Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Απ' τα τρία το...


Τι ωραία μέρα! Πανέμορφη! Καλοκαιρινή!
Ξυπνάω το πρωί και κοιτάζω τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Οι μισές έλεγαν οτι ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Γαβραάμ(ήμαρτον και έλεος μαζί) Παπαδόπουλου, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι άλλες μισές ότι ο Παναθηναϊκός απέκτησε το νέο Σούκερ... Και οι μετεωρολόγοι λένε ότι τις επόμενες μέρες έρχεται καύσωνας. Στον ελληνικό αθλητικό Τύπο έχει έρθει κι έχει ήδη χτυπήσει τους συντάκτες. Τι στο καλό δεν έχουν Fujitsu στα γραφεία τους;
Μετά από όλα αυτά το ξέρω, θέλετε κάτι να αλλάξετε διάθεση. Άλλωστε τα από πάνω τα έχετε βαρεθεί. Κακοί άνθρωποι το ξέρω ότι δεν είστε γιατί οι κακοί είναι στη φυλακή. Τους έπιασε ο Λούκυ Λουκ και τους παρέδωσε στο σερίφη. Δεν είστε απ' αυτούς που γελάνε με τον πόνο των άλλων. Όσο περίεργος πόνος κι αν είναι αυτός. Παραθέτω την είδηση από το News24:

Ένας Ρουμάνος χειρουργός καταδικάστηκε σήμερα να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ σε έναν άνδρα επειδή πριν από τέσσερα χρόνια, κατά τη διάρκεια επέμβασης, του κομμάτιασε... το πέος.
Ο Ναούμ Τσιόμου, 62 ετών, ουρολόγος και καθηγητής ανατομίας που, σύμφωνα με τους συναδέλφους του, ήταν "ιδιαίτερα αξιοσέβαστος", επρόκειτο να χειρουργήσει τον ασθενή για να διορθώσει τη δυσμορφία που είχε στους όρχεις. Για ανεξήγητο λόγο όμως, του έκοψε το πέος σε τρία κομμάτια.
Ο Τσιόμου υποστήριξε στο δικαστήριο ότι κατά τη διάρκεια της επέμβασης έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ο άτυχος ασθενής, που σήμερα είναι 38 ετών, υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων για την αποκατάσταση του πέους του, όμως δεν κατάφερε να ανακτήσει τη στυτική λειτουργία του οργάνου του. Στην αγωγή του ζητούσε αποζημίωση ύψους 800.000 ευρώ από το γιατρό αφού, συν τοις άλλοις, τον εγκατέλειψε και η γυναίκα του.

Ο γιατρός είναι πολύ μπροστά. Έδωσε άλλη διάσταση σ' αυτό που λέμε προκαταρκτικά ή αλλιώς ερωτικά παιχνίδια. Μια κυριολεκτική έννοια για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Αρχίζει ο άνθρωπος το χαμούρεμα με τη γυναίκα του αλλά... για να γίνει η πράξη πρέπει πρώτα να συναρμολογήσουν σωστά το πέος. Να βάλουν στη σωστή θέση τα τρία κομμάτια. Ποιο παιχνίδι σας θυμίζει; Σωστά, το Puzzle. Και ερωτικό και παιχνίδι!
Δυστυχώς όμως ο γιατρός δεν έφτιαξε σωστά το παιχνίδι και το ζευγάρι είχε πρόβλημα. Το κομμάτια δεν έκαναν καλή ένωση και το πέος δεν έπαιρνε τη μορφή που θα έπρεπε. Γι' αυτό διαβάσατε ότι τον παράτησε τον άνθρωπο η γυναίκα του και αυτός ζήτησε αποζημίωση. Σαν ιδέα πάντως ήταν πρωτοποριακή. Όπως λένε συχνά και οι μεταδοτές κατά τη διάρκεια των αγώνων:"η σκέψη ήταν καλή αλλά στην πράξη ο Κατσόρλα Κατζόρλα Καθόρλα τα χάλασε"!
Ασκητής και μαλακίες... Τσιόμου ρεεεεεε!


Υ.Γ.1:Η φωτό απεικονίζει ένα πανό μιας παρέας παιδιών που πήγαν στο Σάλτσμπουργκ να δουν την Εθνική αλλά οι διοργανωτές δεν τους άφησαν να το περάσουν στο γήπεδο. Τους καταγγέλω(τους διοργανωτές) για παντελή έλλειψη χιούμορ. Τσιόμου που τους χρείαζεται

Υ.Γ.2:Μην ξεχνάτε. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις μεταγραφές που γίνονται στην Ευρώπη(προς το παρόν μόνο Νησί έχουμε) έχουμε έτοιμάσει το κατάλληλο διαδυκτιακό μέρος για σας

38 σχόλια:

  1. Από τον τίτλο και μόνο προϊδεάστηκα... αχ, είναι και πρωί... δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο παρά μόνο πως εγώ την καταλαβαίνω την γυναίκα του! Δεν της αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια όπως τα παζλ, ούτε και εμένα... τι να κάνουμε;!Με το ζόρι...;( αλλά πολύ ζόρι!) Κρίμα πάντως ο άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως πρεπει να στελουμε τον τσιομου στη βουλη για να στμαματησουνε να μας μαμανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παει ο καημενος...και οχι τιποτα αλλο τον παρατησε και η γυναικα του! αλλα τι να κανει και αυτη? με το ζορι παντρεια δεν γινεται!βαριεται τισ συναρμολογισεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα γιατί; ΓΙΑΤΙ;
    Άτιμη κοινωνία... άκαρδες γυναίκες... χασάπηδες γιατροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οντως...! Οι γιατροι ειναι χασαπηδες!!Αλλα για τις γυναικες διαφωνω!!! μια χαρα ειμαστε !!(και παραπανω απο μια!...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες τα corina... άκου εκεί άκαρδες;!... δεν το δέχομαι αυτό...! Σκληρές ίσως... αλλά αυτό είναι προτέρημα και μάλιστα σέξυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνω απολυτα!!! αλλα τι να σου κανει αμα δεν μπορουν να μασ καταλαβουν?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?? ΤΟΝ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ? ΞΕΡΕΤΕ ΤΠΤ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίες φωτό... δεν ξέρω ρε corina αλλά δύσκολα να μείνει δεν νομίζεις... Μετά από ότι έκανε και αφού δεν το συγχωρήσαμε όπως φαίνεται... ζητάμε προσφορές...! Κρίμα... μετά το νοσοκομείο κιόλας ήλπιζα να τον κρατήσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι γιατι θυμαμαι που τον ειχαν ενημερωσει να βρει ομαδα αλλα μετα το θεμα ξεχαστηκε.. και δεν τον ειχει παρει και στην προετοιμασια αρα πολυ δυσκολα θα μεινει.. ολυμπιακοσ εισαι ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Φυσικά... Θρύλος για μιά ζωή!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ετσι ετσι!!!! διωχνει που διωχνει τον Λουα ΛΟυα,ασ διωξει τουχαχιστον και τον σισιτς.. τον αντιπαθω πολυ!! ουτε μια πασα δεν μπορει να κανει σωστα.. και η γιαγια μου που λεει ο λογος καλυτερα παιζει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ούτε εμένα με τρελαίνει... αυτός που συμπαθώ όμως είναι ο Nunez αν και είναι λίγο άχρηστος, εκτός από χοντρός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι εχει ωραιο στυλ.. αν και πιστευω οτι πρεπει να δουλεψει λιγο την τελικη πασα, γιατι οταν εχει την μπαλα και πλησιθαζει την περιοχη νιωθω λεσ και δεν ξερει τι να την κανει!!! αλλα εχει πλακα με την κορδελα του! ειναι πιο μεγαλη απο το κεφαλι του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό λέω και εγώ!!! Καλά με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη... άσε το είδα και με κάτι άσπρα, κοκάλινα γυαλιά ηλίου... πολύ γέλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τον Θεμη Καισαρη και τον Πετρο Μαυρογιαννιδη εννοω..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι αυτή είμαι...! Είμαι διάσημη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι αυτή είμαι...! Είμαι διάσημη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έβαλες τον Νικοπολίδη;;; Αρρώστια... τον λατρεύω...( και δεν ξέρω γιατί μπήκε 2 φορές το προηγούμενο σχόλιό μου)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι με τον νικοπολιδη τρελα μεγαλη!!!! σε ακουω καθε βαρδυ για αυτο!!! Ειναι τελειοι! ειχα πρωτοξεκινησει να ακουω απο την δευτερη τουσ εκπομπη και απο τοτε εχω κολλησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ακουσα πωσ η real πουλαει τον Σαβιολα για 5 εκατομ... αντε Σωκρατη.. φερε τον Σαβιολα στο λιμανι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και εγώ έχω ακούσει αναφορές στο όνομά σου... εγώ άρχισα να ακούω το Οκτώβρη περίπου... και τώρα μου ψιλολείπει...! Σαβιόλα και λιμάνι δύο λέξεις που δεν μου κολλάνε και πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τη Ραδιοεφημερίδα... το ξέρω αλλά 7 η ώρα συνήθως δεν είμαι σπίτι...αν είμαι στο δρόμο μπορεί, αλλά μάλλον με παρέα θα είμαι... που όρεξη να τον ακούσω και ειδικά μόνο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος7/7/08, 6:18 μ.μ.

    koritsa yparxoun kai ta msn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έχει δίκιο ο ανώνυμος...κοίτα αν θες επειδή μ' αρέσει η συζήτηση μαζί σου και επειδή το blog δεν είναι δικό μας...το e-mail μου είναι rockinmyrto@hotmail.com... στείλε μου εκεί ή στο msn αν θες κάτι βρε corina να σου ανλύσω και πιοιους παίκτες συμπαθώ... αν και όλοι όσοι είναι στον θρύλο καλοί είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ναι εχει δικιο!!! sorry εκ μερους μου... αλλα και μενα μου αρεσε που μιλουσαμε ! sorry again ανωνυμε!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και από μένα sorry ανώνυμε. Εμένα με άρεσε η συζήτηση γυναικών που βλέπουν μπάλα και σχολιάζουν. Έχει κάποιο ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ελπιζω αυτο να το εννοεις οπως τι λες!!!Γιατι ειναι και μερικοι που δεν πιστευουν οτι μια γυναικα ξερει απο μπαλα!...! (ελπιζω να μην ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια...!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. χωρις παρεξηγηση παντα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν λέει να ξαναρχίσουμε να μιλάμε... αλλά πες τα corina!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος8/7/08, 2:46 μ.μ.

    ante kai mena m'aresei sinexiste..den to pa kakoproaireta..gia sas to eipa gia na milaneta pio grgora kai pio aneta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό πάλι που σας ''αρέσει'' να μιλάμε... δεν το καταλαβαίνω! Γιατί έχει ενδιαφέρον δηλαδή;... Τέλος πάντων στην επόμενη ανάρτηση θα ξαναπιάσουμε την κουβέντα...
    Υ.Γ: corina συμπαθώ πολύ τον Μήτρογλου, τον Τοροσίδη και τον Πάτσα...( τρελή συμπάθεια όμως! Μες στην καρδιά μου τους έχω... είθε να παίζουν για πάντα στο λιμάνι!!!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kai nomiza oti eixame 35 sxolia kai xarhka..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. καλο καλοκαιρι παλικαρια..καλα να περασετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλό καλοκαίρι ρε Anypakte. Καλά μπάνια και πρόσεχε τους καρχαρίες, κυρίως αυτούς που βρίσκονται έξω από τη θάλασσα... Τι είπα πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή