) την Ελβετία. Έτσι για να μάθει να έρχεται στο Καραϊσκάκης και να μας κερδάει. Κάτσε ρε Ελβετία ποια είσαι; Η Τουρκία; Και που κέρδισες είδες κανένα Γιακουμάτο να βγαίνει στα παράθυρα και να μιλάει για εθνική ντροπή; Τίποτα δεν έγινε. Τι κατάλαβες; Και να σου πω και κάτι άλλο; Πόσο χάλιες είστε που σας περάσαμε φέτο, μια χρονιά κατά την οποία τ' αδέρφια μας οι Κύπριοι όπου μας βρουν μας θυμίζουν το "Δεν ξεχνώ"; Καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί σας. Κομπλεξικοί συνδιοργανωτές του Euroυ που είχαμε τρεις ήττες... Ουστ!!!!

Ίσως αν το ποδόσφαιρο βαθμολογούταν όπως η πυγμαχία, με σημεία δηλαδή, ο ΠΑΟ να κέρδιζε τη Βέρντερ. Καλύτερη εικόνα από τους Γερμανούς στο γήπεδο. Αν οι κριτές δεν ήταν όπως στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα έδιναν τη νίκη στην ελληνική ομάδα άκοπα, αβίαστα. Το να πώ και γω για την άμυνα δε θα είναι κάτι καινούριο, άρα δε λέω. Αυτό που λέω είναι ότι ο (αγαπημένος μου στα ξεκινήματά του) Βαγγελάκης ο Μάντζιος μας έκανε όλους να μελαγχολήσουμε πάλι προψές. Κι αυτό γιατί μας έδειξε το πόσο παικτάρα θα μπορούσε να γίνει αν είχε δουλέψει περισσότερο κι άκουγε τους προπονητές του. Έναν Ομπράντοβιτς της μπάλας ήθελε αυτός... Δυστυχώς όμως έχει καταλήξει σαν τον Ελευθερόπουλο της επίθεσης.. Κρίμα τα προσόντα...

Πάμε στη Θρυλάρα. Κακή εμφάνιση έως άθλια, πέναλτυ στο Ντιόγκο που δε δόθηκε, κακό διάβασμα του παιχνιδιού από τον Βαλβέρδε, μπλα μπλα μπλα... Είδατε τι έχασαν οι Τούρκοι; Τη διπλή ευκαιρία λέω με Αρντά να σημαδεύει στο κενό τέρμα τον Τάσο Πάντο που δε λες ότι έχει σώμα για να καλύψει όλη την εστία και στο ριμπάουντ(αφού είχε κάνει μπλοκ άουτ και έιχε προηγουμένως ποστάρει σωστά στη ρακέτα), ο Λίκολν ακόμη και με τον Τάσο Πάντο πεσμένο και το τέρμα πιο άδειο να πετάει την μπάλα στο... μπαλκόνι μου. Μετά απ' αυτό λες δεν μπορεί αφού δεν μπήκε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε τίποτα απ' το συγκεκριμένο ματς. Μάλιστα όταν βλέπεις τον τερματζή της Γαλατάς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να βιάζεται να πάει προς τα αποδυτήρια να κάνει ντουζάκι γιατί είχε και ραντεβουδάκι μετά με τη Ναζλί και τα πεθερικά του, τους Μπακλαβατζίογλου, λες γκολ όπως είπε και ο σπίκερ του αγώνος. Όμως ο Ντιόγκο που μέχρι να μπει ο Κοβά(τ)σεβιτς ένιωθε τόση μοναξιά στην επίθεση που παραλίγο να πάρει τηλέφωνο σε γραμμή γνωριμιών (οι παλιές 090) την πέταξε άουτ την κεφαλιά. Ε από το ξύλο που είχε φάει σε όλο τον αγώνα απ' αυτόν τον ήρεμο στην όψη Σερβέτ Τσετίν, πάλι καλά να λέμε που κατάφερε να σηκωθεί και να πάρει μάλιστα την κεφαλιά.

Υ.Γ.: Δε σας κρύβω ότι έχω προβληματιστεί εντόνως από τις σημερινές αθλητικές εφημερίδες. Πάντα εκτιμούσα το έργο που προσφέρουν αλλά δείτε από κάτω 3 σημερινές και το ρεπορτάζ που έχω κάνει και προσπαθείστε να βγάλετε νόημα.
Ξεκινάμε με Φίλαθλο που φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο και μάλιστα τις έχει ως κύριο θέμα, δηλώσεις της Δέσποινας Μιραράκη:

Η εφημερίδα έχει κάνει ένα λάθος στο τονισμό της λέξης χαλί και ζητά κατανόηση. Ο γνωστός Δαίμων του τυπογραφείου...


Συνεχίζουμε με Την εφημερίδα "Η Ώρα Των Σπορ", που έχει τριπλή συνέντευξη των Κρίστοφερ Ρε, Λούα Λούα και Ζοέλ Επαλέ, που όσο ήταν στην Ελλάδα μας χάριζαν ξεχωριστές στιγμές με τους ιδιαίτερους πανηγυρισμούς τους. Αυτό που προκαλέι έκπληξη είναι τα ΑΕΚτζήδικα αισθήμα των Λούα Λούα και Επαλέ που τόσο καλά έκρυβαν μέσα τους ολο αυτόν τον καιρό και φανερώνουν τώρα. Τι είπαν οι τρεις τους; Να αυτό:



Κλείνουμε με την εφημερίδα "Η Πράσινη". Σε αυτή την περίπτωση όμως θέλουμε τη βοήθειά σας. Προσέξτε στην εφημερίδα το μακέτο(είναι μακέτο τούτο το έργο;) κάτω δεξιά. Δε σας θυμίζει κάτι(προσέξτε πάλι κάτω δεξιά τη μακέτα); Ε τι μόνο εγώ είμαι τρελός; Αντιγράφουμε την Πανσερραϊκάρα ρε πολυμετοχικέ; Εεεεε;

1 σχόλιο:

  1. pou pame re boufo me back panto-domi xaf patsatsoglou-antza kai dexi extrem ton torosidi..gia mayro χαλί mia xara einai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή