Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Κάθε αρχή και δύσκολη

Και ειδικά για μένα που από τεχνολογία δε σκαμπάζω και πάρα πολλά. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρω. Και πώς να μην είμαι, άλλωστε, με τους συνεργάτες που κατάφερα και έπεισα να με στηρίξουν. Χωρίς χρονοτριβή τους παρουσιάζω με όχι και τόσο τυχαία σειρά

Εκπρόσωπος Τύπου του blog: Αυτή η θέση χρειάζεται γρήγορη σκέψη, πειθώ,καλές διασυνδέσεις και μεγάλα... άντερα. Πάνω απ' όλα, όμως, χρειάζεται πολύ καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας. Αυτό το τελευταίο είναι που μέτρησε πιο πολύ για μένα κι έτσι αρχικά την προσέφερα στον πρόεδρα του Εδεσσαϊκού Θωμά Μάτσιο. Ο συμπαθέστατος παράγοντας αρνήθηκε την πρότασή μου ευγενικά(ή τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα) γιατί όπως είπε:"Εγω δε δε δε θα θα όταν... εεε... και μετά είπα εγώ δεν μπορώ αλλά μετά μου είπες εσύ έλα και εγώ είπα έρχομαι αλλά αλλά μετά εσύ είπες όχι και μετά εγώ είπα τώρα δε θέλω εγώ και και..όχι.Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο". Έτσι λοιπόν αναγκάστηκα να στραφώ στον ένα και μοναδικό Patrick Ogunsoto. Ενημερώνω τα άλλα blogs ότι ο Patrick έχει πολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης(για την ακρίβεια είναι 100.000 ευρώ για κάθε φορά που ο Νιγηριανός άσσος αναφέρει τη λέξη πενάλτυ)

Σύμβουλος του blog: Μόνο ένας άνθρωπος είναι κατάλληλος γι΄αυτή τη θέση. Το να τον πείσεις εύκολο. Του υπόσχεσαι ότι σε κάθε άρθρο θα αναφέρεσαι "σ΄αυτόν το μεγάλο πρόεδρο και σ' αυτόν τον υπέροχο κόσμο" και έγινε η δουλειά. Ο κυρ Νίκος δεσμεύτηκε ότι θα μου δείνει τα φώτα του τις βδομάδες που δε θα μιλάει στο ΦΩΣ. Τώρα που το σκέφτομαι... όχι ρε με κορόιδεψε!

Παιδί για όλες τις δουλειές του blog: Ο Πέτρος κάνει αυτή τη δουλειά στην Έρα, ο Τοροσίδης στον Ολυμπιακό και την Εθνική, άρα αυτοί δεν προλαβαίνουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μένα. Ποιος μένει; Να βοηθήσω. Έχει μάνατζερ το γίγαντα Ντμίτρι Σέλουκ. Επί 1,5 χρόνο έκανε διακοπές και αποθεραπείες στο Ρέντη. Τώρα είναι στην Μπάρτσα και μαζεύει τους κώνους και τις μπάλες. Ε εντάξει το αποκάλυψα. Μάρκο Νε τέλος οι διακοπές, ώρα για δουλειά!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/08, 3:06 π.μ.

    Γαμάτο! πολύ καλο μπράβο γέλιο είχε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, μπράβο, μπράβο...όπως θα έλεγαν και κάποιοι που γνωρίζω...μπορεί μπούφο κάθε αρχή και δύσκολη αλλά απ' ότι φαίνεται(θα) αξίζει...ειδικά με τέτοιο ενεργό δυναμικό δίπλα σου για να σε βοηθά να διατηρείς την αισιοδοξία σου σε υψηλά επίπεδα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή